Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Πέμπτη 29-9-2011 / 07.30 π.μ…… Η «Πρωτοβουλία Πολιτών Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης» (ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ) Διοργανώνει την Κυριακή στις 7μιση το βραδυ στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» Εκδήλωση Συζήτηση με θέμα «ΧΡΕΟΣ & ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ», Ομιλητής ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ. Να είμαστε όλοι εκεί, γιατί πράγματι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…..


  

O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Η «Πρωτοβουλία Πολιτών Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης»  (ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ) Διοργανώνει την Κυριακή στις 7μιση το βραδυ στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» Εκδήλωση Συζήτηση με θέμα «ΧΡΕΟΣ & ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ», Ομιλητής ο  ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ. Να είμαστε όλοι εκεί, γιατί πράγματι  ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Η Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης,  με ανακοίνωση Δελτίο Τύπου προτείνει  στους Συμπολίτες  να αρνηθούν να πληρώσουν τα χαράτσια και καλεί Δημοτικό Συμβούλιο και φορείς να αντιδράσουν, αναφέροντας  μεταξύ άλλων. «Καλούμε το δημοτικό συμβούλιο Ξυλοκάστρου και όλους τους φορείς του δήμου να αντιδράσουν τώρα, πριν είναι πολύ αργά.» «Είμαστε αλληλέγγυοι και θα μετέχουμε σε κάθε δράση συλλογικοτήτων που αντιδρούν και θα εμποδίσουμε οποιαδήποτε προσπάθεια επιβολής κυρώσεων σε πολίτες που αδυνατούν ή δεν θέλουν να πληρώσουν»

Ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, εξελέγη και είναι ο πρώτος πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, με 12 ψήφους υπέρ και 8 λευκά ψηφοδέλτια. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος  και γενικός γραμματέας, ο δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης,

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Σύλλογο Πύργου και την Περιβαλλοντική Kίνηση Κορινθίας διοργανώνουν το Σάββατο στις 9 το πρωί καθαρισμό του επαρχιακού δρόμου Πύργου-Δερβενίου και του Πύργου Κορδή συμμετέχοντας στην εκστρατεία του ΣΚΑΙ «καθαρίζουμε την Ελλάδα» που ξεκίνησε αρχές Ιουλίου. Σημείο συνάντησης η πλατεία του χωριού, Να είστε όλοι εκεί

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης προσκαλεί όσους επιθυμούν - ενήλικες και παιδιά - να παρακολουθήσουν τα τμήματα παραδοσιακών χορών που διοργανώνει ο Δήμος για 10η συνεχή χρονιά, να δηλώσουν συμμετοχή. ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Πληροφορίες, τηλ. 2743 3 60 244  κ. Ρουσινός Τάκης

Με 23 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις  6 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων.
++++++++++++++

Δε θα υπάρξουν αλλαγές στο θέμα των αποδείξεων για φέτος, κύκλοι του υπουργείου οικονομικών διευκρινίζουν ότι θα παραμείνει η υποχρέωση συγκέντρωσης αποδείξεων  25% του ετήσιου εισοδήματος, με ανώτατο όριο τις  15 000 ευρω.

Επέκταση του θεσμού της εργασιακής εφεδρείας στο στενό δημόσιο τομέα προανήγγειλε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου οικονομικών Ηλίας Πλασκοβίτης

Το ενιαίο μισθολόγιο και η εργασιακή έφεδρα τα θέματα του υπουργικού συμβουλίου σήμερα στις 10 το πρωί υπό τον πρωθυπουργό.

Με μεγάλη άνοδο 2.37% έκλεισε το χρηματιστήριο της Αθήνας  μετά την ανακοίνωση της Κομισιον ότι, επιστρέφει σήμερα η τρόικα.

Νέα προσφυγή στο ΣτΕ κατά του τέλους επιτηδεύματος, από τους  Δικηγόρους της Χαλκίδας.

Κανονικά κυκλοφορούν σήμερα όλα τα Μέσα Μεταφοράς, συνεχίζουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις του οι ιδιοκτήτες ταξί.

Συλλαλητήριο κατά των «βάρβαρων μέτρων» σήμερα στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος από την ΑΔΕΔΥ

Πληθαίνουν οι καταλήψεις  σχολείων σε όλη τη χώρα.

Στα Σκόπια μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης του.

Με αφορμή το θάνατο νεαρού, σοβαρά επεισόδια εθνοτικής βίας κατά των Ρομά στη Βουλγαρία

Η Γερμανία καλείται σήμερα να εγκρίνει τη συμφωνία της 21ης Ιουλίου για τον EFSF. Στοίχημα η «πλειοψηφία της καγκελαρίας»

Αίθριος καιρός με Βόρειους,  Βορειοανατολικούς ανέμους  5 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου