Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Τετάρτη 3-8-2011 / 07.30 π.μ…… Υπέρ της συνέχισης των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι "αγανακτισμένοι", οι οποίοι θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Συντάγματος σημερα το βραδυ και την Κυριακή, για να γίνει διαβούλευση μεταξύ των ομάδων και απολογισμός των πεπραγμένων τους…..



  
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Υπέρ της συνέχισης των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι "αγανακτισμένοι", οι οποίοι θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Συντάγματος σημερα το βραδυ  και την Κυριακή, για να γίνει διαβούλευση μεταξύ των ομάδων και απολογισμός των πεπραγμένων τους.

Μετά την έντονη διαφωνία τους, σχετικά με τα χημικά  απόβλητα στο Σουσάκι, κοινή συνέντευξη τύπου θα δώσουν σήμερα στις 10.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου οι κύριοι Κελλάρης και. Σπινθάκης, στελέχη των Οικολόγων Πράσινων. Στον ίδιο χώρο στις 11.30 θα επακολουθήσει συνέντευξη τύπου από τη  νεοσύστατη "Πρωτοβουλία για τραμ στην Κορινθία" όπου θα προβάλλει τις θέσεις της για την δημιουργία βιώσιμου τραμ στην Κορινθία

Αύριο, στις 10 το πρωί, θα επισκεφτεί το Δήμαρχο Λουτρακίου - Περαχώρας η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηρώ Διώτη. Το αντικείμενο της συνάντησης είναι οι εξελίξεις για το θέμα των δεξαμενών χημικών στο Σουσάκι, για το οποίο η κ. Διώτη είχε καταθέσει και σχετική επερώτηση στη Βουλή. Στη συνέχεια, στις 12.00 το μεσημέρι η κα. Δίωτη θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, του πρώην Δήμου Αγίων Θεοδώρων.

Την Παρασκευή, στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Λουτράκι, Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, σχετικά με την υπόθεση της εγκατάστασης, αποθήκευσης και διακίνησης Χημικών, στη περιοχή Σουσάκι των Αγίων Θεοδώρων. 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Συκιά Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2011», στο παλιό Δημοτικό Σχολείο  η «Ομαδική Έκθεση Εικαστικών Τεχνών», θα διαρκέσει έως τις 17 Αυγούστου. Παράλληλα την Παρασκευή το βραδυ θα παρουσιαστεί το έργο, του Φεντερίκο Γκάρθια Λόρκα «Η ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΛΩΜΑΤΟΥ» σε σκηνοθεσία Κώστα Αγγελίδη, από την  Θεατρική ομάδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου και το Σάββατο, Συναυλία με τη Nikki Ponte, Dimension X και  Clay Dee. Είσοδος Ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.

Την Παρασκευή  στις 9 το βράδυ στο Θέατρο «Βασίλης Γεωργιάδης» στο Ξυλόκαστρο, Ο Οργανισμός Ελληνικού θεάτρου “Αιχμή” παρουσιάζει την θεατρική παράσταση «ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ» του Ευριπίδη. Συμμετέχει ο συμπολίτης μας ηθοποιός Κώστας Λάσκος. Είσοδος : 15€ φοιτητικό  & 20€ ενηλίκων. Ισχύουν και εισιτήρια ΟΓΑ. Το Σάββατο την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, Η ορχήστρα νυκτών εγχόρδων “ΑΤΤΙΚΑ” παρουσιάζει «ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ» με σολίστ τους Μπάμπη Τσέρτο, Ναταλία Κάντζια (σοπράνο) &  Γιάννη Χριστόπουλο (τενόρο) Είσοδος 10€

Την Παρασκευή «ΣΤΟ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ» τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής του Μιχαήλ Κουβέλη (ΜΙΚ)  με τίτλο: Αστική Παράσταση, θα διαρκέσει έως τις 16 Αυγούστου ανοιχτά 8 το βράδυ με 12 τα μεσάνυχτα,
++++++++++++++

Ολονύκτια μάχη των Πυροσβεστικών Δυνάμεων με τις φλόγες στην Κέρκυρα, όπου η φωτιά μαίνεται σε 2 κύρια μέτωπα σε δασική έκταση, δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, παρουσία των υφυπουργών προστασίας του πολίτη, περιβάλλοντος και άμυνας και εκτιμήθηκε  ότι η φωτιά στο νησί είναι έργο εμπρηστών.

Σε εξέλιξη φωτιά και στα Λαγκαδάκια Ζακύνθου, νέα πυρκαγιά ξέσπασε αργά χθες το βραδυ, στο ΧΥΤΑ Ξερόλακας στην Πάτρα.

Επιστροφή στην ανάπτυξη το 2012 διαβλέπει στην έκθεση του για την Ελληνική Οικονομία ο ΟΟΣΑ

Την πόρτα της Ιταλίας και της Ισπανίας χτυπούν οι κερδοσκόποι, ανησυχεί η Ευρώπη,  Νέοι τριγμοί στον ευρωπαϊκό νότο

Την  αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισαν χθες το βραδυ οι ιδιοκτήτες ταξί της Ρόδου, μετά από επεισοδιακή Συνέλευση.

Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω, το άνοιγμα με κανόνες θα προχωρήσει μέσα από διάλογο, ξεκαθάρισε ο Γιάννης Ραγκούσης

Την αποπομπή του Υπουργού μεταφορών ζητά η ΝΔ, έντονες οι αντιδράσεις στη χθεσινή συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής  της Βουλής και από Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Δέσμη μέτρων για ανέργους αποφασίζει η Κυβερνητική Επιτροπή, συνεδριάζει σήμερα

Έντονα αντιδρούν οι δικαστικοί λειτουργοί στη νέα μείωση των αποδοχών τους, με υπόμνημα στους αρμόδιους υπουργούς

Υπό όρους αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών προβλέπει νομοσχέδιο. Για πρώτη φορά προβλέπεται αποποινικοποίηση της χρήσης για κάποιες περιπτώσεις και εξορθολογίζονται οι προβλεπόμενες ποινές για άλλες.

Κλιμακώνει ο στρατός της Συρίας τις αιματηρές επιχειρήσεις στην πόλη Χάμα. Συνεδριάζει εκ νέου το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Εγκρίθηκε και από τη Γερουσία το νομοσχέδιο για το αμερικανικό χρέος. Τέλος στην κρίση

Απεργούν και στην Κίνα οι οδηγοί ταξί, με οικονομικά αιτήματα

Αίθριος καιρός  με   τοπικες βροχές και  Βόρειους, Ανατολικούς  ανέμους     2 - 4  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την  ΕΜΥ
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου