Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Παρασκευή 2-9-2011 / 07.30 π.μ…… Τρεις του Σεπτέμβρη αύριο… σημαδιακή μέρα… και οι αγανακτισμένοι επανέρχονται γιατί πράγματι «δεν πάει άλλο»… όπως όλα δείχνουν τα πράγματα πάνε απ το κακό στο χειρότερο… καιρός λοιπόν να ξανασηκωθούμε από τους καναπέδες και αυτή τη φορά περισσότεροι και πιο αποφασισμένοι… αύριο λοιπόν στις 9 το βράδυ συγκέντρωση στα Περιβολάκια στην Κόρινθο, προσυγκεντρώσεις σε Κιάτο και Ξυλόκαστρο στις 8 το Βράδυ… Να είμαστε εκεί…. Γιατί «ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ»….




O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Τρεις του Σεπτέμβρη αύριο… σημαδιακή μέρα… και οι αγανακτισμένοι επανέρχονται γιατί πράγματι «δεν πάει άλλο»… όπως όλα δείχνουν τα πράγματα πάνε απ το κακό στο χειρότερο… καιρός λοιπόν να ξανασηκωθούμε από τους καναπέδες και αυτή τη φορά περισσότεροι και πιο  αποφασισμένοι… αύριο λοιπόν στις 9 το βράδυ συγκέντρωση στα Περιβολάκια στην Κόρινθο, προσυγκεντρώσεις σε Κιάτο και Ξυλόκαστρο στις 8 το Βράδυ… Να είμαστε εκεί…. Γιατί «ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ»….

Πρωτοφανής κατάσταση στα σχολεία, Με εγκύκλιό του το υπουργείο Παιδείας ενημέρωσε χθες το βράδυ σχολεία, μαθητές και εκπαιδευτικούς ότι τα σχολικά βιβλία δεν θα είναι έτοιμα μέχρι την έναρξη της χρονιάς και ότι η ύλη θα διανεμηθεί με φωτοτυπίες και DVD. Η εκτύπωση των σχολικών βιβλίων δεν αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί πριν από τον Νοέμβριο….. Κατά τα άλλα Μεταρρυθμίσεις στην παιδεία… περισσότερες από 100 σχολές τελούν υπό κατάληψη….

Απλήρωτοι οι μεταταγμένοι  υπάλληλοι του ΟΣΕ στους Δήμους Σικυωνίων και Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης από την ημέρα ανάληψης των νέων καθηκόντων τους, εδώ και αρκετούς μήνες δεν υπάρχει μισθοδοσία για τους συγκεκριμένους υπαλλήλους.  Σχετική ερώτηση ενημέρωσης για την κατάσταση, προς τους αρμόδιους υπουργούς, κατέθεσε ο Βουλευτής του Νομού κ, Άγγελος Μανωλάκης.

Σήμερα αύριο  και την  Κυριακή το τριήμερο «Μεγάλες Ημέρες της Νεμέας,» που διοργανώνει ο Οινοποιητικός Σταθμός Νεμέας και άλλοι φορείς. Έχουν προγραμματιστεί μια σειρά εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν ξεναγήσεις στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Νεμέας, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Αηδονίων, γνωριμία με  οινοποιεία, παραδοσιακό πατητήρι και πολλές άλλες εκδηλώσεις.  Πληροφορίες τηλ. 2746 0 22 2 10

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού ‘ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ’ στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων διοργανώνουν απόψε τις ακόλουθες εκδηλώσεις:  1.- συναυλία στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου, στις 8 το βραδυ από την φιλαρμονική του Πολεμικού Ναυτικού για τον εορτασμό  των εκατό χρόνων του θωρηκτού ‘ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΕΡΩΦ’, 2.-  στις 9 το βραδυ στο πάρκο Δεξαμενής, Θεατρική παράσταση από το ερασιτεχνικό τμήμα των εργαζομένων, του Club Hotel καζίνο Λουτράκι με το έργο του Α. Σακελαρίου – Χ. Γιαννακόπουλου  ‘ ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΟΥΦΛΕΣ’ και  3.- στις 9 το βραδυ στο Λύκειο Λουτρακίου, Παράσταση του παγκοσμίου φήμης Εθνικού Μαύρου Θεάτρου της Πράγας
++++++++++++++

Χωρίς συμφωνία, ολοκληρώθηκαν συμφωνα με πληροφορίες αργά το βραδυ οι διαπραγματεύσεις Βενιζέλου Τρόικας. Η κυβέρνηση απάντησε αρνητικά στις αξιώσεις των επιτηρητών για λήψη νέων μέτρων.

Ασφυκτικότερη εποπτεία των τραπεζών από την Τράπεζα της Ελλάδος, προβλέπει το σχετικό νομοσχέδιο  που κατατέθηκε στη Βουλή.

Την παραίτηση της υπέβαλε η επικεφαλής του γραφείου παρακολούθησης προϋπολογισμού της Βουλής, Στέλλα Μπαφούσια.

Μέσα στο επομενο δεκαπενθήμερο θα δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία μεγαλοοφειλετών  του δημοσίου, στο διαδυκτιο.

Ανεξέλεγκτη διαρροή αρχείων του Wikileaks, στη «φόρα» ονόματα και ευαίσθητα στοιχεία Τις επαφές που είχαν Έλληνες πολιτικοί και παράγοντες της δημόσιας ζωής με την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα αποκαλύπτουν τα έγγραφα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσω του Wikileaks. Στα κείμενα που δημοσιεύονται γίνεται μεταξύ άλλων αναφορά στον πρωθυπουργό, τον Μ. Χρυσοχοϊδη, την Α. Διαμαντοπούλου, σε ονόματα Ελλήνων βουλευτών κ.ά.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο απολύσεων στο δημόσιο τομέα άφησε ο Δημήτρης Ρέπας.

24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει για σήμερα τα σωματεία  των εργαζομένων σε ΗΣΑΠ και ΜΕΤΡΟ.

Κινητοποίηση στη ΔΕΘ ετοιμάζουν οι αστυνομικοί διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές, η κινητοποίηση θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ξεπάγωμα λιβυκών κεφαλαίων ζητά η Διάσκεψη του Παρισιού, Τη συνέχιση των επιχειρήσεων στη Λιβύη, ανακοίνωσαν από το Παρίσι Σαρκοζί και Ρασμούσεν. Πρόταση για παροχή πόσιμου νερού στην περιοχή από  την ΕΥΔΑΠ, κατέθεσε ο Γιώργος Παπανδρέου. Να συνεχίσουν την «αντίσταση» καλεί ο Καντάφι τους υποστηρικτές του σε νέο μήνυμα. «Ας τυλιχτεί η Λιβύη στις φλόγες»

Διαψεύδει δημοσίευμα, Πρωτοσέλιδο στη Radikal, περί κατάργησης της Στρατιάς Αιγαίου ο «υπαρχηγός» του Ερντογάν

Στις 4 το απόγευμα ο αγώνας Ισραήλ Ελλάδος για τα προκριματικά του Γιούρω 2012.

Αίθριος καιρός με Δυτικούς ανέμους 3 - 5 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου