Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Τρίτη 27-9-2011 / 07.30 π.μ…… Έγγραφη κατεπείγουσα αναφορά προς τον αρμόδιο εισαγγελέα με θέμα, την «Απειλή δημόσιας υγείας μαθητών & εκπαιδευτικών από λύματα στα σχολεία του Κρυονερίου», κατέθεσαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Νηπιαγωγείου και Γυμνασίου Κρυονερίου, όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων. «Σας ενημερώνουμε ότι δίπλα στο Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο Κρυονερίου, απολήγει αγωγός ομβρίων διαμέσου του οποίου παροχετεύονται οικιακά λύματα. Αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής είναι η απειλή της δημόσιας υγείας, κυρίως των μαθητών και εκπαιδευτικών, καθώς και η απαράδεκτη μόλυνση του περιβάλλοντος»…..


  

O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Έγγραφη κατεπείγουσα αναφορά προς τον αρμόδιο εισαγγελέα  με θέμα, την  «Απειλή δημόσιας υγείας μαθητών & εκπαιδευτικών από λύματα στα σχολεία του Κρυονερίου»,  κατέθεσαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Νηπιαγωγείου και Γυμνασίου Κρυονερίου, όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων. «Σας ενημερώνουμε ότι δίπλα στο Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο Κρυονερίου, απολήγει αγωγός ομβρίων διαμέσου του οποίου παροχετεύονται οικιακά λύματα. Αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής είναι η απειλή της δημόσιας υγείας, κυρίως των μαθητών και εκπαιδευτικών, καθώς και η απαράδεκτη μόλυνση του περιβάλλοντος»

Με 5 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις 9μιση το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης 

Η Δημοτική Τράπεζα Αίματος και ο Σύλλογος Εργαζομένων του δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων, σας καλούν να συμμετάσχετε στην 27η Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί αύριο 9:00 έως 13:00 στο κέντρο Υγείας Λουτρακίου.

Με 23 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει την Πέμπτη στις  6 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων.
++++++++++++++

Επιτάχυνση της εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου, με μετρά συνολικού ύψους 7 δισεκ. ευρω, θα ανακοινώσει άμεσα η κυβέρνηση, συμφωνα με το Βαγγέλη Βενιζέλο.

Νέα καθυστέρηση στην εκταμίευση της 6ης δόσης του Ελληνικού δανείου, καθώς το θέμα δεν θα συζητηθεί στο Γιούρωγκρουπ στις 3 Οκτωβρίου.

Σήμερα η κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή για το έκτακτο τέλος στα ακίνητα. Υπάρχει εμπιστοσύνη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, τονίζει η κυβέρνηση.

Η μέχρι τώρα υλοποίηση του προγράμματος προσαρμογής και των μέτρων που έχουν εξαγγελθεί από την Ελλάδα, θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνάντησης Παπανδρέου Μέρκελ, σήμερα στο Βερολίνο.

Να επισπεύσουν τις ενέργειες τους, όσον αφόρα στην αντιμετώπιση της κρίσης χρέους, παρότρυνε χθες το βραδυ, εκ νέου τους Ευρωπαίους ηγέτες, ο Μπάρακ Ομπάμα.

48ωρη απεργία από σήμερα των εργαζομένων σε Λεωφορεία τρόλεϊ και ΜΕΤΡΟ, θα κυκλοφορήσει ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και το Τραμ. Ακινητοποιημένα αύριο όλα τα Μέσα Μεταφοράς, Τετάρτη και Πέμπτη απεργούν και οι ιδιοκτήτες Ταξί. Σήμερα και αύριο απεργούν Τελωνιακοί και Εφοριακοί.

Την παραίτηση του ανακοίνωσε ο Υπουργός οικονομικών της Ρωσίας, μετά τις σφοδρές επιθέσεις που δέχτηκε από τον πρόεδρο της Ρωσίας Δημήτρη Μεντβέντεφ  

Με την προαναγγελία νέων μέτρων για την οικονομία, διέλυσε τη Βουλή ο Ισπανός πρωθυπουργός,  Χοσέ Θαπατέρο, εν όψει των πρόωρων εκλογών της 20ής Νοεμβρίου

Σφοδρές μάχες για τον έλεγχο της Σύρτης, αντιστέκονται ακόμα οι κανταφικοί. «Απειλή ο Καντάφι» λέει η κυβέρνηση

Στο περιφερειακό πρωτάθλημα υποβιβάζεται ο Ηρακλής, αφού η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, δεν του χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Τοπικές Νεφώσεις   με   Βορειοανατολικούς ανέμους 5 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου