Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Πέμπτη 8-9-2011 / 07.30 π.μ…… Βόμβα στο Χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, «Ο Δήμος δεν θα έχει λεφτά να πληρώσει τους υπαλλήλους γύρω στον Μάιο.» προέβλεψε ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος των οικονομικών Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης Τάκης Ψαράκης, κατά τη συζήτηση του θέματος της αποδοχής μισθοδοσίας των 18 μεταταχθέντων υπαλλήλων από τον ΟΣΕ στον Δήμο. Ακόμα στο χθεσινό συμβούλιο μετά από πρόταση του κ. Δημήτρη Σκούρα ομόφωνα εγκρίθηκαν ψηφίσματα συλλυπητηρίων για τους εκλιπόντες Λεωνίδα Κύρκο και Γιάννη Ζάρρο…..


  

O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Βόμβα στο Χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο,  «Ο Δήμος δεν θα έχει λεφτά να πληρώσει τους υπαλλήλους γύρω στον Μάιο.» προέβλεψε ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος των οικονομικών Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης  Τάκης Ψαράκης, κατά τη συζήτηση του θέματος της αποδοχής μισθοδοσίας των 18 μεταταχθέντων υπαλλήλων από τον ΟΣΕ στον Δήμο. Ακόμα στο χθεσινό συμβούλιο μετά από πρόταση του κ. Δημήτρη Σκούρα ομόφωνα εγκρίθηκαν ψηφίσματα συλλυπητηρίων για τους εκλιπόντες Λεωνίδα Κύρκο και Γιάννη Ζάρρο.

Την Κυριακή από τις 9 το πρωί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου, διοργανώνει Εθελουσία Αιμοδοσία στα Γραφεία του, επί της Αγίου Βλασιου 20. Η αιμοδοσία θα επαναληφθεί και την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου από τις 4 το απόγευμα.  Μη λείψει κανείς

Μείωση κατά 20 % του κόστους μεταφοράς των μαθητών επετεύχθη μετά από παρεμβάσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη κατά τη συζήτηση του θέματος για την παράταση των συμβάσεων των Δήμων με τα ΚΤΕΛ για τη μεταφορά των μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που εγκρίθηκε ομόφωνα από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Σήμερα επισκέπτεται το Νομό Κορινθίας ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής το πρωί στις 11:00πμ θα συμμετάσχει σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο Νεμέας όπου θα συζητήσει με τοπικούς παράγοντες για τα προβλήματα της περιοχής και θα επισκεφτεί τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας. Στις 17:30μμ θα δώσει συνέντευξη τύπου, στο ξενοδοχείο ΕΦΥΡΑ κα στη συνέχεια θα συναντηθεί στο δημαρχείο Λουτρακίου με το δήμαρχο κ. Λογοθέτη όπου θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο θέμα της αποθήκευσης χημικών στο Σουσάκι.    Τον ευρωβουλευτή θα συνοδεύουν: ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Πετράκος  και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας.

Το  ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΩΔΕΙΟ  ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ αρχίζει τη νέα διδακτική χρονιά την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές άρχισαν, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ : καθημερινά 5:30 – 8:30 μ.μ.,  κτίριο ΠΑ.ΠΟ.ΚΕ.ΔΕ. τηλ. 2743 0 31 252, υπενθυμίζετε ότι ισχύει, έκπτωση 10%, για κάθε επιπλέον μέλος της ίδιας οικογένειας και δωρεάν φοίτηση από το 3ο παιδί και σε όλα τα υπόλοιπα, κάθε πολύτεκνης οικογένειας. 
++++++++++++++

Προς ιδιωτικοποίηση, ΟΠΑΠ, ΔΕΠΑ, ΕΛΠΕ, Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και οι συχνότητες Κινητής Τηλεφωνίας. 

Κατρακυλά συνεχώς η Ελλάδα στην παγκόσμια κατάταξη της ανταγωνιστικότητας, βρίσκεται στη θέση 90 μεταξύ 142 χωρών

Στη ρύθμιση 700 000 δανείων ύψους 20 δισεκ. ευρω, προχώρησαν οι τράπεζες από τις αρχές του 2010 έως τον Ιούνιο του 2011

Βολές Λομβέρδου κατά των δημοσίων υπαλλήλων και της Αριστεράς.

Χωρίς Ταξί, σήμερα και το Σάββατο η Αθήνα. 

Πανελλαδική απεργία έχει προκηρύξει για σήμερα και αύριο ο Πανελλήνιος Ιατρικός σύλλογος.

2500 προσλήψεις προσωρινών αναπληρωτών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, ανακοίνωσε το υπουργείο παιδείας

Στις Βερμούδες με ανέμους 140 χιλιομ. την ώρα κατευθύνεται ο τυφώνας Κάτια.

Με την ψήφο εμπιστοσύνης της πλειοψηφίας, η ιταλική Γερουσία ενέκρινε το πακέτο λιτότητας των 52 δισ. ευρώ

Συναγερμός για την 11η Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, παρά τις διαβεβαιώσεις ότι «δεν υπάρχει απειλή» Προετοιμασίες στη Νέα Υόρκη

«Διμερές θέμα» για το ΝΑΤΟ η διαμάχη Τουρκίας-Ισραήλ, δεν θα παρέμβω, λέει ο Ράσμουσεν

Με ηχητικό του μήνυμα,  διαψεύδει τις φήμες ότι βρίσκεται στον Νίγηρα ο Μουαμάρ Καντάφι 

Αίθριος καιρός με Βορειοδυτικούς, Δυτικούς  ανέμους 2 - 3 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου