Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Παρασκευή 23-9-2011 / 07.30 π.μ…… Αύριο στις 7μιση το βράδυ στην κεντρική πλατεία Ξυλοκάστρου, η Πρωτοβουλία πολιτών Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, καλεί τα σωματεία, τους συλλόγους και τους οργανωμένους φορείς της περιοχής μας, να συμμετάσχουν σε εκδήλωση, με κεντρικό θέμα: " Άρνηση πληρωμής στα νέα χαράτσια ". Δεν χρωστάμε - δεν μπορούμε - δεν πληρώνουμε. Να είμαστε όλοι εκεί… γιατί «ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ»… Ανάλογη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 6μιση το απόγευμα στο Σύνταγμα……..

  


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Αύριο στις 7μιση το βράδυ στην κεντρική πλατεία Ξυλοκάστρου, η Πρωτοβουλία πολιτών Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, καλεί τα σωματεία, τους συλλόγους και τους οργανωμένους φορείς της περιοχής μας, να συμμετάσχουν σε εκδήλωση, με κεντρικό θέμα: " Άρνηση πληρωμής στα νέα χαράτσια ". Δεν χρωστάμε - δεν μπορούμε - δεν πληρώνουμε. Να είμαστε όλοι εκεί… γιατί «ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ»…  Ανάλογη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 6μιση το απόγευμα στο Σύνταγμα…

Έως και την Κυριακή στη Σωληνουργεία Κορίνθου στο Λέχαιο, για 3η συνεχή χρονιά, η «Πανελληνία Έκθεση Κορινθία 2011»,ανοιχτά  σήμερα από τις 7 το βράδυ, Σάββατο και Κυριακή από τις 10 το πρωί. Είσοδος Ελεύθερη.
Στην  έκθεση συμμετέχει και ‘’Το Χαμόγελο του Παιδιού’’ όπου,  θα υπάρχει η δυνατότητα να ενημερωθούν οι επισκέπτες για το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου ενώ παράλληλα θα διατίθενται προς πώληση σχολικά και λευκά είδη καθώς και πολλές κατασκευές των παιδιών.

Αύριο στις 9 το βράδυ στην Πλατεία Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο, οι «φίλοι του Ρασούλη» υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων, διοργανώνουν συναυλία στη μνήμη του μεγάλου καλλιτέχνη,  με τους  Παναγιώτη Κουτσούρα, Σάκη Κοντονικόλα, Γιώργο Λίζο, Σοφία Αβραμίδου και Ελένη Νόνη. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Ναταλί Ρασούλη

Ξεκινάει η εκπαίδευση των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας προκειμένου να καταρτιστούν οι υπάλληλοι και να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις σε Δεξιότητες Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Η έναρξη των μαθημάτων, τη Δευτέρα στο Κέντρο Επιμόρφωσης και Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) Ν. Κορινθίας. Συνολικά, θα εκπαιδευτούν 50 υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας
++++++++++++++

Έντονες αντιδράσεις από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, μετά και τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Ανικανότητα και αστοχίες καταλόγισαν στην κυβέρνηση  οι Βουλευτές του κόμματος, κατηγορώντας την, ότι επί 2 χρόνια δεν έκανε ούτε μια αποκρατικοποίηση.

Σε Εξεταστική Επιτροπή για το μνημόνιο επιμένει η Νέα Δημοκρατία, Επίθεση για την πρόταση του ΠΑΣΟΚ

Αντιπαράθεση Βενιζέλου Τσίπρα με αφορμή τη δήλωση του υπουργού οικονομικών ότι κρίση θα είναι η Αργεντινή του 2000.

Για προμήνυμα απειλής και εκτροπής τον κατηγόρησε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στο Εθνικό Φορολογικό Σύστημα θα ενσωματωθεί το τέλος ακινήτων, μετά το 2013, συμφωνα με τροπολογία  που κατέθεσε ο υπουργός οικονομικών. Ονομαστική ψηφοφορία ζήτησαν ΝΔ, ΚΚΕ και ΛΑΟΣ

Στις 450 000 ανέρχονται οι συνταξιούχοι που θίγονται από τις εξαγγελθείσες περικοπές.

Πτώση πάνω από 4% στις διεθνείς τιμές πετρελαίου εν μέσω ανησυχιών για παγκόσμια ύφεση.

Με μεγάλη πτώση έκλεισε η Γουόλ Στρίτ, κατά 3.51% υποχώρησε ο Ντάουν Τζόουνς, κατά 2.25 ο Νάζντακ. Απώλειες κοντά στο 5% στα Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

24ωρη απεργία και σήμερα σε ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ και Τραμ.

Τραυματίστηκε ελαφρά χθες το βράδυ αστυνομικός διευθυντής στο Ζεφύρι, όταν δέχτηκε επίθεση από 70 περίπου Αθίγγανους, κοντά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Συντηρεί η Άγκυρα την ένταση  και υποβρύχια βγάζει στην Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία, σύμφωνα με δημοσίευμα

Με την ανάπτυξη στο 8%, αυξήσεις στον κατώτατο μισθό, σε συντάξεις και επιδόματα αποφάσισε η πρόεδρος της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντες, καθώς τόσο η Αργεντινή όσο και άλλες χώρες της νότιας Αμερικής ακολουθούν τον ακριβώς αντίθετο δρόμο από τις πολιτικές λιτότητας στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

Νομοσχέδιο κατά της εσκεμμένης υποτίμησης του Γουάν, από την Κινεζική κυβέρνηση, παρουσίασε διακομματική ομάδα Αμερικανών Γερουσιαστών.  

Αντιμέτωπος με κατηγορίες για διαφθορά ο κουμπάρος του Σαρκοζί, «Σύννεφα» στα Ηλύσια Πεδία

Τα «Γεράκια του Κουρδιστάν» πίσω από την επίθεση στην Άγκυρα, απειλούν με νέες επιθέσεις:

Νέες διώξεις για στημένους αγώνες, άσκησαν οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς

Τοπικές Νεφώσεις   με  Βόρειους, Βορειοανατολικούς ανέμους 3 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου