Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Δευτέρα 12-9-2011 / 07.30 π.μ…… Αιχμές κατά του Δημάρχου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Αντώνη Κλαδούχου και του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κορινθίας κ. Παπαγεωργάκη, ότι με δική τους πρωτοβουλία έκλεισε το "3θέσιο δημοτικό –νηπιαγωγείο Πιτσών», αφήνουν γονείς και κάτοικοι του χωριού, δηλώνουν ότι δεν θα στείλουν σήμερα τα παΐδια τους στο Καμάρι και θα πραγματοποιήσουν κατάληψη του σχολείου, ενώ καλούν όλους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί στην παλιά Εθνική Κορίνθου Πατρών, μπροστά από το Δημοτικό Σχολείο……


  

O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Αιχμές κατά του Δημάρχου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Αντώνη  Κλαδούχου και του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κορινθίας κ. Παπαγεωργάκη, ότι με δική τους πρωτοβουλία έκλεισε το "3θέσιο δημοτικό –νηπιαγωγείο Πιτσών», αφήνουν γονείς και κάτοικοι του χωριού, δηλώνουν ότι δεν θα στείλουν σήμερα τα παΐδια τους στο Καμάρι και θα πραγματοποιήσουν κατάληψη του σχολείου, ενώ καλούν όλους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί στην παλιά Εθνική Κορίνθου Πατρών, μπροστά από το Δημοτικό Σχολείο.

Μακροσκελή ανοιχτή επιστολή προς τους γονείς απεύθυνε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος, όπου καταλήγει χαρακτηριστικά. «Τώρα είναι η δικιά μας ώρα. Να ενώσουμε αγωνίες και αγώνες για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας. Να μείνει το Δημόσιο Σχολειό έξω και μακριά από τα μνημόνια και τις περικοπές.»

Ψήφισμα  εξέδωσε η Ανοικτή συνέλευση πλατείας «περιβολάκια» στην Κόρινθο σχετικά με τα νέα μετρά και την εμφάνιση του πρωθυπουργού στη Δ.Ε.Θ,  όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων. «Γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε εν μέσω κοινωνικού πολέμου και ότι ως άνθρωποι βιώνουμε την εποχή της πιο μεγάλης μας νύχτας» «Δεν υπάρχει άλλη προοπτική για το λαό, μόνο ο αγώνας ενάντια στον κοινό εχθρό, το σύστημα. Αυτή η μάχη πρέπει να δοθεί τώρα,» «Καλούμε σε διαμαρτυρία τους πολίτες της Κορινθίας το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη στις 8.30μμ στην πλατεία «Περιβολάκια» της Κορίνθου»

Μετά την χθεσινή αιμοδοσία, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου, διοργανώνει  επαναληπτική Εθελουσία Αιμοδοσία στα Γραφεία του, επί της Αγίου Βλασίου 20. την  Τετάρτη από τις 4 το απόγευμα.  Μη λείψει κανείς

Το  ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΩΔΕΙΟ  ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ αρχίζει τη νέα διδακτική χρονιά την Παρασκευή. Οι εγγραφές άρχισαν, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ : καθημερινά 5:30 – 8:30 μ.μ.,  κτίριο ΠΑ.ΠΟ.ΚΕ.ΔΕ. τηλ. 2743 0 31 252, υπενθυμίζετε ότι ισχύει, έκπτωση 10%, για κάθε επιπλέον μέλος της ίδιας οικογένειας και δωρεάν φοίτηση από το 3ο παιδί και σε όλα τα υπόλοιπα, κάθε πολύτεκνης οικογένειας. 
++++++++++++++

Την επιβολή ειδικού τέλους σε όλα τα ακίνητα, από 50 λεπτά έως 10 ευρω ανά τετραγωνικό μέτρο, συνδεδεμένο με τις αντικειμενικές αξίες, ανακοίνωσε ο υπουργός οικονομικών, θα πληρώνεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Έντονες αντιδράσεις των Κομμάτων της αντιπολίτευσης. Για ξεπούλημα της  ιδιωτικής  ακίνητης περιουσίας κάνει λόγο  σε ανακοίνωση της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων

Δίνουμε τη μάχη για να μπορούμε αδιαλείπτως να καταβάλουμε μισθούς και συντάξεις και η μάχη συνεχίζεται, δήλωσε ο πρωθυπουργός, απαντώντας σε ερωτήσεις στην καθιερωμένη συνέντευξη  τύπου στη  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Την ικανοποίηση του για τις δεσμεύσεις της Ελληνικής κυβέρνησης, εξέφρασε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Όλι Ρέν, «Επιστρέφει η τρόικα»  

Η επιτάχυνση της ψήφισης του προϋπολογισμού του 2012 το Οκτώβριο, αποφασίστηκε στο άτυπο υπουργικό συμβούλιο

Δεκτή από τη ΝΔ η επίσπευση της ψήφισης του Προϋπολογισμού, επιμένει ταυτόχρονα σε εκλογές

Δεν αποκλείει ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας Φιλίπ Ρέσλερ, την ελεγχόμενη πτώχευση της Ελλάδας, προκειμένου  να διασωθεί το ευρω.

Ξεκινά σήμερα στη Χάγη η υπόθεση για την απόφαση υπέρ του Διστόμου. Παρέμβαση και του Ελληνικού Δημοσίου

48ωρη κινητοποίηση των ιδιοκτήτων ταξί, από τις 5 τα ξημερώματα. Απεργούν σήμερα και αύριο εφοριακοί και τελωνιακοί. 

Ανοίγουν σήμερα τα σχολεία, πρώτο κουδούνι, χωρίς βιβλία και με πολλά προβλήματα

 Στον Νίγηρα ο γιος του Μουαμάρ Καντάφι, Αλ-Σααντί, παράλληλα χθες συνελήφθη ο Μπουζέιντ Ντόρντα, επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών του Μουαμάρ Καντάφι για το εξωτερικό

Ισραηλινό «σχέδιο» περί στήριξης του PKK καταδικάζει ο Τούρκος ΥΠΕΞ, απαντώντας σε δημοσιεύματα

«Η Αίγυπτος ενδιαφέρεται για την προώθηση της ειρήνης με το Ισραήλ» λέει ο Μπενζαμίν Νετανιάχου, μετά την επίθεση στην πρεσβεία στο Κάιρο

Άνδρες που κρατούνταν δούλοι εντόπισε η βρετανική αστυνομία, Όμηροι επί εβδομάδες ή χρόνια

Με 3-1 επικράτησε ο Παναθηναϊκός του ΠΑΣ Γιάννενα, για την 2η αγωνιστική της Σουπερλίγκ. Στους άλλους αγώνες,  Αστέρας Τρίπολης Κέρκυρα 0-0  και Άρης Ατρόμητος 0-1

Αίθριος καιρός με Βορειοανατολικούς  ανέμους 2 - 3 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου