Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Πέμπτη 1-9-2011 / 07.30 π.μ…… Αλαλούμ με το άνοιγμα και συγχωνεύσεις των σχολείων και στην περιοχή του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, Σήμερα οι δάσκαλοι πρέπει να παρουσιαστούν στα σχολεία και πολλοί εξ αυτών δεν γνωρίζουν που να παρουσιαστούν, υπάρχουν ακόμα και διορισμοί στο ανύπαρκτο 4ο δημοτικό, το οποιο θα λειτουργουσε στο ΕΠΑΛ, ενώ σχολεία που υποτίθεται θα είχαν κλείσει η συγχωνευτεί αναφέρεται ότι θα ανοίξουν. Κατά τα άλλα Νομοσχέδια με συναίνεση ψηφίζουν… τρομάρα τους…. Για να δούμε τι θα δούμε από σήμερα… Καλό μας Μήνα…. όσο καλός μπορεί να είναι με αυτά που συμβαίνουν…..



Αλαλούμ με το άνοιγμα και συγχωνεύσεις των σχολείων και στην περιοχή του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, Σήμερα οι δάσκαλοι πρέπει να παρουσιαστούν στα σχολεία και πολλοί εξ αυτών δεν γνωρίζουν που να παρουσιαστούν, υπάρχουν ακόμα και διορισμοί στο ανύπαρκτο 4ο δημοτικό, το οποιο θα λειτουργουσε στο ΕΠΑΛ,  ενώ σχολεία που υποτίθεται θα είχαν κλείσει η συγχωνευτεί αναφέρεται ότι θα ανοίξουν. Κατά τα άλλα Νομοσχέδια με συναίνεση ψηφίζουν… τρομάρα τους….  Για να δούμε τι θα δούμε από σήμερα… Καλό μας Μήνα…. όσο καλός μπορεί να είναι με αυτά που συμβαίνουν…
.
Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν χθες το απόγευμα στην Πελοπόννησο. Η πρώτη εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στον Κεφαλά Σπάρτης. Η φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη και επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εθελοντικές οργανώσεις και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής. Η δεύτερη, σε δασική έκταση στα Λυκόχια Μεγαλόπολης, είναι σε πλήρη εξέλιξη και καίει δάσος.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού ‘ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ’ στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων διοργανώνουν συναυλία στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου, αύριο στις 8 το βραδυ. Η συναυλία θα δοθεί από την φιλαρμονική του Πολεμικού Ναυτικού για τον εορτασμό  των εκατό χρόνων του θωρηκτού ‘ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΕΡΩΦ’

Αύριο το Σάββατο και την  Κυριακή το τριήμερο «Μεγάλες Ημέρες της Νεμέας,» που διοργανώνει ο Οινοποιητικός Σταθμός Νεμέας και άλλοι φορείς. Έχουν προγραμματιστεί μια σειρά εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν ξεναγήσεις στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Νεμέας, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Αηδονίων, γνωριμία με  οινοποιεία, παραδοσιακό πατητήρι και πολλές άλλες.. Πληροφορίες τηλ. 2746 0 22 2 10
++++++++++++++

Με ΦΠΑ 23% οι τιμές στην εστίαση από σήμερα, στάση πληρωμών κήρυξαν οι εστιάτορες.

Νέα συνάντηση Βενιζέλου με τους επικεφαλείς της τρόικας. Εκτός ελέγχου το χρέος, συμφωνα με το γραφείο προϋπολογισμού του Κράτους.

66 δημόσιοι οργανισμοί απειλούνται με διακοπή της επιχορήγησης τους, δεν απέστειλαν καταστάσεις για την πορεία των οικονομικών μεγεθών τους τον Ιούλιο.

Στο 15% η ανεργία στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του 2011, συμφωνα με τη Γιούρωστατ.

Πανεκπαιδευτικο συλλαλητήριο το μεσημέρι στα προπύλαια.

Αρχίζει σήμερα σε 4 νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης  το νέο πρόγραμμα χορήγησης υποκατάστατων, σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο υγείας έχουν προγραμματίσει  για σήμερα το πρωί, εργαζόμενοι σε μονάδες ψυχικής υγείας.

Δεν έχει ληφθεί απόφαση για αύξηση της στρατιωτικής θητείας, λέει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, διαψεύδει δημοσιεύματα.

Συνεδριάζει σήμερα στο Παρίσι η ομάδα επαφής για τη Λιβύη. Μάχη εντυπώσεων από εξεγερμένους και Καντάφι, «τρέχει» η διορία μέχρι το Σάββατο. «Θα πολεμήσω μέχρι θανάτου» λέει ο γιος του  Σαΐφ

Μαζικούς θανάτους κρατουμένων στη Συρία καταγγέλλει η Διεθνής Αμνηστία, μεταξύ των θυμάτων και παιδιά

Άνδρας που συνδέεται με την Αλ Κάιντα πίσω από την επίθεση στον ΟΗΕ, λέει η Νιγηρία, συνελήφθησαν δύο ύποπτοι

Ψυχρή προδιαγράφεται η υποδοχή του Στρος-Καν από τους συντρόφους Σοσιαλιστές. Την Κυριακή στο Παρίσι;

Αίθριος καιρός με Δυτικούς ανέμους 3 - 5 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου