Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Παρασκευή 16-9-2011 / 07.30 π.μ…… Αύριο και την Κυριακή από τις 8 το βραδυ στην πλατεία Φλοίσβου στην Κόρινθο το «1ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κορίνθου» με ομιλίες, συζητήσεις και Καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Να είμαστε εκεί…


   

O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Αύριο και την Κυριακή από τις 8 το βραδυ στην πλατεία Φλοίσβου στην  Κόρινθο το  «1ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κορίνθου» με ομιλίες, συζητήσεις και Καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Να είμαστε εκεί…

Σήμερα αύριο και την Κυριακή στο Αθλητικό Κέντρο της Ζηρειας το 2o Enduro festival 2011, όπου θα πάρουν μέρος  αναβάτες που θα καταφθάσουν εκεί, από όλη την Ελλάδα. Αναμένεται να βρεθούν ξανά μαζί οι 1.500 και πλέον αναβάτες που τίμησαν την πρώτη περσινή εκδήλωση, αλλά και να προχωρήσει η μοτοσικλέτα ένα βήμα μπροστά. Enduro και motocross μοτοσυκλέτες θα συνυπάρξουν με τις μεγάλες on/off που θα βρίσκονται εκεί, τις ιδανικές μοτοσυκλέτες για travel enduro

Η Ανοικτή συνέλευση πλατείας «περιβολάκια» στην Κόρινθο καλεί τους πολίτες της Κορινθίας αύριο  στις 8.30μμ στην πλατεία «Περιβολάκια» της Κορίνθου γιατί «Δεν υπάρχει άλλη προοπτική για το λαό, μόνο ο αγώνας ενάντια στον κοινό εχθρό, το σύστημα. Αυτή η μάχη πρέπει να δοθεί τώρα,»

Αύριο στις 8 το βράδυ  στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό κέντρο, στο Λουτράκι εκδήλωση – αφιέρωμα στο έργο του σκηνοθέτη Θεόδωρου Μαραγκού,  με Συζήτηση και προβολή της βραβευμένης του ταινίας “Black μπεεε” ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το  ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΩΔΕΙΟ  ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ αρχίζει τη νέα διδακτική χρονιά σήμερα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ : καθημερινά 5:30 – 8:30 μ.μ.,  κτίριο ΠΑ.ΠΟ.ΚΕ.ΔΕ. τηλ. 2743 0 31 252, υπενθυμίζετε ότι ισχύει, έκπτωση 10%, για κάθε επιπλέον μέλος της ίδιας οικογένειας και δωρεάν φοίτηση από το 3ο παιδί και σε όλα τα υπόλοιπα, κάθε πολύτεκνης οικογένειας. 
++++++++++++++

Στο οικόπεδο 12 της Κυπριακής ΑΟΖ βρίσκεται από χθες η πλατφόρμα γεωτρύπανο της Αμερικανικής εταιρείας  Νόμπλ Ένερτζι, δήλωσε η υπουργός εξωτερικών της Κύπρου.

Να προβεί σε διάβημα προς το Τουρκικό υπουργείο εξωτερικών, καλεί την Ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα το Ελληνικό υπουργείο εξωτερικών, ζητά την αποχή από κάθε ερευνητική δραστηριότητα που θίγει Ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.

Προηγήθηκε Τουρκική ανακοίνωση έρευνας από Νορβηγικό πλοίο σε περιοχή που επικαλύπτει και Ελληνική υφαλοκρηπίδα, Νοτίως του Καστελόριζου. Στην Αθήνα σήμερα ο Κύπριος  υπουργός Άμυνας.

Στη Νέα Υόρκη από σήμερα ο πρωθυπουργός για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, συνάντηση και με τη Λαγκάρντ

Σήμερα το πρωί ξεκινά η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ, αύριο το βράδυ η ομιλία του και την Κυριακή η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου

Αντιδράσεις πολιτών, κοινωνικών φορέων και Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για το τέλος ακινήτων. Υπεραμύνθηκε του μέτρου, από τη Βουλή ο υπουργός οικονομικών, έκανε γαργάρα αυτά που έλεγε προ δίμηνου περί μη εισπράξεως φόρων από ΔΕΗ κλπ.

Να μην κόβουν το ρεύμα στους καταναλωτές που δεν θα έχουν να πληρώσουν το τέλος ακινήτου, ζητούν οι εναλλακτικοί  πάροχοι ρεύματος.

Κρίσιμη για το μέλλον του Ευρωπαϊκού Τραπεζικού συστήματος, η σημερινή συνεδρίαση του άτυπου Γιούρωγκρουπ στην Πολωνία.

Προθεσμία να απολογηθεί το Σάββατο, ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή για τους στυμμένους αγώνες, ο Μάκης Ψωμιάδης, που συνελήφθηκε χθες στην Ανάβυσσο. 

Έπεσε και η γενέτειρα του Καντάφι, στη Σύρτη μπήκαν οι δυνάμεις των Λίβυων εξεγερμένων

Να εγκαταλείψουν άμεσα τη Συρία καλούν οι ΗΠΑ τους πολίτες τους, «ασταθής και αβέβαιη η κατάσταση»

Νίκη της κεντροαριστερής αντιπολίτευσης στις εκλογές στη Δανία, γυναίκα πρωθυπουργός για πρώτη φόρα

Αίθριος καιρός  με Βόρειους,  Βορειοανατολικούς ανέμους 4 - 5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου