Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Τρίτη 30-8-2011 / 07.30 π.μ…… Ντροπή… κλείνει το ΕΠΑΛ Ξυλοκάστρου παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις…. και στη θέση του θα λειτουργήσει 4ο δημοτικό σχολειο… Οι Τοπικοί Άρχοντες έκαναν λόγο για «Casus Belli», όταν συζητήθηκε το θέμα των σχολείων στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου ο κ. Τάκης Ψαράκης ήταν κατηγορηματικά σίγουρος για το κλείσιμο του ΕΠΑΛ… Ιδού η Ρόδος τώρα….. πρέπει όλοι να αντιδράσουμε … το Τεχνικό στο Ξυλόκαστρο δεν πρέπει να κλείσει… ας το πάρουν χαμπάρι και κάποιοι Λαλίστατοι υπουργοί, Βουλευτές και άλλοι….




O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Ντροπή… κλείνει το ΕΠΑΛ Ξυλοκάστρου παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις…. και στη θέση του θα λειτουργήσει 4ο δημοτικό σχολειο… Οι Τοπικοί Άρχοντες έκαναν λόγο για «Casus Belli», όταν συζητήθηκε το θέμα των σχολείων στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου ο κ. Τάκης Ψαράκης ήταν κατηγορηματικά σίγουρος για το κλείσιμο του ΕΠΑΛ… Ιδού η Ρόδος τώρα….. πρέπει όλοι να αντιδράσουμε … το Τεχνικό στο Ξυλόκαστρο δεν πρέπει να κλείσει… ας το πάρουν χαμπάρι και κάποιοι  Λαλίστατοι υπουργοί, Βουλευτές και άλλοι….

Την κόρη του Παρασκευή Τατούλη διόρισε στην Περιφέρεια ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, σύμφωνα με την  εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»  που επικαλείται το πρόγραμμα Διαύγεια  και  αναφέρει μεταξύ άλλων, «νομότυπα μεν- ανήθικα δε, ο εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ περιφερειάρχης υπέγραψε τον διορισμό της κόρη του στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου με μισθό που θα ζήλευαν πολλοί άνεργοι πολίτες»… η Γυναίκα του Καίσαρα δεν πέρασε από την Τρίπολη…

Κλειστή, έως την Παρασκευή, η μια σήραγγα Νεοχωρίου στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τριπόλεως, λόγω έργων συντήρησης. Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, η διέλευση των οχημάτων θα εξυπηρετείται από παράκαμψη μίας λωρίδας κυκλοφορίας, σε ανοιχτή οδό εκτός σήραγγας, από το τμήμα της παλαιάς χάραξης που έχει διατηρηθεί για τον σκοπό αυτό.

Με 9 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις 7 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Λουτράκι.

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή το τριήμερο «Μεγάλες Ημέρες της Νεμέας,» που διοργανώνει ο Οινοποιητικός Σταθμός Νεμέας και άλλοι φορείς. Έχουν προγραμματιστεί μια σειρά εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν ξεναγήσεις στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Νεμέας, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Αηδονίων, γνωριμία με  οινοποιεία, παραδοσιακό πατητήρι και πολλές άλλες.. Πληροφορίες τηλ. 2746 0 22 2 10
++++++++++++++

Στη δημοσιότητα τις προσεχείς ημέρες τα ονόματα των μεγαλοοφειλετών  στο δημόσιο, ανακοινώσε από τη Βουλή ο υπουργός οικονομικών.

 Το Σεπτέμβριο θα εξεταστεί  το μισθολογικό καθεστώς στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων, ζήτησε αντιπροσωπεία της τρόικας από το υπουργείο εργασίας. Διευκρινήσεις για το καθεστώς της εφεδρείας, ζήτησαν από τον υπουργό διοικητικής μεταρρύθμισης Δημήτρη Ρέπα.

Συνάντηση Βενιζέλου Σαμαρά σήμερα, με αντικείμενο τις συζητήσεις με την τρόικα.

Με παραγωγικούς φορείς θα συναντηθεί το μεσημέρι ο πρωθυπουργός, ενόψει της  ΔΕΘ

Έως τις 30 Σεπτεμβρίου θα μπορούν οι φορολογούμενοι να υποβάλουν εκπρόθεσμες δηλώσεις, χωρίς να πληρονουν πρόστυμμα.

Με ιστορική άνοδο 14.37% έκλεισε  χθες το χρηματιστήριο της Αθήνας, στην είδηση της συγχώνευσης Alpha – Eurobank. Κέρδη άνω του 2% κατέγραψε η Γουόλ Στριτ.

Αίτημα δικαστικής συνδρομής στην Κύπρο, απέστειλε ο ανακριτής που χειρίζεται τις έρευνες για τα στημένα παιχνίδια στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακόμη πιο «τσουχτερά» πρόστιμα φέρνει το φθινόπωρο ο νέος ΚΟΚ, Πανάκριβες παραβάσεις

Στην Αλγερία διέφυγαν μέλη της οικογένειας του Καντάφι, Στη Σύρτη κινούνται οι εξεγερμένοι

Σε εμπάργκο στο πετρέλαιο από τη Συρία προσανατολίζεται η Ευρωπαϊκή Ένωση, Κυρώσεις με στόχο τον Άσαντ

Στους 29 οι νεκροί από το πέρασμα του κυκλώνα  Άιριν στις ΗΠΑ, συμφωνα με νεώτερη καταγραφή των αρχών, 6 άτομα έχασαν τη ζωή τους στη Νέα Υόρκη.

Πακέτο στήριξης για την αμερικανική αγορά εργασίας προαναγγέλλει ο Λευκός Οίκος, εν όψει και των εκλογών του 2012

Επίθεση και τραυματισμοί σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού, Τρεις στο νοσοκομείο

Αίθριος καιρός με Βορειοανατολικούς, Δυτικούς ανέμους 2 - 3 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου