Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Τετάρτη 28-9-2011 / 07.30 π.μ…… Η Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, με ανακοίνωση Δελτίο Τύπου προτείνει στους Συμπολίτες να αρνηθούν να πληρώσουν τα χαράτσια και καλεί Δημοτικό Συμβούλιο και φορείς να αντιδράσουν, αναφέροντας μεταξύ άλλων. «Επειδή ακολουθούν και άλλα αντίστοιχα εισπρακτικά μέτρα όπως η φορολόγηση της πρώτης κατοικίας, πιστεύουμε ότι χρειάζεται συλλογικά και αποφασιστικά να αντιδράσουμε τώρα. Προτείνουμε γι’ αυτούς τους λόγους στους συμπολίτες μας, ως πρώτο βήμα, να αρνηθούμε να πληρώσουμε τα χαράτσια αυτά.» «Καλούμε το δημοτικό συμβούλιο Ξυλοκάστρου και όλους τους φορείς του δήμου να αντιδράσουν τώρα, πριν είναι πολύ αργά.» «Είμαστε αλληλέγγυοι και θα μετέχουμε σε κάθε δράση συλλογικοτήτων που αντιδρούν και θα εμποδίσουμε οποιαδήποτε προσπάθεια επιβολής κυρώσεων σε πολίτες που αδυνατούν ή δεν θέλουν να πληρώσουν»…..


  

O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Η Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης,  με ανακοίνωση Δελτίο Τύπου προτείνει  στους Συμπολίτες  να αρνηθούν να πληρώσουν τα χαράτσια και καλεί Δημοτικό Συμβούλιο και φορείς να αντιδράσουν, αναφέροντας  μεταξύ άλλων. «Επειδή ακολουθούν και άλλα αντίστοιχα εισπρακτικά μέτρα όπως η φορολόγηση της πρώτης κατοικίας, πιστεύουμε ότι χρειάζεται συλλογικά και αποφασιστικά να αντιδράσουμε τώρα. Προτείνουμε γι’ αυτούς τους λόγους στους συμπολίτες μας, ως πρώτο βήμα,   να αρνηθούμε να πληρώσουμε τα χαράτσια αυτά.» «Καλούμε το δημοτικό συμβούλιο Ξυλοκάστρου και όλους τους φορείς του δήμου να αντιδράσουν τώρα, πριν είναι πολύ αργά.» «Είμαστε αλληλέγγυοι και θα μετέχουμε σε κάθε δράση συλλογικοτήτων που αντιδρούν και θα εμποδίσουμε οποιαδήποτε προσπάθεια επιβολής κυρώσεων σε πολίτες που αδυνατούν ή δεν θέλουν να πληρώσουν»

Επερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό κατέθεσε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα. Ηρώ Διότη, σχετικά με «Οινοποιήσιμα Σταφύλια Ονομασίας Προέλευσης Ανώτερης Ποιότητας» στην περιοχή της Νεμέας, όπου παρά την μειωμένη παραγωγή φέτος, «οι έμποροι δεν δίνουν τιμές για τα οινοποιήσιμα σταφύλια ενώ, αντιθέτως δίνουν τιμές για την κορινθιακή σταφίδα και τη σουλτανίνα, διότι σύμφωνα με τις καταγγελίες του Πρόεδρου του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας, παρόλο που η οινοποίηση τους απαγορεύεται, τις χρησιμοποιούν παράνομα στην οινοποίηση»

Η Δημοτική Τράπεζα Αίματος και ο Σύλλογος Εργαζομένων του δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων, σας καλούν να συμμετάσχετε στην 27η Εθελοντική Αιμοδοσία σήμερα 9:00 έως 13:00 στο κέντρο Υγείας Λουτρακίου.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης προσκαλεί όσους επιθυμούν - ενήλικες και παιδιά - να παρακολουθήσουν τα τμήματα παραδοσιακών χορών που διοργανώνει ο Δήμος για 10η συνεχή χρονιά, να δηλώσουν συμμετοχή. ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Πληροφορίες, τηλ. 2743 3 60 244  κ. Ρουσινός Τάκης

Με 23 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις  6 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων.
++++++++++++++

Την άμεση εφαρμογή των συμφωνηθέντων, προκειμένου και η Ευρώπη να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της προς την Ελλάδα, ζήτησε από τον Γιώργο Παπανδρέου η Άγγελλα Μέρκελ. Η καγκελάριος αναγνώρισε ότι έχει επιβαρυνθεί υπέρμετρα ο Ελληνικός Λαος.

Ο κ, Παπανδρέου είπε ότι, οι Έλληνες είναι αποφασισμένοι να κάνουν αυτό που πρέπει  για να μπουν σε μια πορεία ασφάλειας

Νέες πιέσεις  Σόιμπλε προς την Ελλάδα, ζήτησε την εξυγίανση  των δημοσιονομικών.

Υπέρ της διαγραφής  μεγαλύτερου ποσοστού του Ελληνικού χρέους, που κατέχουν ιδιώτες  πιστωτές, τάσσονται 7 από τις χώρες της Ευρωζώνης, συμφωνα με τους Φινάνσιαλ Τάιμς.

Με 155 ψήφους υπέρ, έναντι 142 κατά, υπερψηφίστηκε στη Βουλή η τροπολογία για το ειδικό τέλος ακινήτων.

Δεν υπήρξε καμία διαρροή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα  του ΠΑΣΟΚ, την τροπολογία ψήφισε και η ανεξάρτητη Βουλευτής Έλσα Παπαδημητρίου

Νωρίτερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξαίρεσε από την καταβολή του τέλους ακινήτων τους κοινόχρηστους χώρους των Ξενοδοχειακών καταλυμάτων και διευκρίνισε ότι στα κτίρια που νοικιάζονται από το δημόσιο, το τέλος θα καταβάλλεται από τους ιδιοκτήτες.

Αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου του 2011 θα ισχύσουν οι αλλαγές στα φορολογικά που έχει προαναγγείλει η κυβέρνηση.

Ανεργία στο 26% και νέο ψαλίδι αμοιβών-συντάξεων βλέπει για το 2012 η ΓΕΣΕΕ. Έρχεται δυσμενέστερο ασφαλιστικό

Ένταση στο Σύνταγμα μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας  χθες . Χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, εν δράση.

Αναζητείτε από τις αρχές ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος  από το δικαστικό συμβούλιο για την υπόθεση των στημένων παιγνιδιών και των παράνομων στοιχημάτων.

Επιμένουν στην «κατάληψη της Γουόλ Στριτ» οι αγανακτισμένοι της Νέας Υόρκης, παρά την αστυνομική βία

Ένταση στο Κόσοβο με συμπλοκές ανάμεσα σε Σέρβους και τις Νατοϊκές δυνάμεις, Οδοφράγματα και δακρυγόνα

Υπερψηφίζεται αύριο, αλλά με «αντάρτικο», η διεύρυνση του EFSF στη γερμανική Βουλή. Διαρροές από Χριστιανοδημοκράτες

Τοπικές Νεφώσεις   με   Βορειοανατολικούς ανέμους  5 – 6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου