Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Τετάρτη 17-8-2011 / 07.30 π.μ…… Την Παρασκευή στις 9 το βραδυ στο χωριό. Ζεμενό του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, η καθιερωμένη «Γιορτή Σταφυλιού», με το παραδοσιακό γλυκό σταφύλι φαγητό και παραδοσιακή μουσική. Παράλληλα το Σάββατο στις 9 το βραδυ θα πραγματοποιηθεί Επιστημονική – Αγροτική Ημερίδα στο δημοτικό σχολείο του χωριού»……



  
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Την Παρασκευή στις 9  το  βραδυ στο χωριό. Ζεμενό του Δήμου  Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, η καθιερωμένη  «Γιορτή Σταφυλιού», με  το παραδοσιακό γλυκό σταφύλι φαγητό και παραδοσιακή μουσική. Παράλληλα το Σάββατο στις 9 το βραδυ θα πραγματοποιηθεί Επιστημονική – Αγροτική Ημερίδα στο δημοτικό σχολείο του χωριού»

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Συκιά Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2011», στο παλιό Δημοτικό Σχολείο τελευταία μέρα σήμερα της «Ομαδικής Έκθεσης Εικαστικών Τεχνών», Παράλληλα σήμερα και αύριο στον ίδιο χώρο, Παιδικό Εργαστήρι Θεάτρου Σκιών.

Αύριο στις 9μιση  το βράδυ στο «Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής» στο Ξυλόκαστρο, Συναυλία με τους Maraveyas Ilegal  και τον Πάνο Μουζουράκη. Γενική Είσοδος 12 ευρώ

Οι προγραμματισμένες παραστάσεις για 20 & 21 Αυγούστου στο Ξυλόκαστρο και το Δερβένι της ομάδας του “Θεατρικού Εργαστηρίου” του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης «ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ» μεταφέρονται για τεχνικούς λόγους σε μεταγενέστερη ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί  εγκαίρως.

Το Λαογραφικό Μουσείο Καμαρίου,  για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο λειτουργεί, τα Σάββατα  7μιση με 10 το Βράδυ και τις Κυριακές  10 με 12 το πρωί και 7μιση με 10 το βράδυ. Είσοδος Ελεύθερη
++++++++++++++

Σε δέσμη προτάσεων για την δημοσιονομική διακυβέρνηση της Ευρωζώνης συμφώνησαν η Γαλλία και η Γερμανία. Μεταξύ των προτάσεων είναι η θέσπιση –το πολύ σε ένα χρόνο– «χρυσού κανόνα» για το χρέος και τα ελλείμματα, που πρακτικά σημαίνει συνταγματικά κατοχυρωμένα όρια

Τη μείωση των δικαιούχων του ΕΚΑΣ «κλειδώνει» εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας, με βάση το σύνολο της περιουσίας:  

Εργόσημο και κάρτα εργασίας ενεργοποιούνται μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου και επανεξέταση συντάξεων αναπηρίας

Το «πράσινο» φως για τη συμμετοχής της στο δεύτερο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας από την ευρωζώνη έδωσε τελικά η Φινλανδία, μετά τη συμφωνία στο ζήτημα των εγγυήσεων.

Πυρετώδεις προετοιμασίες εν όψει της άφιξης της τρόικας στην Αθήνα. Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου - Βενιζέλου

Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη αύριο βάζει τέλος στη θερινή ανάπαυλα. Οικονομία και μεταρρυθμίσεις στο επίκεντρο

Ξεπέρασαν το 1 δισ. οι ακάλυπτες επιταγές μέσα σε επτά μήνες, το επτάμηνο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2011 οι ακάλυπτες επιταγές ανήλθαν στα 111.290 τεμάχια, ενώ η αξία τους άγγιξε το 1,3 δισ. ευρώ.

Σε γραμματεία υπό τον πρωθυπουργό η εποπτεία των κρατικών ΜΜΕ, δημοσιεύτηκε το ΠΔ

Επεισόδια και τραυματισμοί σε κέντρο κράτησης μεταναστών στη Μάλτα. «Απάνθρωπες συνθήκες κράτησης»

«Δεν συνομιλούμε με τον Καντάφι» τονίζουν οι Λίβυοι αντικαθεστωτικοί. Σε νέα φάση έντασης οι μάχες

Επιθέσεις στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Λονδίνου απέτρεψε η Αστυνομία, Εντόπισε μηνύματα στο Twitter

Ξεκίνησε και επισήμως η δικαστική έρευνα σε βάρος της Κριστίν Λαγκάρντ, για την υπόθεση Ταπί

Αίθριος καιρός  με   Βορειοανατολικούς  ανέμους  4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου