Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Δευτέρα 26-9-2011 / 07.30 π.μ…… Στην Τοπική Κοινότητα των Πιτσών του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και στις δύο εισόδους στην ΠΕΟ τοποθετήθηκαν δύο μαρμάρινα μνημεία με αναπαράσταση του αρχαίου πίνακα του σπηλαίου των Πιτσών. Η κατασκευή των μνημείων είναι δωρεά του κ. Σιδερίδη Βάκη και φιλοτεχνήθηκαν από τους γλύπτες κ. Μοναστηριώτη Δημήτρη και κ. Ρέκκα Πασχάλη στο εργαστήριο τους «Σμήλη» στα Πιτσά, όπου απέδωσαν ελεύθερα και με σεβασμό στον αρχαίο καλλιτέχνη το θέμα του αρχαίου πίνακα σε κεραμικά…...



O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Στην Τοπική Κοινότητα των Πιτσών του  Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και στις δύο εισόδους στην ΠΕΟ τοποθετήθηκαν δύο μαρμάρινα μνημεία με αναπαράσταση του αρχαίου πίνακα του σπηλαίου των Πιτσών. Η  κατασκευή των μνημείων είναι δωρεά του κ. Σιδερίδη Βάκη και φιλοτεχνήθηκαν από τους γλύπτες κ. Μοναστηριώτη Δημήτρη και κ. Ρέκκα Πασχάλη στο εργαστήριο τους «Σμήλη» στα Πιτσά, όπου απέδωσαν ελεύθερα και με σεβασμό στον αρχαίο καλλιτέχνη το θέμα του αρχαίου πίνακα σε κεραμικά.

Με 5 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις 9μιση το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης 

ΕΠΙΚΑΙΡΗ  ΕΡΩΤΗΣΗ προς τους αρμοδίους υπουργούς με θέμα «Διάβρωση ακτών Κορινθιακού κόλπου» κατέθεσε ο Βουλευτής του Νομού κ. Άγγελος Μανωλάκης, μεταξύ άλλων ζητά να χρηματοδοτηθεί το συνολικό έργο προστασίας, από το ΕΣΠΑ.

Με 23 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει την Πέμπτη στις  6 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων.

Οι Σύλλογοι Γονέων Δημοτικού Σχολείου-Νηπιαγωγείου και Γυμνασίου Κρυονερίου   ενημέρωσαν  τους γονείς, ότι το πρόβλημα της εκροής λυμάτων διαμέσου αγωγού ομβρίων που απολήγει στα σχολεία, δεν έχει ακόμα λυθεί. Κατά συνέπεια, σύμφωνα με την απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Συλλόγων, καλούνται οι γονείς να μην στείλουν τα παιδιά τους στα σχολεία από σήμερα και οι ίδιοι, να παρευρεθούν μαζικά το πρωί στα σχολεία, εφαρμόζοντας την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης "Κλείσιμο σχολείων έως ότου λυθεί το πρόβλημα

Ξεκινάει σήμερα η εκπαίδευση των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας προκειμένου να καταρτιστούν και να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις σε Δεξιότητες Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Τα μαθήματα, στο Κέντρο Επιμόρφωσης και Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) Ν. Κορινθίας. Συνολικά, θα εκπαιδευτούν 50 υπάλληλοι.
++++++++++++++

Τελεσίγραφο από το ΔΝΤ, θέτει όρους υπό τους οποίους θα επιστρέψει στην Αθήνα το κλιμάκιο του ΔΝΤ,  πιθανόν την ερχόμενη εβδομάδα,  Ζητά έγγραφο με τα μετρά τα οποία ανακοίνωσε πρόσφατα η κυβέρνηση

Εάν οι Έλληνες δεν θέλουν τη συμβουλή μας, τότε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι αυτούς, δήλωσε σιβυλλικά η επικεφαλής του ΔΝΤ.

Τα σκληρά μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση και στηρίζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα, έχουν δημιουργήσει θετική εντύπωση και έχει πείσει ότι η χώρα αντιλαμβάνεται την κατάσταση, δήλωσε από την πλευρά του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Η Ελλάδα βρίσκεται στα μάτι του κυκλώνα, αναφέρει ο πρωθυπουργός σε μήνυμα  του προς το προεδρείο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, που συνεδριάζει στη Νέα Υόρκη,  υπογραμμίζει ότι η διευθέτηση του Ελληνικού χρέους, δεν αρκεί για να αντιμετωπιστούν οι πραγματικές αιτίες της Ευρωπαϊκής κρίσης.

«Να φύγει η κυβέρνηση πριν χρεοκοπήσει τη χώρα» ζητά ο Αλέξης Τσίπρας, με ομιλία στο Φεστιβάλ Νεολαίας

Αποχώρησαν οι περίπου 60 φοιτητές από το τηλεοπτικό στούντιο της ΝΕΤ, που εισέβαλαν χθες βραδύ, αφού προηγούμενος μαγνητοσκοπήθηκε δήλωση τους, σχετικά με το νέο νόμο για την παιδεία.

Ένταση στο Σύνταγμα χθες με επέμβαση των ΜΑΤ κατά Αγανακτισμένων, συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις:

24ωρη απεργία σήμερα σε ΜΕΤΡΟ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Τραμ και Προαστιακό, στάσεις εργασίας 11 με 5 σε λεωφορεία και τρόλεϊ, την Τρίτη και την Τετάρτη απεργούν οι ιδιοκτήτες ταξί.

Στο ΣτΕ προσέφυγε η  Πανελλήνια Ένωση  Φοροτεχνικών για τον ΦΠΑ 23% στην εστίαση

Επέστρεψαν στις ΗΠΑ οι 2 Αμερικανοί πεζοναύτες που είχαν συλληφθεί πριν από 2 χρόνια και είχαν κρατηθεί στις φυλακές του Ιράν ως κατάσκοποι.

Υποδοχή ήρωα για τον Αμπάς μετά την επιστροφή από τα Ηνωμένα Έθνη. Πανηγυρισμοί στη Δυτική Όχθη

Πρώτη νίκη της Αριστεράς στη Γερουσία στη σύγχρονη ιστορία της Γαλλίας. Μεταβολή - «χαστούκι» στον Σαρκοζί

Πρόωρες εκλογές προκηρύχτηκαν στην Υεμένη.

Διαψεύδει το Βατικανό δημοσίευμα περί πρόθεσης του Πάπα να παραιτηθεί το 2012, λόγω προχωρημένης ηλικίας

Στην 4η αγωνιστική της Σουπερλίγκ, Παναιτολικός ΠΑΣ Γιάννενα 2-2, Ξάνθη ΟΦΗ 3-1, Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος 0-0 και ΠΑΟΚ ΑΕΚ 3-0.

Τοπικές Νεφώσεις   με   Βορειοανατολικούς ανέμους 5 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου