Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Τετάρτη 7-9-2011 / 07.30 π.μ…… Την ουρά στα σκέλια έβαλε ο υπουργός οικονομικών, μετά τα κοκορεύματα περί πολιτικών αποφάσεων και ότι δεν υπήρχε διαφωνία με την Τρόικα. Θύελλα μέτρων και Φαστ Τρακ ξεπούλημα των πάντων, προανήγγειλε χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τα Κελεύσματα των αφεντικών της Τρόικας, των Γερμανών, και της Κομισιον. Ώρα για ξεσηκωμό και αντιδράσεις, γιατί σε λίγο θα πουλήσουν κι εμάς, αν δεν το έχουν ήδη κάνει….



O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Την ουρά στα σκέλια έβαλε ο υπουργός οικονομικών, μετά τα κοκορεύματα περί πολιτικών αποφάσεων και ότι δεν υπήρχε διαφωνία με την Τρόικα.  Θύελλα μέτρων και Φαστ Τρακ ξεπούλημα των πάντων, προανήγγειλε χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τα Κελεύσματα των αφεντικών της Τρόικας,  των Γερμανών, και της Κομισιον. Ώρα για ξεσηκωμό και αντιδράσεις, γιατί σε λίγο θα πουλήσουν κι εμάς, αν δεν το έχουν ήδη κάνει….

Επίσκεψη στον καταυλισμό Ρομά στα Εξαμίλια Κορινθίας πραγματοποίησε  αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων με επικεφαλής τον κ.  Λάμπρο Μπούκλη περιφερειακό σύμβουλο. Σε σχετική ανακοίνωση  μετά την επίσκεψη αναφέρεται μεταξύ άλλων. «Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης διαπιστώσαμε την τραγική κατάσταση την οποία βιώνουν οι 160 περίπου οικογένειες» «Είδαμε έναν ολόκληρο καταυλισμό 800 ατόμων να επιβιώνει σε παράγκες κατασκευασμένες από σκουπίδια, χωρίς αποχέτευση, χωρίς πρόσβαση σε καθαρό νερό και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.» «Οι Οικολόγοι Πράσινοι σκοπεύουμε να φέρουμε το θέμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά και να παρέμβουμε άμεσα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες των Υπουργείων Παιδείας και Υγείας ώστε να σταματήσει να αποτελεί ο καταυλισμός Ρομά στα Εξαμίλια μια μαύρη τρύπα στο Σύνταγμα και τον πολιτισμό μας».

Με 25 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει απόψε στις 7μιση το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Αύριο θα επισκεφτεί το Νομό Κορινθίας ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής το πρωί στις 11:00πμ θα συμμετάσχει σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο Νεμέας όπου θα συζητήσει με τοπικούς παράγοντες για τα προβλήματα της περιοχής και θα επισκεφτεί τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας. Στις 17:30μμ θα δώσει συνέντευξη τύπου, στο ξενοδοχείο ΕΦΥΡΑ κα στη συνέχεια θα συναντηθεί στο δημαρχείο Λουτρακίου με το δήμαρχο κ. Λογοθέτη όπου θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο θέμα της αποθήκευσης χημικών στο Σουσάκι.    Τον ευρωβουλευτή θα συνοδεύουν: ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Πετράκος  και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας.

Το  ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΩΔΕΙΟ  ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ αρχίζει τη νέα διδακτική χρονιά την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές άρχισαν, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ : καθημερινά 5:30 – 8:30 μ.μ.,  κτίριο ΠΑ.ΠΟ.ΚΕ.ΔΕ. τηλ. 2743 0 31 252, υπενθυμίζετε ότι ισχύει, έκπτωση 10%, για κάθε επιπλέον μέλος της ίδιας οικογένειας και δωρεάν φοίτηση από το 3ο παιδί και σε όλα τα υπόλοιπα, κάθε πολύτεκνης οικογένειας. 
++++++++++++++

Καθιέρωση του ενιαίου μισθολογίου και διεύρυνση του θεσμού της εργασιακής εφεδρείας στο δημόσιο, ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Βενιζέλος, μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου

Ανοίγουν όλα τα κλειστά επαγγέλματα, ενώ προωθούνται άμεσα ιδιωτικοποιήσεις.

Για ισοπέδωση της κοινωνίας και εξόντωση των λαϊκών στρωμάτων κάνουν λόγο τα κόμματα της Αριστεράς. Ικανοποίηση εκφράζει η Ντόρα Μπακογιάννη. Στήριξη σε ότι περιβάλλεται από φως, υπόσχεται ο ΛΑΟΣ. Για τελική έφοδο στο δημόσιο τομέα κάνει λόγο η ΑΔΕΔΥ.

Τελεσίγραφο Σόιμπλε ότι, μόνο με το πράσινο φως  της τρόικας θα μπορέσει η Ελλάδα να λάβει την 6η δόση των δανείων.

Επιπρόσθετα μέτρα λιτότητας ζητεί από την Ιταλική κυβέρνηση η Κομισιόν

Επανακτά το δημόσιο χαρακτήρα της η άδεια παροχής υπηρεσιών  Ταξί, συμφωνα με το σχέδιο νομού για την απελευθέρωση του επαγγέλματος.

Στάση εργασίας 12 με 4 σήμερα σε ΗΣΑΠ και ΜΕΤΡΟ, λόγο Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων.

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για την ρύθμιση των αυθαιρέτων. Ονομαστική ψηφοφορία για την ανέγερση Τεμένους στον Ελαιώνα ζήτησε ο ΛΑΟΣ.

Δίωξη σε 2 νεαρούς για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας Ηρακλείου για το θανάσιμο τραυματισμό του Γιάννη Ρουσάκη, ο ένας καταζητείτε

Στο Κάιρο (ίσως και τη Γάζα) μεταβαίνει την επόμενη εβδομάδα ο Ερντογάν, μέσα σε διπλωματικά θερμό κλίμα

Ο Μουαμάρ Καντάφι παραμένει ακόμα στη Λιβύη, εκτιμούν οι ΗΠΑ, άγνωστο πού ακριβώς βρίσκεται

Τρεις νεκροί από εισβολή ενόπλου σε εστιατόριο στη Νεβάδα των ΗΠΑ, «Εξουδετερώθηκε ο δράστης»

Για τα προκριματικά του Γιούρω 2012, Λετονία Ελλάδα 1-1

Νεφώσεις με Βορειοανατολικούς  ανέμους 3 - 4 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου