Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Τρίτη 15-11-2016 07.30 πμ….. «Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού εντάχθηκαν δύο σημαντικά έργα για την Κορινθία: Η αποπεράτωση του κλειστού γυμναστηρίου και περιβάλλοντος χώρου στη Νεμέα – με προϋπολογισμό 102.000 ευρώ – και η κατασκευή αποδυτηρίων του γηπέδου Ζευγολατιού – με προϋπολογισμό 100.000 ευρώ. Κύριος στόχος της αθλητικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί η ενίσχυση και η προώθηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού…. Η ένταξη των δύο αυτών έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων έγινε με ενέργειες των Βουλευτών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, σε στενή συνεργασία με τις αντίστοιχες Δημοτικές Αρχές.» Αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση……





Στις εγκαταστάσεις της Google στη Ζυρίχη βρέθηκε ο βουλευτής Κορινθίας Χρ.Δήμας. Ο κ.Δήμας ενημερώθηκε για προγράμματα προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας του ψηφιακού κολοσσού και ξεναγήθηκε στους χώρους των εργαστηρίων.

Με 12 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει αύριο  στις  5μιση   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων. Θα ακολουθήσει στις 7 το βράδυ, ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα. 1.Έγκριση δημοτικού προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης, οικονομικού έτους 2017.

«Το ΝΠΔΔ «Η ΜΗΚΩΝΗ» διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το Φεστιβάλ Θεάτρου στα πλαίσια των πολιτιστικών δρώμενων 2016 - 2017. Τους επόμενους μήνες το Κιάτο θα φιλοξενήσει θεατρικές ομάδες δίνοντας στους δημότες την ευκαιρία να δουν θέατρο. Η περσινή πρώτη διοργάνωση άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αλλά και την επιθυμία του κοινού το φεστιβάλ να γίνει στον Δήμο μας μόνιμος θεσμός. Για το λόγο αυτό όποια θεατρική ομάδα επιθυμεί να παρουσιάσει τη δουλειά της μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μέχρι  25 Νοεμβρίου. Επικοινωνία: email : mikoni.ds@gmail.com  Τηλ: 2742021921». Αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η νέα σκηνή του θεάτρου ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ, παρουσιάζει και πάλι την ξέφρενη κωμωδία «Οίκος Ενοχής», σε  Σκηνοθεσία: Αλέκου Ξανθάκη, με τους Ηθοποιούς: Μαρία Γεωργίου, Άρη Κατσαβριά, Νικολέτα Παρασκευοπούλου, Μπάμπη Τσόγκα, Νίκο Δημητρακόπουλο, Μυρτώ Κόρκα, Βασιλική Μπερτσιά, Νίκο Δεσποτάκη, Μπάμπη Ορκόπουλο και guest star Ηλία Λέκκα. Οι Παραστάσεις στις 16, 19, 20, 23, 26 και 27 Νοεμβρίου στις 8μιση το βραδύ. Η είσοδος για την ενίσχυση και διατήρηση του χώρου είναι 7 ευρώ. Τηλέφωνα για κράτηση θέσεων: 27410 86330, 6977408956. Για τα παιδάκια του Δημοτικού είναι απαραίτητη η γονική συναίνεση. Προλάβετε αυτή την υπέροχη κωμωδία που γελάει κι ο κάθε πικραμένος. Στο τέλος έχει και κέρασμα.


Στην Αθήνα σήμερα ο Μπάρακ Ομπάμα. Κορυφαίο ζήτημα η έλευση του Αμερικανού προέδρου, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, επί ποδός 4500 αστυνομικοί αλλά και 500 Αμερικανοί πράκτορες

Απαγόρευση συγκεντρώσεων στις διαδρομές που θα ακολουθήσει ο Αμερικανός πρόεδρος, από και προς το αεροδρόμιο και στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια ΜΕΤΡΟ στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – αεροδρόμιο από τις 10και 20 μέχρι τις 11 και 20 το πρωί, κανονικά λειτουργεί ο Ηλεκτρικός, Δεν ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι σε ΜΕΤΡΟ και Τραμ, θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί.

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις αφετηρίες, Λεωφορείων, Τρόλεϊ και Τραμ, μέχρι το πρωί της Παρασκευής, λόγο της επετείου του Πολυτεχνείου.

Κατά 1.5% αυξήθηκε το ΑΕΠ στο 3ο τρίμηνο του έτους. Οξεία αντιπαράθεση κυβέρνησης, ΝΔ με αφορμή την κρητική που άσκησε.

Σημάδια ανάκαμψης της οικονομίας καταγράφει και ο ΣΕΒ στο εβδομαδιαίο δελτίο του.

Κρίσιμες συνομιλίες σήμερα της υπουργού εργασίας με τους επικεφαλείς των δανειστών – τοκογλύφων για τη 2η αξιολόγηση

Ευρωπαϊκό σχέδιο για ενίσχυση της κοινής Ευρωπαϊκής  άμυνας και ασφάλειας, στη χθεσινή κοινή συνεδρίαση των υπουργών εξωτερικών και άμυνας στις Βρυξέλες

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε χθες το απόγευμα ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν με τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ εξέφρασε ετοιμότητα να βοηθήσει στις εν εξελίξει διεργασίες στο Κυπριακό. Συνάντηση Τσίπρα, Αναστασιάδη αύριο στην Αθήνα.

Ένα Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος Ming 29 συνετρίβει στη Μεσόγειο μετά την απογείωση του από το αεροπλανοφόρο Ναύαρχος Κουζνέτσοφ. Ο πιλότος έκανε χρήση του εκτινασσόμενου καθίσματος του και είναι ασφαλής. 

Έξι καμικάζι πραγματοποίησαν, επίθεση αυτοκτονίας στην ιερή πόλη του Ιράκ, Κερμπάλα, μία περιοχή όπου σημειώνονται συχνά τέτοιες επιθέσεις, οι νεκροί μέχρι στιγμής φτάνουν τους οκτώ, ενώ την επίθεση στο Άιν αλ-Τάμερ εξαπέλυσαν έξι καμικάζι, εκ των οποίων κάποιοι ενδεχομένως να βρίσκονται μεταξύ των νεκρών.

Τουλάχιστον 10 νιγηριανοί σιίτες σκοτώθηκαν  σε συγκρούσεις με την αστυνομία στην Κάνο, την πρωτεύουσα της ομώνυμης Πολιτείας στο βόρειο τμήμα της Νιγηρίας, καθώς οι πιστοί αυτοί, που αποτελούν θρησκευτική μειονότητα στη χώρα, συμμετείχαν σε μια θρησκευτική τελετή.

Βροχερός καιρός, με Βορειοανατολικούς ανέμους  3 - 4  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.     
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου