Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Πέμπτη 22-9-2011 / 07.30 π.μ…… Σήμερα στις 12μιση το μεσημέρι στα Περιβολάκια στην Κόρινθο, οι Σύλλογοι ΕΚΠ/ΚΩΝ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Α΄ΕΛΜΕ & Β΄ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ καλούν όλους σε συγκέντρωση Διαμαρτυρίας και η σχετική ανακοίνωση αναφέρει. «Για να μη μας γυρίσουν στην απόλυτη φτώχεια…. Όλοι μαζί ενωμένοι εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενοι, να ανατρέψουμε την πολιτική που καταστρέφει τη ζωή μας και το αύριο των παιδιών μας. Η μόρφωση είναι δημόσιο αγαθό και πρέπει να παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ από το κράτος σ’ όλα τα παιδιά»…..

  


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Σήμερα στις 12μιση το μεσημέρι στα Περιβολάκια στην Κόρινθο, οι Σύλλογοι ΕΚΠ/ΚΩΝ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Α΄ΕΛΜΕ & Β΄ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ καλούν όλους σε συγκέντρωση Διαμαρτυρίας  και η  σχετική ανακοίνωση  αναφέρει. «Για να μη μας γυρίσουν στην απόλυτη φτώχεια…. Όλοι μαζί ενωμένοι εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενοι, να ανατρέψουμε την πολιτική που καταστρέφει τη ζωή μας και το αύριο των παιδιών μας.  Η μόρφωση είναι δημόσιο αγαθό και πρέπει να παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ από το κράτος σ’ όλα τα παιδιά»

Σήμερα στις 7 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος – Τμήμα Πελοποννήσου, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα,  «Ο Κορινθιακός Κόλπος ως φυσικό εργαστήριο παγκόσμιας σημασίας για τη μελέτη των σεισμών». Η Ημερίδα διοργανώνεται στα πλαίσια του 5ημερου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα « Ενεργός Τεκτονική, Γεωλογία Σεισμών, Αρχαιολογία Σεισμών και Σεισμική Μηχανική » και στο οποίο συμμετέχουν σύνεδροι από 27 χώρες.

Άνοιξε χθες τις πύλες της, στη Σωληνουργεία Κορίνθου στο Λέχαιο, για 3η συνεχή χρονιά, η «Πανελληνία Έκθεση Κορινθία 2011», θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Κυριακή καθημερινά από τις 7 το βράδυ, Σάββατο και Κυριακή από τις 10 το πρωί. Είσοδος Ελεύθερη. Στο πλαίσιο της Έκθεσης, απόψε 7 με 10 το βράδυ, η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνει Ημερίδα με Θέμα την Οδική Ασφάλεια .

Στην  έκθεση συμμετέχει και ‘’Το Χαμόγελο του Παιδιού’’ όπου,  θα υπάρχει η δυνατότητα να ενημερωθούν οι επισκέπτες για το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου ενώ παράλληλα θα διατίθενται προς πώληση σχολικά και λευκά είδη καθώς και πολλές κατασκευές των παιδιών.

«Η Δημοτική αρχή Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, έστειλε εξώδικο προς την εφημερίδα Real News, η οποία με δημοσιεύματα της 11/09 και της 18/09/2011, συστηματικά, επαναλαμβανόμενα και απολύτως ψευδώς, προσβάλλει την ποιότητα του νερού Λουτρακίου.» «Για μία ακόμη φορά υπογραμμίζουμε ότι έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι προβλεπόμενες εκ του νόμου μετρήσεις, προκειμένου το νερό να φθάνει απολύτως καθαρό σε όλους τους Δημότες.» αναφέρει μεταξύ άλλων σχετική ανακοίνωση.

Το Σάββατο στις 9 το βράδυ στην Πλατεία Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο, οι «φίλοι του Ρασούλη» υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων, διοργανώνουν συναυλία στη μνήμη του μεγάλου καλλιτέχνη,  με τους  Παναγιώτη Κουτσούρα, Σάκη Κοντονικόλα, Γιώργο Λίζο, Σοφία Αβραμίδου και Ελένη Νόνη. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Ναταλί Ρασούλη
++++++++++++++

Σε κατάσταση Φτώχιας όλη η χώρα. Νέα επώδυνα μέτρα, με περαιτέρω μείωση συντάξεων, μείωση του αφορολόγητου στα 5.000 ευρώ και άμεση εφαρμογή της εργασιακής εφεδρείας σε 30.000 υπαλλήλους αποφάσισε η κυβερνητική επιτροπή.

Οι κύριες συντάξεις άνω των 1.200 ευρώ θα περικοπούν από 1ης Νοεμβρίου κατά 20%, ενώ στο 40% θα φτάσει η μείωση για όσους έχουν συνταξιοδοτηθεί πριν από την ηλικία των 55 ετών. Μειωμένες θα είναι και όσες επικουρικές συντάξεις προέρχονται από ελλειμματικά Ταμεία, ενώ ακόμη και κατά 30% θα μειωθούν τα εφάπαξ. Έως το 2014 θα καταβάλλεται το τέλος στα ακίνητα μέσω ΔΕΗ

Νέα περαίωση για περίπου 500 000 φορολογούμενους προβλέπει εγκύκλιος του υπουργείου οικονομικών.

Διακόπτονται τα πολυτεχνικά επιδόματα σε τρίτεκνες  και πολύτεκνες οικογένειες  με εισόδημα άνω των 55 000 ευρω.

Για «τσουνάμι άδικων και δυσβάστακτων μέτρων» μιλά η ΝΔ

Να αρνηθεί να πληρώσει τα χαράτσια κάλεσε το λαό η Αλέκα Παπαρήγα κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ, στην Αθήνα

 «Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν έχει κανένα δικαίωμα στη συνέχιση της ίδιας καταστροφικής πολιτικής, όχι μόνο γιατί στερείται δημοκρατικής νομιμοποίητης, αλλά διότι βρίσκεται σε κατάφωρη αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας», αναφέρει  ο ΣΥΡΙΖΑ

Ακινητοποιημένα σήμερα Μέσα Μεταφοράς, ΟΣΕ, Προαστιακός και τα  Ταξί. Προβλήματα και στις πτήσεις. Στάσεις εργασίας των εργαζομένων σε Δημόσιο και  ΟΤΑ, απεργούν οι Δάσκαλοι.

Στάσιμη θα παραμείνει η Κυπριακή οικονομία το 2011 εκτιμά το ΔΝΤ, στην εξαμηνιαία έκθεση του.

Υποβάθμιση 7 Ιταλικών τραπεζών από Standar and Poors.

Καθεστώς παρατηρητή στον ΟΗΕ, προτείνει για την Παλαιστίνη ο Σαρκοζί.

Παρατείνεται για 3 μήνες η αποστολή του ΝΑΤΟ στη Λιβύη.. Μαχητές του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου κατέλαβαν   τη Νότια πόλη Τζούφρα, ένα από τα τελευταία προπύργια του Καντάφι

Έκρυθμο κλίμα στη μικροσκοπική νήσο Λαμπεντούζα, στα ανοιχτά των σικελικών ακτών, με συγκρούσεις κατοίκων και αστυνομίας με Βορειοαφρικανούς μετανάστες

Υπό το καθεστώς νόμου εκτάκτου ανάγκης παραμένει η Αίγυπτος μέχρι τον Ιούνιο, «Θα προστατεύσει την επανάσταση»

4-3 νίκησε η ΑΕΚ την Ξάνθη στα πηγάδια, στον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Σουπερλίγκ.

Νεφώσεις, Βροχές  με  Βόρειους ανέμους 4 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου