Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Δευτέρα 29-8-2011 / 07.30 π.μ…… Μεγάλη επιτυχία σημείωσε Παρασκευή και Σάββατο το «3ο ZIRIA Music Festival Νίκος Δόικας» στο Αθλητικό Κέντρο, στα Τρίκαλα Κορινθίας, με περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη φορά, εξαιρετική διοργάνωση, μουσική από 15 συγκροτήματα που τα έδωσαν όλα και πολύ κέφι. Άντε και του χρόνου…..




O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε Παρασκευή και Σάββατο το «3ο ZIRIA Music Festival Νίκος Δόικας» στο Αθλητικό Κέντρο, στα Τρίκαλα Κορινθίας, με περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη φορά, εξαιρετική διοργάνωση,  μουσική από 15 συγκροτήματα που τα έδωσαν όλα και πολύ κέφι. Άντε και του χρόνου.

Σε ανακοίνωση απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόσφατη Ομιλία του κ. Καρχιμάκη στην Κόρινθο, αναφέρεται μεταξύ άλλων «ο Καχριμάκης, γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, στην προσπάθεια του να συσπειρώσει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που παρακολούθησαν την «παράσταση» της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης Πελοποννήσου του κόμματός τους, εκτός των άλλων έκανε και τη γνωστή, θρασύδειλη και κατασυκοφαντική επίθεση  κατά των μελών του ΣΥΡΙΖΑ. Μας κατηγόρησε και πάλι σαν «όψιμους, ακατανόητους και ιλαροτραγικούς αριστερούς». Κ. Καρχιμάκη σάς επιστρέφουμε αυτούσιους τους χαρακτηρισμούς αυτούς, σε εσάς και τα στελέχη της κυβέρνησής σας, καθώς και σε όσα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν απομείνει να σας στηρίζουν.»

Με 19 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει απόψε στις 8 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βέλου-Βόχας, στην αίθουσα Συνεδριάσεων στο Ζευγολατιό

Με 9 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις 7 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Λουτράκι.

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή το τριήμερο «Μεγάλες Ημέρες της Νεμέας,» που διοργανώνει ο Οινοποιητικός Σταθμός Νεμέας και άλλοι φορείς. Έχουν προγραμματιστεί μια σειρά εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν ξεναγήσεις στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Νεμέας, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Αηδονίων, γνωριμία με  οινοποιεία, παραδοσιακό πατητήρι και πολλές άλλες.. Πληροφορίες τηλ. 2746 0 22 2 10
++++++++++++++

Στις 2 το μεσημέρι η συνέντευξη τύπου, μετά την συνεδρίαση των διοικητικών συμβουλίων των Τραπεζών ΓΙΟΥΡΩΜΠΑΝΚ και ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ για την συγχώνευση τους.

Συνάντηση του πρωθυπουργού με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για το θέμα, στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας  χθες, συμφωνα με πληροφορίες.

Επαναδιατύπωση των στόχων του Μεσοπρόθεσμου θα επιδιώξει η κυβέρνηση στις επαφές της, τις επόμενες ήμερες, με τους επικεφαλείς της Τρόικας.

Σήμερα ανακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Την Τετάρτη η κηδεία του ιστορικού ηγέτη της Αριστεράς, Λεωνίδα Κύρκου, από το 1ο Νεκροταφείο.

Νέα στοιχεία φέρεται να επαναφέρουν στο προσκήνιο την υπόθεση των υποκλοπών, εμπλέκεται και η Αμερικανική Πρεσβεία

Με διάταγμα του Τούρκου πρωθυπουργού ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή η την αποζημίωση χιλιάδων ακινήτων, που η ιδιοκτησία τους αφαιρέθηκε από τα Μειονοτικά Μαγκούφια.

Στους 16 οι επιβεβεβαιωμένοι νεκροί από το πέρασμα της καταιγίδας  Άιριν, από τις Ανατολικές ακτές των ΗΠΑ

Η Γουωλ Στριτ είναι έτοιμη να λειτουργήσει σήμερα κανονικά, δήλωσε στέλεχος της.

Μαζικοί τάφοι και ενδείξεις για εκατέρωθεν σφαγές στην Τρίπολη, η σκοτεινή πλευρά της εξέγερσης

Πολύνεκρη επίθεση αυτοκτονίας σε τζαμί στη Βαγδάτη. Βουλευτής ανάμεσα στους νεκρούς

Έφοδο του στρατού σε πόλη στα βόρεια της Συρίας αναφέρουν ακτιβιστές. δύο νεκροί από πυρά της πολιτοφυλακής

Αίθριος καιρός με Βόρειους, Βορειοανατολικούς ανέμους 2 - 5 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου