Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Πέμπτη 154-9-2011 / 07.30 π.μ…… Η Ανοικτή συνέλευση πλατείας «περιβολάκια» στην Κόρινθο μετά το σχετικό ψήφισμα που εξέδωσε, καλεί τους πολίτες της Κορινθίας το Σάββατο στις 8.30μμ στην πλατεία «Περιβολάκια» της Κορίνθου γιατί «Δεν υπάρχει άλλη προοπτική για το λαό, μόνο ο αγώνας ενάντια στον κοινό εχθρό, το σύστημα. Αυτή η μάχη πρέπει να δοθεί τώρα,»…….


  

O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Η Ανοικτή συνέλευση πλατείας «περιβολάκια» στην Κόρινθο μετά το σχετικό ψήφισμα που εξέδωσε,  καλεί τους πολίτες της Κορινθίας το Σάββατο στις 8.30μμ στην πλατεία «Περιβολάκια» της Κορίνθου γιατί «Δεν υπάρχει άλλη προοπτική για το λαό, μόνο ο αγώνας ενάντια στον κοινό εχθρό, το σύστημα. Αυτή η μάχη πρέπει να δοθεί τώρα,»

Αύριο το Σάββατο και την Κυριακή στο Αθλητικό Κέντρο της Ζηρειας το 2o Enduro festival 2011, όπου θα πάρουν μέρος  αναβάτες που θα καταφθάσουν εκεί, από όλη την Ελλάδα. Αναμένεται να βρεθούν ξανά μαζί οι 1.500 και πλέον αναβάτες που τίμησαν την πρώτη περσινή εκδήλωση, αλλά και να προχωρήσει η μοτοσικλέτα ένα βήμα μπροστά. Enduro και motocross μοτοσυκλέτες θα συνυπάρξουν με τις μεγάλες on/off που θα βρίσκονται εκεί, τις ιδανικές μοτοσυκλέτες για travel enduro.

Σήμερα στις 10 το πρωί στο Επιμελητήριο Κορινθίας θα δοθεί συνέντευξη τύπου σχετικά με την έκθεση «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2011», που θα ανοίξει τις πύλες της στις  21 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως  τις 25 του μήνα με Είσοδο Ελεύθερη

Ερώτηση προς τον υπουργό Τουρισμού και Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο, με θέμα  την «Αξιοποίηση σπηλαίου «ΕΡΜΗΣ» στη Ζήρεια» κατέθεσε ο Βουλευτής του Νομού, Άγγελος Μανωλάκης

Το  ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΩΔΕΙΟ  ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ αρχίζει τη νέα διδακτική χρονιά αύριο. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ : καθημερινά 5:30 – 8:30 μ.μ.,  κτίριο ΠΑ.ΠΟ.ΚΕ.ΔΕ. τηλ. 2743 0 31 252, υπενθυμίζετε ότι ισχύει, έκπτωση 10%, για κάθε επιπλέον μέλος της ίδιας οικογένειας και δωρεάν φοίτηση από το 3ο παιδί και σε όλα τα υπόλοιπα, κάθε πολύτεκνης οικογένειας. 
++++++++++++++

Σχεδόν διπλάσιο από τις αρχικές ανακοινώσεις το Χαράτσι για τα ακίνητα που θα κληθούν να πληρώσουν  οι ιδιοκτήτες μέσω των τιμολογίων της ΔΕΗ. Απαλλάσσονται από  το τέλος μόνο οι Ναοί και τα Μοναστήρια, ενώ θα πληρώσουν άνεργοι, ανάπηροι και άλλες ευπαθείς τάξεις. Η ξευτίλα σε όλο της το μεγαλείο… Αντισταθείτε….

Ανάλγητη η κυβέρνηση, λέει η ΝΔ με αφορμή την ανακοίνωση για το τέλος στα ακίνητα, έντονη αντίδραση

Για τον κίνδυνο πιστωτικής ασφυξίας σε τράπεζες της Ευρωζωνης, προειδοποιεί η Κομισιόν, συμφωνα με έγγραφο που αποκαλύπτει το πρακτορείο Ρόιτερ.

Η Ελλάδα αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της Ευρωζώνης, τόνισαν Παπανδρέου, Μέρκελ και Σαρκοζί, κατά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη. Κοινή βούληση, η  πλήρης εφαρμογή των αποφάσεων τις 21ης Ιουλίου.

Να μην αναπαράγουν φήμες που βλάπτουν τη χώρα, ζήτησε από τα  μέλη του υπουργικού συμβουλίου ο Ευάγγελος Βενιζέλος, συμφωνά με κύκλους του υπουργείου οικονομικών.

Συνεδριάζει στις  12 το μεσημέρι το υπουργικό, επί τάπητος  οι συγχωνεύεις  οργανισμών και η νέα δομή της δημόσιας τηλεόρασης.

Για δύσκολο μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα στην Ελλάδα έκανε λόγο σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ ο νέος Γερμαναράς πρωθυπουργός μας, του 4ου Ράιχ, Χοστ Ράχενμπαχ, χθες βράδυ συναντήθηκε με τον υπουργεύων Διοικητικής μεταρρύθμισης, Δημήτρη Ρέπα.

Πειθαρχική δίωξη κατά του αντιπρόεδρου του Ελεγκτικού Συμβουλίου, άσκησε ο υπουργός δικαιοσύνης  κατόπιν των αιτημάτων των υπουργών  Άμυνας και Παιδείας.

«Ναι» στην ΕΕ, «όχι» στο ευρώ λέει η πλειοψηφία των Ευρωπαίων. Στα δύο οι πολίτες της ΕΕ.

Εγκρίθηκαν και από την ιταλική Κάτω Βουλή τα μέτρα λιτότητας, μετά τη ψήφο εμπιστοσύνης

15 οι νεκροί από τις 2 εκρήξεις που σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες στο Άντεν της Υεμένης, στο αρχηγείο της υπηρεσίας πληροφοριών και σε βάση της αστυνομίας.

Επίσκεψη Κάμερον και  Σαρκοζί στη Λιβύη σήμερα, ανακοίνωσε το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο. Δεν επιβεβαιώνουν Λονδίνο και Παρίσι.

Πειρατές κατέλαβαν τάνκερ υπό Κυπριακή σημαία, με 23 μέλη πλήρωμα, στον κόλπο της Γουινέας.

Τα σχεδία της για τη νέα γενιά πυραύλων ύψους 35 δισεκ. δολ. ανακοίνωσε η ΝΑΣΑ.

1-0 επικράτησε ο Παναιτωλικός του Αστέρα Τρίπολης, στον εξ αναβολής αγώνα, της πρώτης αγωνιστικής της Σουπερλίγκα.

Αίθριος καιρός  με Βορειοανατολικούς, Νότιους  ανέμους 2  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου