Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Δευτέρα 14-11-2016 07.30 πμ….. «Το ΝΠΔΔ «Η ΜΗΚΩΝΗ» διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το Φεστιβάλ Θεάτρου στα πλαίσια των πολιτιστικών δρώμενων 2016 - 2017. Τους επόμενους μήνες το Κιάτο θα φιλοξενήσει θεατρικές ομάδες δίνοντας στους δημότες την ευκαιρία να δουν θέατρο. Η περσινή πρώτη διοργάνωση άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αλλά και την επιθυμία του κοινού το φεστιβάλ να γίνει στον Δήμο μας μόνιμος θεσμός. Για το λόγο αυτό όποια θεατρική ομάδα επιθυμεί να παρουσιάσει τη δουλειά της μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μέχρι 25 Νοεμβρίου. Επικοινωνία: email : mikoni.ds@gmail.com Τηλ: 2742021921». Αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση…..




«Το ΝΠΔΔ «Η ΜΗΚΩΝΗ» διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το Φεστιβάλ Θεάτρου στα πλαίσια των πολιτιστικών δρώμενων 2016 - 2017. Τους επόμενους μήνες το Κιάτο θα φιλοξενήσει θεατρικές ομάδες δίνοντας στους δημότες την ευκαιρία να δουν θέατρο. Η περσινή πρώτη διοργάνωση άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αλλά και την επιθυμία του κοινού το φεστιβάλ να γίνει στον Δήμο μας μόνιμος θεσμός. Για το λόγο αυτό όποια θεατρική ομάδα επιθυμεί να παρουσιάσει τη δουλειά της μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μέχρι  25 Νοεμβρίου. Επικοινωνία: email : mikoni.ds@gmail.com  Τηλ: 2742021921». Αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σήμερα στις 11μιση το πρωί, στο Δημαρχείο Κορίνθου, η "Πρωτοβουλία Αλληλέγγυων Πολιτών για την Ανατροπή στον Δήμο Κορινθίων" θα παραχωρήσει  συνέντευξη τύπου, με θέμα το πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο και την θέση της για την διαχείριση των απορριμμάτων.

Με 12 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει την Τετάρτη στις  5μιση   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων. Θα ακολουθήσει στις 7 το βράδυ, ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα. 1.Έγκριση δημοτικού προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης, οικονομικού έτους 2017.

Η νέα σκηνή του θεάτρου ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ, παρουσιάζει και πάλι την ξέφρενη κωμωδία «Οίκος Ενοχής», σε  Σκηνοθεσία: Αλέκου Ξανθάκη, με τους Ηθοποιούς: Μαρία Γεωργίου, Άρη Κατσαβριά, Νικολέτα Παρασκευοπούλου, Μπάμπη Τσόγκα, Νίκο Δημητρακόπουλο, Μυρτώ Κόρκα, Βασιλική Μπερτσιά, Νίκο Δεσποτάκη, Μπάμπη Ορκόπουλο και guest star Ηλία Λέκκα. Οι Παραστάσεις στις 16, 19, 20, 23, 26 και 27 Νοεμβρίου στις 8μιση το βραδύ. Η είσοδος για την ενίσχυση και διατήρηση του χώρου είναι 7 ευρώ. Τηλέφωνα για κράτηση θέσεων: 27410 86330, 6977408956. Για τα παιδάκια του Δημοτικού είναι απαραίτητη η γονική συναίνεση. Προλάβετε αυτή την υπέροχη κωμωδία που γελάει κι ο κάθε πικραμένος. Στο τέλος έχει και κέρασμα.


Το ενδιαφέρον στραμμένο στη διήμερη επίσκεψη του Μπάρακ Ομπάμα αύριο και την Τετάρτη στην Αθήνα. Οι Έλληνες χρειάζονται ελπίδα, διαμηνύει ο Αμερικανός πρόεδρος και προτάσσει την ανάγκη για ουσιαστική ελάφρυνση του χρέους.

Η Αθήνα αναμένει ισχυρή παρέμβαση στην κατεύθυνση βιώσιμης λύσης και τερματισμού της λιτότητας.

Από σήμερα πιάνουν δουλειά και τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών. Στόχος της κυβέρνησης το κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης πριν από το Γιούρωγκρουπ της 5ης Δεκεμβρίου.

«Δεν θα υπάρξει τέταρτο μνημόνιο», διεμήνυσε με κατηγορηματικό τρόπο ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλώντας στον τηλεοπτικό Σκάι

Στην Αθήνα αύριο ή την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, καθώς Τετάρτη και Πέμπτη θα βρίσκεται στην ελληνική πρωτεύουσα ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε από την Ξάνθη, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Σε μια εφ’ όλης της ύλης ομιλία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας και της Γαλλίας αποφάσισαν να μην λάβουν μέρος στην έκτακτη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών των «28», η οποία είχε συγκληθεί με πρωτοβουλία της Γερμανίας και των Βρυξελλών, ώστε να υπάρξει μια πρώτη συλλογική αντίδραση στην εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ. Οι 28 υπουργοί Εξωτερικών θα συναντηθούν ωστόσο κανονικά στην σημερινή τακτική σύνοδό τους.

Στάσεις εργασίας αύριο σε ΜΕΤΡΟ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και Τραμ, από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 10 το πρωί.

Παραιτείται στη Βουλγαρία ο συντηρητικός πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ, μετά την ήτα στις προεδρικές εκλογές.

Ο Γάλλος δημοσιογράφος που συνελήφθη την Παρασκευή από τις τουρκικές αρχές κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ στο Γκαζιάντεπ, κοντά στα σύνορα με τη Συρία, αφέθηκε ελεύθερος  και έφτασε ήδη αεροπορικώς στη Γαλλία. Ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Μαρκ Ερό «απαίτησε»  την απελευθέρωση του, χαρακτηρίζοντας την κράτησή του «απαράδεκτη».

Ιρακινοί στρατιώτες ανακατέλαβαν τη Νιμρούντ, τον χώρο όπου βρίσκεται η αρχαία ασυριακή πόλη και είχαν καταλάβει πριν από δύο χρόνια οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, αναφέρεται σε  ανακοίνωση του στρατού.

Εν μέρει τείχος, εν μέρει σύρμα θα είναι το μείγμα που θα αποτελέσει τον φράχτη στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό. O νέος πρόεδρος των ΗΠΑ υποσχέθηκε να προχωρήσει στην απέλαση έως και 3 εκατομμυρίων παράτυπων μεταναστών.

Η ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 7,8 βαθμών που έπληξε την κεντρική Νέα Ζηλανδία και οι μετασεισμοί που την ακολούθησαν είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον δύο άνθρωποι και να προκληθούν ζημιές ύψους 2 δις δολάρια, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της χώρας

Η μεγαλύτερη Σελήνη που είχαν την ευκαιρία να δουν οι περισσότεροι άνθρωποι που ζουν σήμερα, θα είναι η σημερινή πανσέληνος. Η Σελήνη θα πλησιάσει στη Γη περισσότερο από κάθε άλλη φορά εδώ και σχεδόν 70 χρόνια.

Τοπικές νεφώσεις, με Βόρειους, Δυτικούς ανέμους  2 - 4  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.     
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου