Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Τετάρτη 14-9-2011 / 07.30 π.μ…… Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο Αθλητικό Κέντρο της Ζηρειας το 2o Enduro festival 2011, όπου θα πάρουν μέρος αναβάτες που θα καταφθάσουν εκεί, από όλη την Ελλάδα. Αναμένεται να βρεθούν ξανά μαζί οι 1.500 και πλέον αναβάτες που τίμησαν την πρώτη περσινή εκδήλωση, αλλά και να προχωρήσει η μοτοσικλέτα ένα βήμα μπροστά. Enduro και motocross μοτοσυκλέτες θα συνυπάρξουν με τις μεγάλες on/off που θα βρίσκονται εκεί, τις ιδανικές μοτοσυκλέτες για travel enduro……


  

O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..



Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο Αθλητικό Κέντρο της Ζηρειας το 2o Enduro festival 2011, όπου θα πάρουν μέρος  αναβάτες που θα καταφθάσουν εκεί, από όλη την Ελλάδα. Αναμένεται να βρεθούν ξανά μαζί οι 1.500 και πλέον αναβάτες που τίμησαν την πρώτη περσινή εκδήλωση, αλλά και να προχωρήσει η μοτοσικλέτα ένα βήμα μπροστά. Enduro και motocross μοτοσυκλέτες θα συνυπάρξουν με τις μεγάλες on/off που θα βρίσκονται εκεί, τις ιδανικές μοτοσυκλέτες για travel enduro.

Σήμερα από τις 4 το απόγευμα η επαναληπτική αιμοδοσία, του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου, στα Γραφεία του, επί της Αγίου Βλασίου 20.  Μη λείψει κανείς

Η Ανοικτή συνέλευση πλατείας «περιβολάκια» στην Κόρινθο μετά το σχετικό ψήφισμα που εξέδωσε,  καλεί τους πολίτες της Κορινθίας το Σάββατο στις 8.30μμ στην πλατεία «Περιβολάκια» της Κορίνθου γιατί «Δεν υπάρχει άλλη προοπτική για το λαό, μόνο ο αγώνας ενάντια στον κοινό εχθρό, το σύστημα. Αυτή η μάχη πρέπει να δοθεί τώρα,»

Το  ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΩΔΕΙΟ  ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ αρχίζει τη νέα διδακτική χρονιά την Παρασκευή. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ : καθημερινά 5:30 – 8:30 μ.μ.,  κτίριο ΠΑ.ΠΟ.ΚΕ.ΔΕ. τηλ. 2743 0 31 252, υπενθυμίζετε ότι ισχύει, έκπτωση 10%, για κάθε επιπλέον μέλος της ίδιας οικογένειας και δωρεάν φοίτηση από το 3ο παιδί και σε όλα τα υπόλοιπα, κάθε πολύτεκνης οικογένειας. 
++++++++++++++

Τηλεδιάσκεψη Παπανδρέου, Μέρκελ και  Σαρκοζί στις 7 το απόγευμα, θα προηγηθεί κυβερνητική σύσκεψη για την πορεία της εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου.

Συμφωνα με πληροφορίες  στην τηλεδιάσκεψη ο Γιώργος Παπανδρέου θα παρουσιάσει αυστηρό χρονοδιάγραμμα πρωτοβουλιών της κυβέρνησης και θα εγγυηθεί προσωπικά την εκτέλεση τους

Αποφασισμένη να εξασφαλίσει τη σταθερότητα του ευρω, δήλωσε, η Καγκελάριος Μέρκελ.

Εάν η Ελλάδα εφαρμόζει με συνέπια τα συμφωνηθέντα, θα είναι σε θέση να σταθεί στα πόδια της, επισημαίνει ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας.

Επανέρχεται στα περί ελεγχόμενης πτώχευσης της Ελλάδας ο Γερμανός υπουργός  οικονομίας.

Σε 2 δώσεις το  νέο  τέλος ακινήτων, για το οποίο  δεν θα λαμβάνεται υπόψη η παλαιότητα,  εξαιρούνται συμφωνα με πληροφορίες  οι κοινόχρηστοι χώροι από την καταβολή του τέλους.

Στο νομοσχέδιο για τα ταξί θα υπάρχουν διατάξεις και για τα φορτηγά, ανακοίνωσε ο Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας  στον Κοινοβουλευτικό Τομέα του ΠΑΣΟΚ.

Σε νέες κινητοποιήσεις την ερχόμενη εβδομάδα  προσανατολίζονται οι ιδιοκτήτες ταξί.

Σταματάει από σήμερα η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, διαβεβαιώνει  η διοίκηση του ΗΣΑΠ

Κλειστά σήμερα τα φαρμακεία της Αττικής.

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις άδειες παραμονής Αλλοδαπών.

Δεν υπήρξαν αλλαγές σε θέματα σεβασμού της θρησκευτικής ελευθερίας στην Ελλάδα, αναφέρει νέα έκθεση του Στέιτ Ντεπάρτμαν.

Ανώτατος Παλαιστίνιος πολιτικός, ανέφερε ότι, οι Παλαιστίνιοι θα επιδιώξουν πλήρη αναγνώριση από τα Ηνωμένα Έθνη, στο ξεκίνημα της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού, την ερχόμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη.

Σε επίπεδα ρεκόρ o αριθμός των Αμερικανών κάτω από το όριο της φτώχειας, «Στρατιά» 46 εκατομμυρίων

Αυξάνεται η πίεση, κοντά σε νέες κυρώσεις κατά του πετρελαϊκού τομέα της Συρίας βρίσκεται η ΕΕ

Σε  κυβερνητική κατοικία στο Νίγηρα, κρατείτε συμφωνα με τις ΗΠΑ  ο  γιος του Καντάφι Σάαντι

1-0 ηττήθηκε ο Ολυμπιακός  από τη Μαρσέιγ στο Καραϊσκάκη για τον 6ο όμιλο του Τσαμπιονς Λίνγκ. Άγνωστοι έριξαν Μολότοφ και πέτρες στο κτίριο του ΣΚΑΙ  μετά το τέλος του αγώνα, προκαλώντας ζημιές.

5 συλλήψεις και  12 προσαγωγές το απόγευμα στο Καλλιμάρμαρο, μετά από επιθέσεις  κατά αστυνομικών με πέτρες  και αλά αντικείμενα, όταν σταμάτησαν πούλμαν με οπαδούς της Μαρσέιγ.

Τοπικές νεφώσεις με Βόρειους, Βορειοανατολικούς  ανέμους 3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου