Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Τρίτη 6-9-2011 / 07.30 π.μ…… Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσουν, η Οικολογική Συμπολιτεία του Μοριά και η Θεματική ομάδα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και υγείας των Οικολόγων Πράσινων σήμερα στις 12,30 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, για την κατάσταση στον καταυλισμό ΡΟΜ στα Εξαμίλια Κορινθίας. Προηγουμένως οι Οικολόγοι Πράσινοι θα επισκεφτούν τον καταυλισμό και θα συναντήσουν την οργάνωση "Κιβωτός των Παιδιών"…..



O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσουν, η Οικολογική Συμπολιτεία του Μοριά και η Θεματική ομάδα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και υγείας των Οικολόγων Πράσινων σήμερα  στις 12,30 το μεσημέρι  στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, για την κατάσταση στον καταυλισμό ΡΟΜ στα Εξαμίλια Κορινθίας. Προηγουμένως οι Οικολόγοι Πράσινοι θα επισκεφτούν τον καταυλισμό και θα συναντήσουν την οργάνωση "Κιβωτός των Παιδιών".

Με μοναδικό θέμα στην ημερησία διάταξη «Εκλογή τεσσάρων (4) δημοτικών συμβούλων ως εκπροσώπων Δήμου στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Πελοποννήσου» συνεδριάζει απόψε στις 7 το βράδυ σε έκτακτη συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο, ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ.

Με 25 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις 7μιση το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Την Πέμπτη θα επισκεφτεί το Νομό Κορινθίας ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής το πρωί στις 11:00πμ θα συμμετάσχει σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο Νεμέας όπου θα συζητήσει με τοπικούς παράγοντες για τα προβλήματα της περιοχής και θα επισκεφτεί τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας. Στις 17:30μμ θα δώσει συνέντευξη τύπου, στο ξενοδοχείο ΕΦΥΡΑ κα στη συνέχεια θα συναντηθεί στο δημαρχείο Λουτρακίου με το δήμαρχο κο Λογοθέτη όπου θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο θέμα της αποθήκευσης χημικών στο Σουσάκι.    Τον ευρωβουλευτή θα συνοδεύουν: ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Πετράκος  και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας.

Το  ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΩΔΕΙΟ  ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ αρχίζει τη νέα διδακτική χρονιά την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές άρχισαν, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ : καθημερινά 5:30 – 8:30 μ.μ.,  κτίριο ΠΑ.ΠΟ.ΚΕ.ΔΕ. τηλ. 2743 0 31 252, υπενθυμίζετε ότι ισχύει, έκπτωση 10%, για κάθε επιπλέον μέλος της ίδιας οικογένειας και δωρεάν φοίτηση από το 3ο παιδί και σε όλα τα υπόλοιπα, κάθε πολύτεκνης οικογένειας. 
++++++++++++++

Στο Βερολίνο συναντώνται σήμερα οι υπουργοί οικονομικών Γερμανίας, Φιλανδίας και Ολλανδίας για το θέμα των εγγυήσεων. Ικανοποιητική πρόοδο στις συνομιλίες με τη Φιλανδία για το θέμα, διαπιστώνει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Επικίνδυνο ντόμινο η  αποχώρηση κάποιας χώρας από την Ευρωζώνη, τονίζει  η Καγκελάριος Μέρκελ

Την άμεση εφαρμογή των αποφάσεων τις 21ης Ιουλίου για την Ελλάδα, ζήτησε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Βυθίστηκαν χθες οι Ευρωπαϊκές αγορές λόγο των εκτιμήσεων για επιδείνωση  της κρίσης χρέους στην Ευρωζώνη. Νέα δημοπρασία εντόκων γραμματίων σήμερα.

Αυστηρή δημοσιονομική πειθαρχεία και έμφαση στην πραγματική οικονομία, ο δρόμος σωτηρίας της Ελλάδας, εκτιμά ο ΣΕΒ 

Κρητική στην Άννα Διαμαντοπούλου από τη ΝΔ. με αφορμή τις δηλώσεις της, ότι, είναι ορατός ο κίνδυνος εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.

Τρομοκρατεί τους πολίτες και προκαλεί τεράστια ζημιά στην οικονομία, σχολίασε ο Γιάννης Μιχελάκης.

Επίθεση δέχτηκε τα ξημερώματα διμοιρία των ΜΑΤ, έξω από το υπουργείο πολιτισμού

Πρωτόγνωρη και απαράδεκτη η κατάσταση στα σχολεία, καταγγέλλουν οι δάσκαλοι, οι γονείς θα πληρώσουν τις φωτοτυπίες

Το νομοσχέδιο για τα Ταξί, αναμένεται να τεθεί μεταξύ άλλων στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο.

Σήμερα  ψηφίζεται η τροπολογία για την ανέγερση τζαμιού στον Βοτανικό, στο  νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα

Διαδήλωση κατά του Δημήτρη Χριστόφια πραγματοποίησαν έξω από το προεδρικό μέγαρο χιλιάδες πολίτες.

Σε ηλικία 89 ετών, έφυγε από τη ζωή ο πρώην υπουργός Γεώργιος Αλέξανδρος Μαγκάκης

Πόσιμο νερό αποστέλλει σήμερα στη Λιβύη η Ελλάδα με C-130. Σε χώρα της Δυτικής Αφρικής ο Καντάφι, συμφωνα με το πρακτορείο Ρουτερς.

Σημαντικό μέλος της Αλ Κάιντα συνέλαβε το Πακιστάν με αμερικανική βοήθεια, σχεδίαζε επιθέσεις στην Ευρώπη

Στη φυλακή έως τη δίκη άλλος ένας Τούρκος στρατηγός για την υπόθεση Εργκένεκον, ο δέκατος μέχρι σήμερα

Ερήμην θα συνεχιστεί η δίκη του Σιράκ με απόφαση του δικαστηρίου,  δεκτή η εξαίρεση λόγω υγείας

Αποχώρησε από τη διοίκηση της  ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Στην επομένη φάση του ευρωμπάσκετ προκρίθηκε η Ελλάδα μετά τη νίκη της με 74-69 επί της Κροατίας για την πρώτη φάση των ομίλων.

Αίθριος καιρός με Βορειοανατολικούς, Ανατολικους   ανέμους 1 - 2 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου