Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Παρασκευή 19-8-2011 / 07.30 π.μ…… Απόψε στις 9 το βραδυ στο χωριό. Ζεμενό του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, η καθιερωμένη «Γιορτή Σταφυλιού», με το παραδοσιακό γλυκό σταφύλι, φαγητό και παραδοσιακή μουσική. Παράλληλα αύριο στις 9 το βραδυ θα πραγματοποιηθεί Επιστημονική – Αγροτική Ημερίδα στο δημοτικό σχολείο του χωριού»…….



  
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Απόψε στις 9  το  βραδυ στο χωριό. Ζεμενό του Δήμου  Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, η καθιερωμένη  «Γιορτή Σταφυλιού», με  το παραδοσιακό γλυκό σταφύλι, φαγητό και παραδοσιακή μουσική. Παράλληλα αύριο στις 9 το βραδυ θα πραγματοποιηθεί Επιστημονική – Αγροτική Ημερίδα στο δημοτικό σχολείο του χωριού»

Ο ΣΚΑΙ και ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης σε συνεργασία με το ράδιο Ηλέκτρα 98.8 διοργανώνουν αύριο στις 10 το  πρωί καθαρισμό στο δάσος και την παραλία του Πευκιά συμμετέχοντας στην εκστρατεία του ΣΚΑΙ «καθαρίζουμε την Ελλάδα» που ξεκίνησε αρχές Ιουλίου. Σημείο συνάντησης το Τουριστικό Περίπτερο Ξυλοκάστρου. Να είστε όλοι εκεί

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Συκιά Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2011», στο παλιό Δημοτικό Σχολείο, απο αύριο και έως τις 28 Αυγούστου, Ομαδική Παιδική Έκθεση, αύριο ακόμη Loca Summer Party και την Κυριακή, παράσταση Θεάτρου Σκιών.

 Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων, «το δημοσίευμα σε τοπικά ιστολόγια αναφορικά με ληστεία που δήθεν έγινε στο Δημαρχείο Λουτρακίου είναι ψευδές, ανυπόστατο και κακοπροαίρετο. Η φύλαξη του Δημαρχείου είναι πλήρης τόσο από την Δημοτική Aστυνομία όσο και από τα εγκατεστημένα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας»

Διήμερο σεμινάριο βιοδυναμικής με τον Alex Podolinsky (Αυστραλία) θα πραγματοποιηθεί στον Ξενώνα Ελισσών, στο Κρυονέρι Κορινθίας, σήμερα και αύριο, παράλληλα, θα προβληθεί και ένα βίντεο που θα δείχνει πως μπορεί κάποιος να μετατρέψει έναν άγονο αγρό και να το κάνει βιοδυναμικό. Συνδρομή: 30 € για τις δύο μέρες Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής. Μάριος Δεσύλλας, γεωπόνος τηλ. 210-9888.602, και Αθηνά Μαρίνη τηλ. 210 810 5776  – 6937-194 673.

Ο Δήμος Σικυωνίων, σε συνεργασία με την καλλιτεχνική ομάδα «Μεταμόρφωση», οργανώνει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των Σικυωνίων 2011, την Κυριακή στις  9 το βράδυ  στο Θεατράκι της Τραγάνας, την 1η Κινηματογραφική Βραδιά Ταινιών Μικρού Μήκους. Θα προβληθούν οι ταινίες: “Θέλω να γίνω” της Κωνσταντίνας Γιαμπουράνη και “Μάνα γιατί δεν μ’ έμαθες να μην πετώ σκουπίδια” της Αθηνάς Τούσια. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο κ. Άγγελος Σιδεράτος και θα  συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Σταματόπουλος. Είσοδος Ελεύθερη.

Οι προγραμματισμένες παραστάσεις για αύριο και μεθαύριο στο Ξυλόκαστρο και το Δερβένι της ομάδας του “Θεατρικού Εργαστηρίου” του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης «ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ» μεταφέρονται για τεχνικούς λόγους σε μεταγενέστερη ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί  εγκαίρως.

Συνεδριάζει την Δευτέρα στις  4.30 το απόγευμα, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Ο Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Τ.Ε.Κ.) προκηρύσσει την εισαγωγή μαθητών στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑ.Σ.) και καταρτιζομένων στα  Ι.Ε.Κ. σε ειδικότητες τουριστικών επαγγελμάτων και εναλλακτικών μορφών τουρισμού, σε Αθήνα, Ανάβυσσο, Ρόδο, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Γαλαξείδι, Κέρκυρα, Ναύπλιο και Αλεξανδρούπολη. Κατάθεση των δικαιολογητικών έως και 20 Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 210-32 44 578 και 32 50 977 καθώς και στο www.otek.edu.gr
++++++++++++++

Στο κόκκινο Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια και Γουόλ Στρίτ, με πτώση 4.49% έκλεισε το Λονδίνο, απώλειες 5.48 για το Παρίσι, 5.82 για τη Φρανκφούρτη. Με μεγάλη πτώση 3.38% έκλεισε το χρηματιστήριο της Αθήνας

Αυστρία, Ουγγαρία και Σλοβακία επιδιώκουν να λάβουν εγγυήσεις από την Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχουν στο 2ο πακέτο στήριξης, μετά την ανάλογη συμφωνία με την Φιλανδία 

Το χρηματοοικονομικό σχήμα που συμφωνήθηκε  με τη Φιλανδία, τελεί υπό την έγκριση των υπολοίπων κρατών μελών της Ευρωζώνης, επισημαίνει  ο υπουργός οικονομικών.

Για τη ρευστότητα των Ελληνικών Τραπεζών, ενημέρωσε χθες τον υπουργό οικονομικών, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας.

Η αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση θα οδηγήσει σε αύξηση των τουριστικών πακέτων, εκτιμά ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Διορίζονται 600, αποχωρούν 6.000 εκπαιδευτικοί από τα σχολεία της χώρας. Το ένα προς δέκα αδειάζει τα σχολεία

Σήμερα οι ανακοινώσεις για την αναδιάρθρωση της ΕΡΤ, από τον υπουργό επικρατείας Ηλία Μόσιαλο.

Τουλάχιστον 4 νεκροί και δεκάδες τραυματίες, σε Φεστιβάλ Ροκ μουσικής στο Βόρειο Βέλγιο, μετά από σφοδρή καταιγίδα, εξ αιτίας της οποίας κατέρρευσαν οι εγκαταστάσεις.

Δεύτερο κύμα τουρκικών επιθέσεων κατά Κούρδων στο βόρειο Ιράκ. Νέα αεροπορική επιδρομή

Την αποχώρηση απ την ηγεσία της Συρίας του Μπασάρ Αλ Άσαντ, ζητά ο Λευκός Οίκος.

Τουλάχιστον έξι Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Λωρίδα της Γάζας, λίγες ώρες μετά τις επιθέσεις κατά τις οποίες σκοτώθηκαν επτά Ισραηλινοί που επέβαιναν σε λεωφορείο που κινούνταν κοντά στα σύνορα με την Αίγυπτο

Για τα Play Off  του Γιουρώπα Λίγκ, Ακάμπα Τελ Αβιβ -  Παναθηναϊκός      3-0, ΠΑΟΚ  - Καρπάτη 2-0  και ΑΕΚ – Δυναμό Τιφλίδας 1-0

Αίθριος καιρός  με  Βορειοανατολικούς  ανέμους  4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου