Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Πέμπτη 4-8-2011 / 07.30 π.μ…… Μήπως η Δημοτική Αρχή Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ζει σε άλλη πόλη, η ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι δεν κυκλοφορούν στην παραλιακή οδό??? Μετά από σχεδόν ένα χρόνο και εν μέσω κρίσεως και θερινής περιόδου θυμήθηκαν τις κατασκευές στην παραλία και ζητούν με έγγραφο, να τους ενημερώνουν και να παίρνουν έγκριση για «οποιαδήποτε κατασκευή μπροστά από τα καταστήματα τους»… κάλεσαν δε τους καταστηματάρχες για συζήτηση, χθες στο Δημαρχείο… Γιατί όμως τώρα?? τόσους μήνες δεν έβλεπαν?? ιδού η απορία… σκοπιμότητα η κάτι άλλο???......



  
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Μήπως η Δημοτική Αρχή Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ζει σε άλλη πόλη, η ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι δεν κυκλοφορούν στην παραλιακή οδό??? Μετά από σχεδόν ένα χρόνο και εν μέσω κρίσεως και θερινής περιόδου  θυμήθηκαν τις κατασκευές  στην παραλία και ζητούν με έγγραφο, να τους ενημερώνουν και να παίρνουν έγκριση για «οποιαδήποτε κατασκευή μπροστά από τα καταστήματα τους»… κάλεσαν δε τους καταστηματάρχες   για συζήτηση,  χθες στο Δημαρχείο… Γιατί όμως τώρα??  τόσους μήνες δεν έβλεπαν?? ιδού η απορία… σκοπιμότητα η κάτι άλλο???

Πίνακες με την  Ποιότητα του νερού στις Τοπικές Κοινότητες του  Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και την πόλη του Ξυλοκάστρου, αναρτήθηκαν στην Ιστοσελίδα του Δήμου

Σήμερα, στις 10 το πρωί, θα επισκεφτεί το Δήμαρχο Λουτρακίου - Περαχώρας η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηρώ Διώτη. Το αντικείμενο της συνάντησης είναι οι εξελίξεις για το θέμα των δεξαμενών χημικών στο Σουσάκι, για το οποίο η κ. Διώτη είχε καταθέσει και σχετική επερώτηση στη Βουλή. Στη συνέχεια, στις 12.00 το μεσημέρι η κα. Δίωτη θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, του πρώην Δήμου Αγίων Θεοδώρων.

Αύριο, στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Λουτράκι, Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, σχετικά με την υπόθεση της εγκατάστασης, αποθήκευσης και διακίνησης Χημικών, στη περιοχή Σουσάκι των Αγίων Θεοδώρων. 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Συκιά Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2011», στο παλιό Δημοτικό Σχολείο  η «Ομαδική Έκθεση Εικαστικών Τεχνών», θα διαρκέσει έως τις 17 Αυγούστου. Παράλληλα αύριο το βράδυ θα παρουσιαστεί το έργο, του Φεντερίκο Γκάρθια Λόρκα «Η ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΛΩΜΑΤΟΥ» σε σκηνοθεσία Κώστα Αγγελίδη, από την  Θεατρική ομάδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου και το Σάββατο, Συναυλία με τη Nikki Ponte, Dimension X και  Clay Dee. Είσοδος Ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.

Αύριο στις 9 το βράδυ στο Θέατρο «Βασίλης Γεωργιάδης» στο Ξυλόκαστρο, Ο Οργανισμός Ελληνικού θεάτρου “Αιχμή” παρουσιάζει την θεατρική παράσταση «ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ» του Ευριπίδη. Συμμετέχει ο συμπολίτης μας ηθοποιός Κώστας Λάσκος. Είσοδος : 15€ φοιτητικό  & 20€ ενηλίκων. Ισχύουν και εισιτήρια ΟΓΑ. Το Σάββατο την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, Η ορχήστρα νυκτών εγχόρδων “ΑΤΤΙΚΑ” παρουσιάζει «ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ» με σολίστ τους Μπάμπη Τσέρτο, Ναταλία Κάντζια (σοπράνο) &  Γιάννη Χριστόπουλο (τενόρο) Είσοδος 10€

Αύριο «ΣΤΟ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ» τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής του Μιχαήλ Κουβέλη (ΜΙΚ)  με τίτλο: Αστική Παράσταση, θα διαρκέσει έως τις 16 Αυγούστου ανοιχτά 8 το βράδυ με 12 τα μεσάνυχτα,
++++++++++++++

Στην εκτίμηση ότι όλες οι Ελληνικές τράπεζες , εκτός από 2 την ΑΤΕ Bank  και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων, προέβει ο υπουργός οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, υποστηρίζοντας ότι αυτό είναι προς το συμφέρον τους.

Στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 15 ετών έκλεισε χθες το χρηματιστήριο  της Αθήνας, εν μέσω ανησυχιών, για μετάδοση της κρίσης χρέους στις μεγάλες χώρες της Ευρωζώνης. Απώλειες άνω του 2% στα Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

Σε επίπεδα ρεκόρ παρέμειναν τα Spread των Ιταλικών και των Ισπανικών δεκαετών ομολόγων. Να καθησυχάσει τις αγορές επιχείρησε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μιλώντας στην Ιταλική Βουλή, χαρακτήρισε υγιή και αξιόπιστα τα θεμελιώδη στοιχειά της Ιταλικής οικονομίας.

Τη βαθιά ανησυχία της Κομισιόν για τις εξελίξεις, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Ζοζε Μπαρόζο, ζήτησε γρήγορη υλοποίηση της συμφωνίας για το 2ο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας

Η ένταση στις χρηματοπιστωτικές αγορές θα μπορούσε να διαρκέσει μερικές ακόμη ημέρες, λόγο της αστάθειας    που παρατηρήθηκε τον Αύγουστο, δήλωσε η υπουργός οικονομίας της Ισπανίας  Έλενα Σαλγάδο

2.7 δισεκ. ευρώ θα  διατεθούν από τον Σεπτέμβριο για την ενίσχυση της απασχόλησης, ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός Γιώργος Κουτρουμάνης

Συνέχιση των κινητοποιήσεων τους, μέχρι το Σάββατο που θα ξανά συνεδριάσουν,  αποφάσισαν οι Ιδιοκτήτες Ταξί, μετά από πολύωρη συνεδρίαση.

Σε ύφεση βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά στην  Κέρκυρα στη θέση  Λάκονες, ενώ 2η πυρκαγιά στη θέση Λούτσες, βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες το απόγευμα.

Έλεγχοι σε δώδεκα περιοχές της χώρας για τα επιδόματα τυφλότητας, χτενίζουν τις περίεργες υποθέσεις

Δραματική η κατάσταση στη Σομαλία, στα όρια του λιμού όλη η χώρα, δεν μπορεί να αντεπεξέλθει ο ΟΗΕ

Κείμενο καταδίκης της βίας στη Συρία υιοθέτησε το Συμβούλιο Ασφαλείας, συστήνει αυτοσυγκράτηση σε όλους

Στο εδώλιο μαζί με τους δύο γιους του, Αρνείται τις κατηγορίες για συνεργία στη δολοφονία διαδηλωτών ο Μουμπάρακ, για τις 15 Αυγούστου αναβλήθηκε η δίκη.

«Περιττή και αρνητική» για την οικονομία ήταν η κρίση χρέους, υπογραμμίζει ο Ομπάμα, «Ακόμα αποδυναμωμένη η οικονομία»

Αίθριος καιρός με Βόρειους, Βορειοδυτικούς ανέμους 1 – 2 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου