Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Τετάρτη 21-9-2011 / 07.30 π.μ…… Σήμερα στις 6μιση το απόγευμα, ανοίγει τις πύλες της, στη Σωληνουργεία Κορίνθου στο Λέχαιο, για 3η συνεχή χρονιά, η «Πανελληνία Έκθεση Κορινθία 2011», θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Κυριακή καθημερινά από τις 7 το βράδυ, Σάββατο και Κυριακή από τις 10 το πρωί. Είσοδος Ελεύθερη. Στο πλαίσιο της Έκθεσης, αύριο 7 με 10 το βράδυ, η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνει Ημερίδα με Θέμα την Οδική Ασφάλεια ........

   


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Σήμερα στις 6μιση το απόγευμα, ανοίγει τις πύλες της, στη Σωληνουργεία Κορίνθου στο Λέχαιο, για 3η συνεχή χρονιά, η «Πανελληνία Έκθεση Κορινθία 2011», θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Κυριακή καθημερινά από τις 7 το βράδυ, Σάββατο και Κυριακή από τις 10 το πρωί. Είσοδος Ελεύθερη. Στο πλαίσιο της Έκθεσης, αύριο 7 με 10 το βράδυ, η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνει Ημερίδα με Θέμα την Οδική Ασφάλεια .

Οι Σύλλογοι Γονέων Δημοτικού Σχολείου-Νηπιαγωγείου και Γυμνασίου Κρυονερίου πραγματοποίησαν έκτακτη Γενική Συνέλευση, με μοναδικό θέμα, το χρονίζον πρόβλημα της εκροής λυμάτων διαμέσου αγωγού ομβρίων που απολήγει στα σχολεία. Ύστερα από έντονη και διεξοδική συζήτηση, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να δοθεί ακόμα προθεσμία  μιας εβδομάδας στο Δήμο, για να αποκαταστήσει το πρόβλημα Σε αντίθετη περίπτωση οι γονείς δεν θα στείλουν τα παιδιά τους στα σχολεία από την Δευτέρα, 26.9.2011 και θα αποταθούν στη δικαιοσύνη, επειδή η απαράδεκτη αυτή κατάσταση μολύνει το περιβάλλον και απειλεί την υγεία μαθητών και εκπαιδευτικών.

Αύριο στις 7 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος – Τμήμα Πελοποννήσου, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα,  «Ο Κορινθιακός Κόλπος ως φυσικό εργαστήριο παγκόσμιας σημασίας για τη μελέτη των σεισμών». Η Ημερίδα διοργανώνεται στα πλαίσια του 5ημερου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα « Ενεργός Τεκτονική, Γεωλογία Σεισμών, Αρχαιολογία Σεισμών και Σεισμική Μηχανική » και στο οποίο συμμετέχουν σύνεδροι από 27 χώρες.

Το Σάββατο στις 9 το βράδυ στην Πλατεία Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο, οι «φίλοι του Ρασούλη» υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων, διοργανώνουν συναυλία στη μνήμη του μεγάλου καλλιτέχνη,  με τους  Παναγιώτη Κουτσούρα, Σάκη Κοντονικόλα, Γιώργο Λίζο, Σοφία Αβραμίδου και Ελένη Νόνη. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Ναταλί Ρασούλη
++++++++++++++

Το Σαββατοκύριακο θα συνεχιστούν οι συνομιλίες Βενιζέλου Τρόικας στο περιθώριο της συνόδου του ΔΝΤ.

Αργά το βραδυ ολοκληρώθηκε η 2η συνάντηση,  με το υπουργείο οικονομικών  να διαπιστώνει ικανοποιητική πρόοδο στις συνομιλίες.

Συμφωνα με πληροφορίες συμφώνησαν σε γενναίες περικοπές  στις επικουρικές συντάξεις και στο εφάπαξ από την 1η Νοεμβρίου και μείωση των κύριων συντάξεων.

Στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα η τρόικα. Συνεδριάζει το πρωί η κυβερνητική επιτροπή.

Επιβεβαιώνει ο Δημήτρης Ρέπας ότι οι εμπειρογνώμονες ζητούν απολύσεις και στο στενό δημόσιο τομέα.

Η Ελλάδα θα παραμείνει στο τούνελ της ύφεσης και το 2012, με το ποσοστό της συρρίκνωσης να αγγίζει το 2.2%, συμφωνα με έκθεση του ΔΝΤ, προσθέτει ότι η ανεργία θα ξεπεράσει το 18.5%

Ανικανότητα της κυβέρνησης να μειώσει τις δημοσιές σπατάλες, χρεώνει η ΝΔ. Σε άρνηση πληρωμής των χαρατσιών, καλεί το ΚΚΕ

Ένας νεκρός στο Βλιχό της Κεφαλονιάς από μπουρίνι. Περισσότερες από 150 κλήσεις για απάντληση υδάτων, δέχτηκε η πυροσβεστική στην Καλαμάτα.

Ανοίγουν, Πάντειο, ΤΕΙ Πειραιά και το τμήμα Μηχανικών στο Μετσόβιο

24ωρη απεργία εξήγγειλαν για αύριο οι εργαζόμενοι στα ΜΕΣΑ Μαζικής Μεταφοράς.

Διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για το θέμα προφυλάκισης του Μάκη Ψωμιάδη, που απολογήθηκε για τα στυμμένα. Θα επιλυθεί από το δικαστικό συμβούλιο.

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε επίθεση Κούρδων ανταρτών σε μια αστυνομική σχολή στη νοτιοανατολική Τουρκία, ανέφεραν οι υπηρεσίες ασφαλείας.

Καταδίκασε τη Βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα ο Μπάρακ Ομπάμα.

Κατέρρευσε η κυβέρνηση της Σλοβενίας, καταψηφίστηκε σε πρόταση μομφής. Δεν διαλύεται το Κοινοβούλιο

Παραμένουν αδιάσπαστα τα υπολείμματα πετρελαίου από την περσινή διαρροή στον κόλπο του Μεξικού, συμφωνα με νέα έρευνα Αμερικανών επιστημόνων.

Νεφώσεις, Βροχές  με  Δυτικούς, Βορειοδυτικούς ανέμους 4 - 6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου