Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Παρασκευή 30-9-2011 / 07.30 π.μ…… Αυτή η Κυβέρνηση είναι επικίνδυνη και πρέπει να φύγει το ταχύτερο δυνατόν, πριν είναι αργά για τον Τόπο…. Λειτουργούν ως μαθητευόμενοι μάγοι και αυτοσχεδιάζουν προσπαθώντας; να μάθουν στου Κασίδη το Κεφάλι, όπου αφού διαλύσουν την κοινωνία θα ξεπουλήσουν κάθε περιουσιακό στοιχείο, στο τέλος θα φύγουν νύχτα, αν προφτάσουν να φύγουν, δυστυχώς όμως θα έχουν καταστρέψει την χώρα και τους κατοίκους της. Μόνη λύση η αντίδραση και η ανυπακοή… Ώρα να ξεσηκωθούμε πριν είναι αργά…..


   
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Αυτή η Κυβέρνηση είναι επικίνδυνη και πρέπει να φύγει το ταχύτερο  δυνατόν, πριν είναι αργά για τον Τόπο…. Λειτουργούν ως μαθητευόμενοι μάγοι και αυτοσχεδιάζουν προσπαθώντας; να μάθουν στου Κασίδη το Κεφάλι, όπου αφού διαλύσουν την κοινωνία θα ξεπουλήσουν κάθε περιουσιακό στοιχείο, στο τέλος θα φύγουν νύχτα, αν προφτάσουν να φύγουν, δυστυχώς όμως θα έχουν καταστρέψει την χώρα και τους κατοίκους της. Μόνη λύση η αντίδραση και η ανυπακοή… Ώρα να ξεσηκωθούμε πριν είναι αργά…..

Η «Πρωτοβουλία Πολιτών Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης»  (ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ) Διοργανώνει την Κυριακή στις 7μιση το βραδυ στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» Εκδήλωση Συζήτηση με θέμα «ΧΡΕΟΣ & ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ», Ομιλητής ο  ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ. Να είμαστε όλοι εκεί, γιατί πράγματι  ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Σύλλογο Πύργου και την Περιβαλλοντική Kίνηση Κορινθίας διοργανώνουν αύριο στις 9 το πρωί καθαρισμό του επαρχιακού δρόμου Πύργου-Δερβενίου και του Πύργου Κορδή, συμμετέχοντας στην εκστρατεία του ΣΚΑΙ «καθαρίζουμε την Ελλάδα», που ξεκίνησε αρχές Ιουλίου. Σημείο συνάντησης η πλατεία του χωριού, Να είστε όλοι εκεί

Την Κυριακή στις 10 και μισή το πρωί στο Ρέθι Κορινθίας – Θέση Καλλιγάς θα διεξαχθεί η 6η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση Ξυλοκάστρου, που διοργανώνει ο Ιππικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου «Οι φίλιπποι», υπό την αιγίδα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης προσκαλεί όσους επιθυμούν - ενήλικες και παιδιά - να παρακολουθήσουν τα τμήματα παραδοσιακών χορών που διοργανώνει ο Δήμος για 10η συνεχή χρονιά, να δηλώσουν συμμετοχή. ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Πληροφορίες, τηλ. 2743 3 60 244  κ. Ρουσινός Τάκης
++++++++++++++

Σε νέο υπουργικό συμβούλιο την Κυριακή  θα συζητηθεί το θέμα της εργατικής εφεδρείας.

Στα 2200 ευρω μειώνεται ο ανώτατος μισθός στο δημόσιο, χωρίς το επίδομα θέσης ευθύνης και το πριμ παραγωγικότητας, βάση των όσων παρουσίασε, συμφωνα με πληροφορίες ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο υπουργικό συμβούλιο

Στα 780 ευρω από 711 που είναι σήμερα, αυξάνεται ο κατώτατος μισθός  του δημοσίου, για την κατηγορία  υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Θετικό και δημιουργικό χαρακτήρισαν  κύκλοι  του υπουργείο οικονομικών, το κλίμα που επικράτησε στις συνομιλίες του Ευάγγελου Βενιζέλου με την τρόικα.

Συνάντηση Σαρκοζί Παπανδρέου σήμερα το απόγευμα στο Παρίσι, νωρίτερα το πρωί ο Έλληνας πρωθυπουργός θα συναντηθεί στη Βαρσοβία με τον Χέρμαν Βάν Ρομπάι.

13 Οκτωβρίου η απόφαση για την εκταμίευση της 6ης δόσης του Ελληνικού δανείου, συμφωνα με το Γερμανό υπουργό οικονομικών.

Καταργούνται οι πολεοδομίες με τη μορφή και  τις αρμοδιότητες  που είχαν μέχρι σήμερα, συμφωνα με το σχέδιο νόμου που κατατέθηκε στη Βουλή από τον υπουργό περιβάλλοντος.

Μηνυτήρια αναφορά, προκειμένου να ερευνηθεί εάν έχουν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις, από τους υπεύθυνους της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, μετά τις καταγγελίες περί αναθεωρημένου ελλείμματος το 2009, κατέθεσε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Ο Όρος της Τουρκίας είναι να αναβληθούν οι έρευνες της Κύπρου για φυσικό αέριο και πετρέλαιο μέχρι την εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό, είπε ο Ταγίπ Ερντογάν σε διάγγελμα προς τον Τουρκικό Λαό.

Την φοροδιαφυγή ισχυρών παραγόντων ανέδειξαν τα επεισόδια στη Βουλγαρία, ηρεμούν σταδιακά τα πνεύματα

Τον Αμερικανό Πρέσβη στη Δαμασκό προπηλάκισαν υποστηρικτές του Σύρου Προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ, την ώρα που είχε συνάντηση με πολιτικό της αντιπολίτευσης. Καταδίκασε την επίθεση εναντίον του Αμερικανού διπλωμάτη  η Χίλαρη Κλίντον.

Σφοδρές μάχες στη Σύρτη, στα χέρια των εξεγερμένων το αεροδρόμιο, με τη βοήθεια του ΝΑΤΟ

Θέμα διεξαγωγής εκλογών εγείρουν κόμματα στην Αίγυπτο, απειλούν με μποϊκοτάζ, νέα διαδήλωση σήμερα

Αίθριος καιρός με Βόρειους,  Βορειοανατολικούς ανέμους  4-5 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου