Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Τρίτη 13-9-2011 / 07.30 π.μ…… Την επ αόριστο κατάληψη του "3θέσιου δημοτικού –νηπιαγωγείου Πιτσών» και αποχή από τα μαθήματα. μέχρι τη δικαίωση του αγώνα για τη συνέχιση της λειτουργίας του σχολείου, αποφάσισαν γονείς και κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ολιγόωρο κλείσιμο της Εθνικής Κορίνθου Πατρών, χθες στο ύψος του σχολείου……

  

O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Την επ αόριστο κατάληψη του "3θέσιου δημοτικού –νηπιαγωγείου Πιτσών» και αποχή από τα μαθήματα. μέχρι τη δικαίωση του αγώνα για τη συνέχιση της λειτουργίας του σχολείου, αποφάσισαν γονείς και κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ολιγόωρο κλείσιμο της Εθνικής Κορίνθου Πατρών, χθες στο ύψος του σχολείου.

Μετά την Κυριακάτικη αιμοδοσία, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου, διοργανώνει  επαναληπτική Εθελουσία Αιμοδοσία στα Γραφεία του, επί της Αγίου Βλασίου 20. αύριο από τις 4 το απόγευμα.  Μη λείψει κανείς

Η Ανοικτή συνέλευση πλατείας «περιβολάκια» στην Κόρινθο μετά το σχετικό ψήφισμα που εξέδωσε,  καλεί τους πολίτες της Κορινθίας το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη στις 8.30μμ στην πλατεία «Περιβολάκια» της Κορίνθου γιατί «Δεν υπάρχει άλλη προοπτική για το λαό, μόνο ο αγώνας ενάντια στον κοινό εχθρό, το σύστημα. Αυτή η μάχη πρέπει να δοθεί τώρα,»

Το  ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΩΔΕΙΟ  ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ αρχίζει τη νέα διδακτική χρονιά την Παρασκευή. Οι εγγραφές άρχισαν, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ : καθημερινά 5:30 – 8:30 μ.μ.,  κτίριο ΠΑ.ΠΟ.ΚΕ.ΔΕ. τηλ. 2743 0 31 252, υπενθυμίζετε ότι ισχύει, έκπτωση 10%, για κάθε επιπλέον μέλος της ίδιας οικογένειας και δωρεάν φοίτηση από το 3ο παιδί και σε όλα τα υπόλοιπα, κάθε πολύτεκνης οικογένειας. 
++++++++++++++

Εντός 2 εβδομάδων θα πρέπει να σταλούν οι λίστες 151 ΔΕΚΟ, με τους υπαλλήλους προς εργασιακή εφεδρεία, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου οικονομικών

Μακρά τηλεφωνική επικοινωνία Βενιζέλου Σόιμπλε για τις τρέχουσες εξελίξεις, σε Ελλάδα, Ευρωζώνη και Ε.Ε.

Την επόμενη Δευτέρα θα αρχίσουν οι συζητήσεις της Ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ε.Ε

Στα τέλη του μήνα αναμένεται να εγκριθεί η 6η δόση προς την Ελλάδα, σύμφωνα με τη Γουόλ Στριτ Τζόρναλ.

Τη 2η δόση προς την Πορτογαλία ύψους 3.98 δισεκ. ευρώ, αποδέσμευσε το ΔΝΤ

Στο 9.5% ανεβάζει το έλλειμμα της Ελλάδας το 2011 η Κομισιόν.

Να προχωρήσει σε σημαντικές αγορές του Ιταλικού χρέους, ζήτησε από την Κίνα η Ιταλία.

Την υπαγωγή στη νομοθεσία περί Φαστ Τρακ 3 επενδύσεων στο πεδίο των φωτοβολταικών, συνολικού ύψους 1 δισεκ. ευρώ, ενέκρινε η διυπουργική στρατηγικών επενδύσεων

Απεργούν και σήμερα εφοριακοί και τελωνιακοί. Χωρίς ταξί έως τις 5 τα ξημερώματα αύριο.

Την άμεση υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την απασχόληση ζήτησε από το Κογκρέσο ο Μπαρόκ Ομπάμα

Τουλάχιστον 20 Σείτες προσκυνητές νεκροί στο Ιράκ σε μπλόκο ενόπλων, σύμφωνα με πηγή του υπουργείου εσωτερικών.

Απορρίπτει το Αμερικανικό αίτημα για αυστηρές κυρώσεις κατά της Συρίας, ο Ρώσος  πρόεδρος.

«Αιτία πολέμου ήταν η ισραηλινή επίθεση στο Mavi Marmara» λέει ο Ερντογάν. «Δείξαμε υπομονή»

Νομοθεσία με βάση το Ισλάμ στη Νέα Λιβύη, διαμηνύει  το Μεταβατικό Συμβούλιο των Αντικαθεστωτικών. Ο γιος του Καντάφι, Σααντί, τελεί υπό παρακολούθηση, διαβεβαιώνει τις ΗΠΑ η κυβέρνηση του Νίγηρα.

73 – 60 επικράτησε η Ελλάδα της Γεωργίας στον τελευταίο αγώνα για τη 2η φάση του Ευρωμπάσκετ.  

Αίθριος καιρός με Βόρειους, Βορειοανατολικούς  ανέμους 3 - 4 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου