Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Τετάρτη 16-11-2016 07.30 πμ….. Με 12 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει σήμερα στις 5μιση το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων. Θα ακολουθήσει στις 7 το βράδυ, ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα. 1.Έγκριση δημοτικού προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης, οικονομικού έτους 2017…..




Με 12 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει σήμερα  στις  5μιση   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων. Θα ακολουθήσει στις 7 το βράδυ, ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα. 1.Έγκριση δημοτικού προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης, οικονομικού έτους 2017.

Τη σύμβαση υλοποίησης του έργου «Ανακαίνιση χώρου πλατείας Τ.Κ. Ροεινού Δ. Τρίπολης» υπέγραψε χθες  ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μέσω της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ «Πελοπόννησος Α.Ε.», συμμετείχε για μία ακόμη χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «World Travel Market (WTM) 2016». Η Έκθεση θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες στο χώρο του τουρισμού και συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα βλέμματα και το ενδιαφέρον του συνόλου της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.  Διεξήχθη στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο ExCel του  Λονδίνου, η διάρκειά της ήταν τρεις ημέρες και συμμετείχαν περισσότεροι από 50.000 tour operators και επαγγελματίες του χώρου.

Η νέα σκηνή του θεάτρου ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ, παρουσιάζει και πάλι την ξέφρενη κωμωδία «Οίκος Ενοχής», σε  Σκηνοθεσία: Αλέκου Ξανθάκη, με τους Ηθοποιούς: Μαρία Γεωργίου, Άρη Κατσαβριά, Νικολέτα Παρασκευοπούλου, Μπάμπη Τσόγκα, Νίκο Δημητρακόπουλο, Μυρτώ Κόρκα, Βασιλική Μπερτσιά, Νίκο Δεσποτάκη, Μπάμπη Ορκόπουλο και guest star Ηλία Λέκκα. Οι Παραστάσεις στις 16, 19, 20, 23, 26 και 27 Νοεμβρίου στις 8μιση το βραδύ. Η είσοδος για την ενίσχυση και διατήρηση του χώρου είναι 7 ευρώ. Τηλέφωνα για κράτηση θέσεων: 27410 86330, 6977408956. Για τα παιδάκια του Δημοτικού είναι απαραίτητη η γονική συναίνεση. Προλάβετε αυτή την υπέροχη κωμωδία που γελάει κι ο κάθε πικραμένος. Στο τέλος έχει και κέρασμα.

«Το ΝΠΔΔ «Η ΜΗΚΩΝΗ» διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το Φεστιβάλ Θεάτρου στα πλαίσια των πολιτιστικών δρώμενων 2016 - 2017. Τους επόμενους μήνες το Κιάτο θα φιλοξενήσει θεατρικές ομάδες δίνοντας στους δημότες την ευκαιρία να δουν θέατρο. Η περσινή πρώτη διοργάνωση άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αλλά και την επιθυμία του κοινού το φεστιβάλ να γίνει στον Δήμο μας μόνιμος θεσμός. Για το λόγο αυτό όποια θεατρική ομάδα επιθυμεί να παρουσιάσει τη δουλειά της μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μέχρι  25 Νοεμβρίου. Επικοινωνία: email : mikoni.ds@gmail.com  Τηλ: 2742021921». Αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.


Είμαστε ευγνώμονες για τη φιλία μας, όσο προχωράτε μπροστά θα έχετε δίπλα σας τις ΗΠΑ, τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος στο επίσημο δείπνο στο προεδρικό μέγαρο. Ο Ελληνικός λαός έχει πληρώσει τεράστιο οικονομικό κόστος που οφείλεται σε λάθος πολιτικές, τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας

Δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη, δίχως ελάφρυνση του χρέους, είναι η κατάλληλη στιγμή για συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και δανειστών, τόνισε ο Μπάρακ Ομπάμα στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον πρωθυπουργό. Δεσμεύτηκε για βοήθεια, προκειμένου η Ελλάδα να επιστρέψει στην ανάπτυξη και να αντιμετωπίσει το Προσφυγικό.

Η κοινωνία και η οικονομία μας δεν αντέχουν άλλη λιτότητα, υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας. Επικέντρωσε ακόμη στον κομβικό Γεωστρατηγικό ρόλο της Ελλάδας για την ΕΕ και την ευρύτερη περιοχή.

Για το Κυπριακό οι 2 ηγέτες, δήλωσαν προσηλωμένοι στην εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης στη βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ. Συνάντηση Τσίπρα Αναστασιάδη σήμερα το απόγευμα στο Μαξίμου 

Γαλλικός, Γερμανικός και Ιταλικός τύπος, αποτίμα θετικά την επίσκεψη Ομπάμα

Επεισόδια χθες βράδυ γύρω από το Πολυτεχνείο  με Μολότοφ και χημικά, μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών. Σε πέντε συλλήψεις συνολικά, προχώρησε η αστυνομία

Αστυνομικά μέτρα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι και σήμερα το απόγευμα

Ισχυρή αντίσταση σε οποιαδήποτε αλλαγή του ορίου των ομαδικών  απολύσεων, εξέφρασε η υπουργός εργασίας στο πρώτο ραντεβού με τους δανειστές – τοκογλύφους.

Σε επιχείρηση δημιουργίας πανικού αποδίδει το υπουργείο εργασίας δημοσιεύματα για κατάρρευση των ταμείων

Αποχή από τη διενέργεια πλειστηριασμών πραγματοποιούν και σήμερα οι συμβολαιογράφοι

Σήμερα, οι αρχαιολογικοί χώροι της Ακρόπολης και των Κλιτύων (Βόρειας και Νότιας - Διονυσιακού Θεάτρου) θα παραμείνουν κλειστοί καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ταυτοποιήθηκε ο κάτοχος του πανό με φασιστικό περιεχόμενο στον αγώνα Ελλάδας Βοσνίας.

Υπέρ της έκδοσης του εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη στην Ολλανδία, τάχθηκε  ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Κωνσταντινόπουλος.

Ρωσικό δικαστήριο διέταξε σήμερα να τεθεί ο πρώην υπουργός Οικονομίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αλεξέι Ουλιουκάγεφ υπό κράτηση κατ’ οίκον για διάστημα δύο μηνών, ως την 15η Ιανουαρίου 2017. Ο Ουλιουκάγεφ κατηγορείται ότι επιδίωξε να αποσπάσει ποσό ύψους 2 εκατ. δολαρίων ως δωροδοκία από τη Rosneft, τη μεγαλύτερη εταιρεία του πετρελαϊκού τομέα στη Ρωσία.

Μια πλαστική λέμβος, γεμάτη με μετανάστες, ανατράπηκε και βυθίστηκε χθες στα ανοιχτά της Λιβύης, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι ενώ άλλοι 100 αγνοούνται, όπως ανέφερε η γερμανική μη κυβερνητική οργάνωση Γιούγκεντ Ρέτερ. Οι διασώστες εντόπισαν μόνο 23 επιζώντες.

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ αρκετοί άλλοι τραυματίστηκαν από επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας κατά οχήματος που μετέφερε στελέχη των δυνάμεων ασφαλείας, στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, Καμπούλ.

Μια αεροπορική επιδρομή η οποία στοχοθέτησε ισλαμιστές μαχητές είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν επτά άνθρωποι κοντά στη νοτιοδυτική πόλη Σέμπχα της Λιβύης, σύμφωνα με έναν τοπικό αξιωματούχο και λιβυκά ΜΜΕ

Nεφώσεις, ασθενής βροχή, με Βορειοανατολικούς,  Ανατολικούς ανέμους     3 - 4  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.     
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου