Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Δευτέρα 5-9-2011 / 07.30 π.μ…… Με 25 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει μεθαύριο Τετάρτη στις 7μιση το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1…..





O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Με 25 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει μεθαύριο Τετάρτη στις 7μιση το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Τη δημοτική ομάδα εθελοντών πυροπροστασίας ευχαρίστησε με ανακοίνωση του,  ο Δήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, κάνοντας αναφορά και σε πρόσφατα περιστατικά στα οποία επενέβησαν εγκαίρως και πρόφτασαν επέκταση πυρκαγιών

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσουν, η Οικολογική Συμπολιτεία του Μοριά και η Θεματική ομάδα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και υγείας των Οικολόγων Πράσινων αύριο στις 12,30 το μεσημέρι  στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, για την κατάσταση στον καταυλισμό ΡΟΜ στα Εξαμίλια Κορινθίας.

Το  ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΩΔΕΙΟ  ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ αρχίζει τη νέα διδακτική χρονιά την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές ξεκινούν σήμερα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ : καθημερινά 5:30 – 8:30 μ.μ.,  κτίριο ΠΑ.ΠΟ.ΚΕ.ΔΕ. τηλ. 2743 0 31 252, υπενθυμίζετε ότι ισχύει, έκπτωση 10%, για κάθε επιπλέον μέλος της ίδιας οικογένειας και δωρεάν φοίτηση από το 3ο παιδί και σε όλα τα υπόλοιπα, κάθε πολύτεκνης οικογένειας. 
++++++++++++++

Η τρόικα είναι αποφασισμένη να κάνει το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας να λειτουργήσει και να διασφαλίσει ότι, η Ελληνική οικονομία θα επανακτήσει την ανταγωνιστικότητα της, διεμήνυσε η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λα Γκάρντ

Προγραμματισμένη η αποχώρηση της Τρόικας επαναλαμβάνει σε ανακοίνωση του, ο υπουργός  των οικονομικών

Πιέσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας προς την Ιταλία για τη μείωση του ελλείμματος και του χρέους

Καλύτερα αμειβόμενοι είναι σε σύγκριση με τους δημοσίους υπαλλήλους, οι εργαζόμενοι στις δημοτικές επιχειρήσεις, συμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε το υπουργείο Δημόσιας διοίκησης,  δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις με υπερβολικά υψηλές αποδοχές σε δήμους  που βρίσκονται στα πρόθυρα  χρεοκοπίας.

Πλαστά πιστοποιητικά αξιοπλοΐας σε 16 επιβατηγά πλοία διαπίστωσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά. Η υπόθεση έχει διαβιβαστεί στον εισαγγελέα ποινικών διώξεων.

Ένα βήμα πιο κοντά έρχονται Ελλάδα και Ισραήλ, μετά το μνημόνιο συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας που υπέγραψαν χθες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης και ο Ισραηλινός ομόλογός του Εχούντ Μπαράκ, κατά την επίσημη επίσκεψη του κ. Μπεγλίτη στο Ισραήλ

Ξεκινά «καυτή» εβδομάδα. Σε θέσεις μάχης για νέες κινητοποιήσεις μέσα μαζικής μεταφοράς και ταξί

Επιβολή προστίμων σε όσους πούλησαν άδεια Ταξί, χωρίς να φορολογηθούν για το ποσό που εισέπραξαν, προβλέπει μεταξύ άλλων το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση του κλάδου. Την Τετάρτη συζητείτε στο υπουργικό συμβούλιο το προσχέδιο του.

Μεγάλες καθυστερήσεις σε πολλές πτήσεις παρατηρήθηκαν χθες, Αποδίδεται στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

Έως και 20% θα επιβαρυνθούν έως το τέλος του χρόνου τα οικιακά τιμολόγια Ηλεκτρικού Ρεύματος

Επανέρχεται από σήμερα ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας, κυκλοφορούν τα μονά.

Νέα εκλογική ήττα. Έχασε και την εκλογική της περιφέρεια η Μέρκελ

Τη Συρία «ίσως επισκεφθεί» ο ΓΓ του Αραβικού Συνδέσμου,  ώστε να εκφράσει την ανησυχία του, 24 νεκροί χθες σε επεισόδια βίας 

Σφίγγει ο κλοιός για τον εντοπισμό του Καντάφι και γύρω από την Μπάνι Ουαλίντ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για το φόβο πλημμυρών, τέθηκε η Λουϊζιάνα που έφτασε η τροπική καταιγίδα Λί

Τοπικές νεφώσεις με Βόρειους, Βορειοανατολικούς  ανέμους 2 - 4 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου