Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Παρασκευή 9-9-2011 / 07.30 π.μ…… Την Κυριακή από τις 9 το πρωί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου, διοργανώνει Εθελουσία Αιμοδοσία στα Γραφεία του, επί της Αγίου Βλασίου 20. Η αιμοδοσία θα επαναληφθεί και την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου από τις 4 το απόγευμα. Μη λείψει κανείς…….


  

O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Την Κυριακή από τις 9 το πρωί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου, διοργανώνει Εθελουσία Αιμοδοσία στα Γραφεία του, επί της Αγίου Βλασίου 20. Η αιμοδοσία θα επαναληφθεί και την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου από τις 4 το απόγευμα.  Μη λείψει κανείς

Με 15 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις 2 το μεσημέρι η «Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης»

Αύριο και την Κυριακή η  συνέχεια στο Κύπελλο Ασφάλτινων Σπριντ με το 2o Rally Sprint Αιγίου μια διοργάνωση από την ΑΛΜΑ Αιγίου και τον Δήμο Αιγιαλείας. Θα διεξαχθεί σε τρία σκέλη στην πασίγνωστη ειδική διαδρομή Σελινούντας – Φτέρη, διαδρομή μήκους 15,8 χλμ., επιλογή που προσέλκυσε 59 πληρώματα. Ανάμεσα τους και 2 συμμετοχές από την ΑΛΑ Κορινθίας.

Το  ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΩΔΕΙΟ  ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ αρχίζει τη νέα διδακτική χρονιά την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές άρχισαν, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ : καθημερινά 5:30 – 8:30 μ.μ.,  κτίριο ΠΑ.ΠΟ.ΚΕ.ΔΕ. τηλ. 2743 0 31 252, υπενθυμίζετε ότι ισχύει, έκπτωση 10%, για κάθε επιπλέον μέλος της ίδιας οικογένειας και δωρεάν φοίτηση από το 3ο παιδί και σε όλα τα υπόλοιπα, κάθε πολύτεκνης οικογένειας. 
++++++++++++++

Με την πανελλαδική διαμαρτυρία των αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών ανοίγει σήμερα ο χορός των κινητοποιήσεων εν όψει της έναρξης της 76ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Τη σκυτάλη θα λάβουν αύριο  οι ιδιοκτήτες ταξί, οι «Αγανακτισμένοι» και οι φοιτητές

Απέκλεισε το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη ο Επίτροπος ανταγωνισμού, Χοακίμ Αλμούνια, κάλεσε τις χώρες του Βορά να στηρίξουν περισσότερο τις χώρες του Νότου.

Το θέμα της επόμενης δόσης είναι στα χέρια των Ελληνικών αρχών, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Όλι Ρέν, διαβεβαίωσε ότι η τρόικα θα έρθει στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα.

Την αποφασιστικότητα της Ελληνικής κυβέρνησης να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της, μετέφερε ο Έλληνας πρωθυπουργός στον Αυστριακό Καγκελάριο σε τηλεφωνική επικοινωνία.

Εντός του Οκτωβρίου θα κατατεθεί το ενιαίο μισθολόγιο και μέσα στο 2011 θα ισχύσει η εργασιακή εφεδρεία, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός απρόσωπος.

Κάθετα αντίθετοι με την εργασιακή εφεδρεία, δηλώνουν 8 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Απέρριψε κατηγορηματικά η κυβέρνηση την πώληση της ΔΕΗ, μέσω χρηματιστηρίου.

Στο 26% θα ανέλθει η πραγματική ανεργία το 2012, προειδοποιεί μελέτη του Ινστιτούτου Εργασίας των  ΓΕΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ

«Όχι» πρώην πρυτάνεων στην εφαρμογή του νέου νόμου για τα πανεπιστήμια, συνεχίζονται οι καταλήψεις σε περισσότερες από 250 σχολές.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι 10 από τους 14 συλληφθέντες για τη συμπλοκή μεταξύ οπαδών  στο Ηράκλειο με ένα νεκρό.

Πληροφορία για πιθανό χτύπημα στη Νέα Υόρκη η  στην Ουάσιγκτον, εν όψη της επετείου τις 11ης Σεπτεμβρίου, εξετάζουν οι Αμερικανικές αρχές.

Σχέδιο ύψους 450 δισεκ. δολ. για την αντιμετώπιση της ανεργίας, παρουσίασε στο   Κογκρέσο, ο Μπάρακ Ομπάμα.

Η μάχη κατά του Καντάφι δεν έχει ακόμα κερδηθεί, δηλώνουν οι Λίβυοι αντικαθεστωτικοί. Σήμα από την Interpol για τη σύλληψη Kαντάφι ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Η Τουρκία δεν θα αφήσει το Ισραήλ να εκμεταλλευτεί μόνο του τη Μεσόγειο, λέει ο Ερντογάν. Νέες απειλητικές δηλώσεις

Χωρίς φάρμακα, χιλιάδες παιδιά πεθαίνουν κάθε χρόνο από AIDS στη Ζιμπάμπουε. Θερίζει η επιδημία

Σημαντικό βήμα  πρόκρισης στους 8 του Ευρωμπάσκετ, από την Εθνική Ελλάδος που επικράτησε της Σλοβενίας με 69-60  

Αίθριος καιρός με Δυτικούς  ανέμους 3 - 5 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου