Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Πέμπτη 18-8-2011 / 07.30 π.μ…… Ο ΣΚΑΙ και ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης σε συνεργασία με το ράδιο Ηλέκτρα 98.8 διοργανώνουν το Σάββατο στις 10 το πρωί καθαρισμό στο δάσος και την παραλία του Πευκιά συμμετέχοντας στην εκστρατεία του ΣΚΑΙ «καθαρίζουμε την Ελλάδα» που ξεκίνησε αρχές Ιουλίου. Σημείο συνάντησης το Τουριστικό Περίπτερο Ξυλοκάστρου. Να είστε όλοι εκεί…..



  
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Ο ΣΚΑΙ και ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης σε συνεργασία με το ράδιο Ηλέκτρα 98.8 διοργανώνουν το Σάββατο στις 10 το  πρωί καθαρισμό στο δάσος και την παραλία του Πευκιά συμμετέχοντας στην εκστρατεία του ΣΚΑΙ «καθαρίζουμε την Ελλάδα» που ξεκίνησε αρχές Ιουλίου. Σημείο συνάντησης το Τουριστικό Περίπτερο Ξυλοκάστρου. Να είστε όλοι εκεί

Αύριο στις 9  το  βραδυ στο χωριό. Ζεμενό του Δήμου  Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, η καθιερωμένη  «Γιορτή Σταφυλιού», με  το παραδοσιακό γλυκό σταφύλι φαγητό και παραδοσιακή μουσική. Παράλληλα το Σάββατο στις 9 το βραδυ θα πραγματοποιηθεί Επιστημονική – Αγροτική Ημερίδα στο δημοτικό σχολείο του χωριού»

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Συκιά Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2011», στο παλιό Δημοτικό Σχολείο και σήμερα, Παιδικό Εργαστήρι Θεάτρου Σκιών.

Διήμερο σεμινάριο βιοδυναμικής με τον Alex Podolinsky (Αυστραλία) θα πραγματοποιηθεί στον Ξενώνα Ελισσών, στο Κρυονέρι Κορινθίας, αύριο και το Σάββατο, παράλληλα, θα προβληθεί και ένα βίντεο που θα δείχνει πως μπορεί κάποιος να μετατρέψει έναν άγονο αγρό και να το κάνει βιοδυναμικό. Συνδρομή: 30 € για τις δύο μέρες Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής. Μάριος Δεσύλλας, γεωπόνος τηλ. 210-9888.602, και Αθηνά Μαρίνη τηλ. 210 810 5776  – 6937-194 673.

Ο Δήμος Σικυωνίων, σε συνεργασία με την καλλιτεχνική ομάδα «Μεταμόρφωση», οργανώνει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των Σικυωνίων 2011, την Κυριακή στις  9 το βράδυ  στο Θεατράκι της Τραγάνας, την 1η Κινηματογραφική Βραδιά Ταινιών Μικρού Μήκους. Θα προβληθούν οι ταινίες: “Θέλω να γίνω” της Κωνσταντίνας Γιαμπουράνη και “Μάνα γιατί δεν μ’ έμαθες να μην πετώ σκουπίδια” της Αθηνάς Τούσια. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο κ. Άγγελος Σιδεράτος και θα  συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Σταματόπουλος. Είσοδος Ελεύθερη.

Οι προγραμματισμένες παραστάσεις για 20 & 21 Αυγούστου στο Ξυλόκαστρο και το Δερβένι της ομάδας του “Θεατρικού Εργαστηρίου” του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης «ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ» μεταφέρονται για τεχνικούς λόγους σε μεταγενέστερη ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί  εγκαίρως.

Ο Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Τ.Ε.Κ.) προκηρύσσει την εισαγωγή μαθητών στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑ.Σ.) και καταρτιζομένων στα  Ι.Ε.Κ. σε ειδικότητες τουριστικών επαγγελμάτων και εναλλακτικών μορφών τουρισμού, σε Αθήνα, Ανάβυσσο, Ρόδο, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Γαλαξείδι, Κέρκυρα, Ναύπλιο και Αλεξανδρούπολη. Κατάθεση των δικαιολογητικών έως και 20 Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 210-32 44 578 και 32 50 977 καθώς και στο www.otek.edu.gr
++++++++++++++

Ευρεία σύσκεψη για μεταρρυθμίσεις έχει συγκαλέσει για σήμερα ο πρωθυπουργός.

Συνάντηση συνεργασίας Παπανδρέου, Βενιζέλου χθες το απόγευμα στο Μαξίμου, με επίκεντρο την οικονομία.

Απομακρύνθηκε με απόφαση του Γιάννη Ραγκούση ο γενικός γραμματέας του υπουργείου υποδομών,  Χάρης Τσιόκας

Στο 18% θα εκτοξευτεί η ανεργία μετά τη λήξη της θερινής περιόδου, προειδοποιεί το Ιστιντούτο Εργασίας ΓΕΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ.

Λουκέτα θα φέρει η επικείμενη αύξηση ΦΠΑ στο 23% προειδοποιεί, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης.

Από 18 έως 22 Αυγούστου οι αιτήσεις διορισμού εκπαιδευτικών σε  Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Αυστηρότεροι όροι και προϋποθέσεις προβλέπονται πλέον για την συνταξιοδότηση συζύγων, γονέων και αδελφών αναπήρων σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας

Αναστέλλεται έως τα τέλη του 2013 το πόθεν εσχες, για αγορά η ανέγερση οποιουδήποτε ακινήτου. 

Επίσκεψη στην Ισπανία πραγματοποιεί από σήμερα ο Πάπας Βενέδικτος. Διαδηλώσεις χθες στο κέντρο της Μαδρίτης για το κόστος ασφάλειας εν όψη της επίσκεψης, ενώ   επίθεση στους Ισπανούς-πολέμιους της επίσκεψης, σχεδίαζε 24χρονος φοιτητής με γνώσεις χημείας 

Θέσεις Κούρδων ανταρτών στο Βόρειο Ιράκ, βομβάρδισε  αργά χθες η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία,  σε αντίποινα για  φονική ενέδρα  7 Τούρκων στρατιωτών. 

Για πρώτη φορά στην ιστορία, κοινές ρωσοαμερικανικές αεροπορικές ασκήσεις προγραμματίζονται για το 2012

Βελτίωση των σχέσεων με το Ισραήλ «μόνο αν ζητήσει συγγνώμη», λέει ο Ερντογάν, στο κενό η επαναπροσέγγιση

Παρά την αυξημένη θνησιμότητα, δημογραφική έκρηξη θα τετραπλασιάσει τον πληθυσμό της Αφρικής ως το 2100

Αίθριος καιρός  με  Βόρειους,  Βορειοανατολικούς  ανέμους  4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου