Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Τρίτη 20-9-2011 / 07.30 π.μ…… Το ψηφοδέλτιο των δημάρχων και δημοτικών συμβούλων που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία ήταν αυτό που επικράτησε στις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου. Μεταξύ των δημάρχων πρώτος ήρθε ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης…….


   

O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Το ψηφοδέλτιο των δημάρχων και δημοτικών συμβούλων που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία ήταν αυτό που επικράτησε στις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου. Μεταξύ των δημάρχων πρώτος ήρθε ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης

Συνάντηση εργασίας με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Johannes Hahn είχε χθες, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του επιτρόπου στην Αθήνα.

Αύριο στις 6μιση το απόγευμα, ανοίγει τις πύλες της, στη Σωληνουργεία Κορίνθου στο Λέχαιο, για 3η συνεχή χρονιά, η «Πανελληνία Έκθεση Κορινθία 2011», θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Κυριακή καθημερινά από τις 7 το βράδυ, Σάββατο και Κυριακή από τις 10 το πρωί. Είσοδος Ελεύθερη. Στο πλαίσιο της Έκθεσης την Πέμπτη, 7 με 10 το βράδυ, η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνει Ημερίδα με Θέμα την Οδική Ασφάλεια .

Την  Πέμπτη στις 7 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος – Τμήμα Πελοποννήσου, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα,  «Ο Κορινθιακός Κόλπος ως φυσικό εργαστήριο παγκόσμιας σημασίας για τη μελέτη των σεισμών». Η Ημερίδα διοργανώνεται στα πλαίσια του 5ημερου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα « Ενεργός Τεκτονική, Γεωλογία Σεισμών, Αρχαιολογία Σεισμών και Σεισμική Μηχανική » και στο οποίο συμμετέχουν σύνεδροι από 27 χώρες.

Δύο μηχανήματα από το τάγμα Μηχανικού του Στρατού, για δύο μήνες περίπου δούλεψαν στην βελτίωση δασικών δρόμων του  Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, μετά από αίτημα του δήμου και άμεση ανταπόκριση του  Υπουργού Άμυνας κ. Πάνου Μπεγλίτη, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του αρμόδιου Αντιδημάρχου.

Το Σάββατο στις 9 το βράδυ στην Πλατεία Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο, οι «φίλοι του Ρασούλη» υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων, διοργανώνουν συναυλία στη μνήμη του μεγάλου καλλιτέχνη,  με τους  Παναγιώτη Κουτσούρα, Σάκη Κοντονικόλα, Γιώργο Λίζο, Σοφία Αβραμίδου και Ελένη Νόνη. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Ναταλί Ρασούλη
++++++++++++++


Στις 7 το απόγευμα θα συνεχιστεί η τηλεδιάσκεψη Βενιζέλου με τους επικεφαλείς της τρόικας. Κλείσιμο οργανισμών αυτή την εβδομάδα, προανήγγειλε από το βήμα του Εκόνομιστ, ο υπουργός  οικονομικών

Μείωση μισθών στο δημόσιο και νέα μετρά, ζήτησε από το ίδιο συνέδριο ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα

Κοντά σε συμφωνία με την τρόικα βρίσκεται η Ελλάδα συμφωνα με το πρακτορείο Ρωυτερ.

Η Ελλάδα θα έπρεπε να κηρύξει πτώχευση και να βγει από την Ευρωζώνη, γράφει στους Φαινάνσιαλ Τάιμς, ο γνωστός οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί.

Μικρό κίνδυνο χρεοκοπίας  της Ελλάδας τους επόμενους μήνες, βλέπει η Μόργκαν Στάνλει.

Σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας αξίας 1.25 δισεκ. ευρω, προχωρά σήμερα το Ελληνικό δημόσιο.

Κατά μια μονάδα υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Ιταλίας ο οίκος Standar and Poors

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 12 το μεσημέρι, διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ, εναντίον των προωθούμενων απολύσεων στο δημόσιο.

Στους δρόμους κατεβαίνουν σήμερα οι μαθητές, συλλαλητήριο στην Ομόνοια, διεκδικώντας βιβλία, καθηγητές και κονδύλια

Την πρόσληψη 1.329 αναπληρωτών δασκάλων ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, για την κάλυψη των κενών

Ελλάδα και Κύπρος έχουν προετοιμαστεί για όλα τα ενδεχόμενα, τονίζει ο Δημήτρης Χριστόφιας, μετά τις απειλές Ερντογάν για έναρξη γεωτρήσεων στη Μεσόγειο.

Η Ουάσιγκτον στηρίζει το δικαίωμα της Κύπρου να πραγματοποιήσει έρευνες στα χωρικά της ύδατα για ενεργειακά κοιτάσματα, διεμήνυσε στον Τούρκο υπουργό εξωτερικών η Χύλαρι Κλίντον.

3 νεκροί και πολλοί παγιδευμένοι σε συντρίμμια, μετά τους 3 διαδοχικούς σεισμούς χθες, στη Γουατεμάλα. Ο μεγαλύτερος είχε μέγεθος 5.8 Ρίχτερ.

Τουλάχιστον 20 νεκροί σε άγρια καταστολή των διαδηλώσεων στην Υεμένη, αιματοχυσία στην πρωτεύουσα Σαναά

Αυξήσεις φόρων στα υψηλότερα εισοδήματα, κατάργηση φοροαπαλλαγών και μείωση των πολεμικών δαπανών, μεταξύ των μέτρων που ανακοίνωσε ο Μπάρακ Ομπάμα, για την εξοικονόμηση 3 τρισεκ. δολ. μέσα σε μια δεκαετία. 
 
Εκλογές ζητά η αντιπολίτευση μετά τη συντριβή των εταίρων της Μέρκελ. Πανωλεθρία για τους Φιλελεύθερους

Βροχές  με  Βορειοδυτικούς, Νοτιοανατολικούς ανέμους 2 - 6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου