Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Τετάρτη 31-8-2011 / 07.30 π.μ…… Μετά και τις έντονες αντιδράσεις, δεν κλείνει τελικά το ΕΠΑΛ Ξυλοκάστρου, συμφωνα με ανακοινώσεις του Υπουργού κ. Πάνου Μπεγλίτη και της Βουλευτού κας. Κατερίνας Φαρμάκη, οι οποίοι επικοινώνησαν με το υπουργείο παιδείας και πήραν τις σχετικές διαβεβαιώσεις, όπως αναφέρεται στις ανακοινώσεις οι πληροφορίες περί κλεισίματος ήταν εσφαλμένες.. πάντως στην ανακοίνωση τα κας. Φαρμάκη γίνεται λόγος για τις προϋποθέσεις λειτουργίας του, με τον minimum αριθμό μαθητών σε κάθε τάξη… Τέλος καλό όλα καλά….???




O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Μετά και τις έντονες αντιδράσεις, δεν κλείνει τελικά  το ΕΠΑΛ Ξυλοκάστρου, συμφωνα με ανακοινώσεις του Υπουργού κ. Πάνου Μπεγλίτη και της Βουλευτού κας.  Κατερίνας Φαρμάκη, οι οποίοι επικοινώνησαν με το υπουργείο παιδείας και πήραν τις σχετικές διαβεβαιώσεις,  όπως αναφέρεται στις ανακοινώσεις οι πληροφορίες περί κλεισίματος  ήταν εσφαλμένες.. πάντως στην ανακοίνωση τα κας. Φαρμάκη γίνεται λόγος για τις προϋποθέσεις λειτουργίας του, με τον minimum αριθμό μαθητών σε κάθε τάξη… Τέλος καλό όλα καλά….???

Κλειστή, έως την Παρασκευή, η μια σήραγγα Νεοχωρίου στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τριπόλεως, λόγω έργων συντήρησης. Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, η διέλευση των οχημάτων θα εξυπηρετείται από παράκαμψη μίας λωρίδας κυκλοφορίας, σε ανοιχτή οδό εκτός σήραγγας, από το τμήμα της παλαιάς χάραξης που έχει διατηρηθεί για τον σκοπό αυτό.

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή το τριήμερο «Μεγάλες Ημέρες της Νεμέας,» που διοργανώνει ο Οινοποιητικός Σταθμός Νεμέας και άλλοι φορείς. Έχουν προγραμματιστεί μια σειρά εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν ξεναγήσεις στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Νεμέας, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Αηδονίων, γνωριμία με  οινοποιεία, παραδοσιακό πατητήρι και πολλές άλλες.. Πληροφορίες τηλ. 2746 0 22 2 10
++++++++++++++

Στάση πληρωμών προς το δημόσιο, αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατόριων και Συναφών Επαγγελμάτων, ζητεί να μην αυξηθεί ο ΦΠΑ στο 23%

Τη λήψη μέτρων εγκαίρως προκειμένου να σταματήσει η ύφεση, ζήτησαν από τον πρωθυπουργό , εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων.

Επίθεση Παπανδρέου σε ΝΔ από το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, της καταλόγισε κοντόφθαλμη, περιστασιακή και συγκυριακή πολιτική.

Μη εξοφλητέο δώρο, το δάνειο της Ε.Ε και του ΔΝΤ προς την Ελλάδα, δηλώνει ο πρόεδρος της Τσεχίας.

Συναντήσεις Προβόπουλου με Γιώργο Παπανδρέου και Κάρολο Παπούλια, εντός της ημέρας.

Συνεδριάζει το μεσημέρι το υπουργικό με  βασικό θέμα το νομοσχέδιο για τα δημοψηφίσματα και την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα.

Στην αντεπίθεση ο Δημήτρης Ρέππας για το άνοιγμα των ταξί μετά την απόφαση του ΣτΕ, με αιχμές κατά Ραγκούση

Σήμερα η πολιτική κηδεία του Λεωνίδα Κύρκου. Μοναδικός ομιλητής ο Φώτης Κουβέλης

Στις εισαγγελικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση  των στυμμένων αγώνων θα μεταβεί αυτοβούλως ο πρόεδρος του Λεβαδειακού.

Επίθεση αυτοκτονίας στην Τσετσενία με 4  νεκρούς και 4 τραυματίες, στη διάρκεια εορτασμών για το τέλος του Ραμαζανίου.

Χιλιάδες οι νεκροί του λιβυκού εμφυλίου, τελεσίγραφο στις δυνάμεις του Καντάφι, «Διορία μέχρι το Σάββατο», ενώ χαλαρώνει η διεθνής κοινότητα τον «κλοιό» στα λιβυκά περιουσιακά στοιχεία, προς όφελος των αντικαθεστωτικών

Διευρύνουν οι ΗΠΑ τις κυρώσεις τους στη Συρία, ενώ η βίαιη καταστολή συνεχίζεται. Διπλωματική πίεση από την Ουάσινγκτον

Αίθριος καιρός με τοπικες βροχές από το βραδυ και Δυτικούς, Βορειοδυτικούς ανέμους 4 - 5 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου