Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Παρασκευή 5-8-2011 / 07.30 π.μ…… Ερώτηση προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, με θέμα, «Χορήγηση άδειας τεχνικής ανασυγκρότησης στην εταιρεία Λαρσινός Α.Ε. στη Βελιγοστή», κατέθεσε ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει. «Γνωρίζετε ότι η εν λόγω εταιρεία λειτουργεί μονάδα παραγωγής ετοίμου σκυροδέματος χωρίς να διαθέτει άδεια εγκατάστασης, άδεια λειτουργίας και χωρίς να έχουν εγκριθεί οι περιβαλλοντικοί όροι λειτουργίας της, αφού δεν έχει καν καταθέσει μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων.»……


  
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.

Ερώτηση προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη,  με θέμα, «Χορήγηση άδειας τεχνικής ανασυγκρότησης στην εταιρεία Λαρσινός Α.Ε. στη Βελιγοστή», κατέθεσε ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει. «Γνωρίζετε ότι η εν λόγω εταιρεία λειτουργεί μονάδα παραγωγής ετοίμου σκυροδέματος χωρίς να διαθέτει άδεια εγκατάστασης, άδεια λειτουργίας και χωρίς να έχουν εγκριθεί οι περιβαλλοντικοί όροι λειτουργίας της, αφού δεν έχει καν καταθέσει μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων.»

Πίνακες με την  Ποιότητα του νερού στις Τοπικές Κοινότητες του  Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και την πόλη του Ξυλοκάστρου, αναρτήθηκαν στην Ιστοσελίδα του Δήμου

Σήμερα, στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Λουτράκι, Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, σχετικά με την υπόθεση της εγκατάστασης, αποθήκευσης και διακίνησης Χημικών, στη περιοχή Σουσάκι των Αγίων Θεοδώρων. 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Συκιά Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2011», στο παλιό Δημοτικό Σχολείο  η «Ομαδική Έκθεση Εικαστικών Τεχνών», θα διαρκέσει έως τις 17 Αυγούστου. Παράλληλα σήμερα το βράδυ θα παρουσιαστεί το έργο, του Φεντερίκο Γκάρθια Λόρκα «Η ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΛΩΜΑΤΟΥ» σε σκηνοθεσία Κώστα Αγγελίδη, από την  Θεατρική ομάδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου και αύριο, Συναυλία με τη Nikki Ponte, Dimension X και  Clay Dee. Είσοδος Συναυλίας 10 ευρώ με ποτό.

Απόψε στις 9 το βράδυ στο Θέατρο «Βασίλης Γεωργιάδης» στο Ξυλόκαστρο, Ο Οργανισμός Ελληνικού θεάτρου “Αιχμή” παρουσιάζει την θεατρική παράσταση «ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ» του Ευριπίδη. Συμμετέχει ο συμπολίτης μας ηθοποιός Κώστας Λάσκος. Είσοδος : 15€ φοιτητικό  & 20€ ενηλίκων. Ισχύουν και εισιτήρια ΟΓΑ. Αύριο την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, Η ορχήστρα νυκτών εγχόρδων “ΑΤΤΙΚΑ” παρουσιάζει «ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ» με σολίστ τους Μπάμπη Τσέρτο, Ναταλία Κάντζια (σοπράνο) &  Γιάννη Χριστόπουλο (τενόρο) Είσοδος 10€

Απόψε «ΣΤΟ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ» τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής του Μιχαήλ Κουβέλη (ΜΙΚ)  με τίτλο: Αστική Παράσταση, θα διαρκέσει έως τις 16 Αυγούστου ανοιχτά 8 το βράδυ με 12 τα μεσάνυχτα,
++++++++++++++

Την αναστολή των κινητοποιήσεων θα εισηγηθεί σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ταξί. Στις 10 το πρωί η έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού Συμβουλίου.

Εν μέσω πυρών υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, με δύο «διαρροές» από το ΠΑΣΟΚ σε επιμέρους τροπολογίες

Με μεγάλες απώλειες των βασικών δεικτών έως και 5%, ολοκληρώθηκαν οι συναλλαγές στην αγορά της Νέας Υόρκης

Βουτιά και στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με πτώση 5.16% έκλεισε η αγορά του Μιλάνου, μετά τις δηλώσεις Τρισέ, οι οποίες δεν ικανοποίησαν  τις αγορές. Κατά 1.35% υποχώρησε ο γενικός Δίκτης στο Χρηματιστήριο της Αθήνας.

Δέσμη μέτρων από το Σεπτέμβριο για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, προανήγγειλε ο Ιταλός πρωθυπουργός

Στοιχεία για 26 νέες κρατικές δομές που δημιουργήθηκαν από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Ιουνίου του 2011 παρέθεσε η ΝΔ, στο πλαίσιο των καταγγελιών της για διόγκωση του κράτους.

 Σήμερα στους λογαριασμούς των αγροτών η επιστροφή για το πετρέλαιο, στα 3 εκατ. ευρώ το συνολικό ποσό

Σε  εξέλιξη  οι πυρκαγιές στην Άνω Τόμπρα Λακωνίας, στη θέση Λούτσες στην Κέρκυρα  και στην Ιφίδα στη Λέσβο.

Τη ζωή τους έχασαν 100 πρόσφυγες που επέβαιναν σε σκάφος το οποίο είχε ξεκινήσει από τη Λιβύη, μετέδωσε το πρακτορείο ΑΝΣΑ, νωρίτερα η Ιταλική ακτοφυλακή έκανε λόγο για περισσότερους από 300 πρόσφυγες στο σκάφος.

4 ακόμη διαδηλωτές έχασαν τη ζωή τους , λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας στη διάρκεια καταστολής διαδηλώσεων από τις δυνάμεις ασφαλείας στη Συρία.

«Αντιδραστήρας» σε... μπρίκι. Σουηδός συνελήφθη για πυρηνικά πειράματα στην κουζίνα του.

 «Ανοίγει» έρευνα κατά της Κριστίν Λαγκάρντ για το σκάνδαλο Ταπί, για ανάμειξη σε κατάχρηση δημόσιου χρήματος

Αίθριος καιρός με Βορειοδυτικούς, Ανατολικούς ανέμους 2 – 4 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου