Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Τετάρτη 9-11-2011 / 07.30 π.μ…… «Όχι στη Διακοπή του Ρεύματος λόγο Αδυναμίας Πληρωμής του Χαρατσιού», λέει ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, μετά και την επιστολη του προς τους Πρόεδρους της Ένωσης Δήμων Περιφέρειας Πελοποννήσου και Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και αναφέρει μεταξύ άλλων. «Η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΗ λόγω αδυναμίας πληρωμής, θέτει σε κίνδυνο την υγεία των ασθενών. Τέλος δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε ηλικιωμένους ή ασθενείς συμπολίτες μας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα για τη συντήρηση των τροφίμων τους και την θέρμανση τους». Εμείς πάντως να προσθέσουμε ότι, Καλές οι Επιστολές και οι ανακοινώσεις αλλά, καλύτερα θα ήταν και κάποιες πραγματικές δράσεις και αντιδράσεις για το θέμα, όπως αποφάσισαν ήδη πολλοί Δήμοι.…..

    
    
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


«Όχι στη Διακοπή του Ρεύματος λόγο Αδυναμίας Πληρωμής του Χαρατσιού», λέει ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, μετά και την επιστολη του προς τους Πρόεδρους της Ένωσης Δήμων Περιφέρειας Πελοποννήσου και Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και αναφέρει μεταξύ άλλων.  «Η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΗ λόγω αδυναμίας πληρωμής, θέτει σε κίνδυνο την υγεία των ασθενών. Τέλος δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε ηλικιωμένους ή ασθενείς συμπολίτες  μας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα για τη συντήρηση των τροφίμων τους και την θέρμανση τους». Εμείς πάντως να προσθέσουμε ότι, Καλές οι Επιστολές και οι ανακοινώσεις αλλά, καλύτερα θα ήταν και κάποιες πραγματικές δράσεις και αντιδράσεις για το θέμα, όπως αποφάσισαν ήδη πολλοί Δήμοι.…..

Ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης συναντήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας με  τους Δημάρχους του νομού και συζητησαν διάφορα θέματα που υπάρχουν στους δήμους. Ο κ. Τατούλης συζήτησε με κάθε δήμαρχο ξεχωριστά για τα θέματα που απασχολούν την περιοχή του.

Με μοναδικό θέμα  «Συνεδρίαση της Επιτροπής Απογραφής για την ολοκλήρωση της διαδικασίας Απογραφής των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων του Δήμου» στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει στις  11 το πρωί το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με την πρωτοβουλία StartUpGreece του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και το Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας  Επιχειρηματικότητας, διοργανώνουν το Σάββατο στις 4 το απόγευμα,  ημερίδα με θέμα «Γυναίκα & Επιχειρηματικότητα: Προοπτικές Ανάπτυξης»

Σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, προβλέπεται η δυνατότητα να ρυθμίζονται και να εξοφλούνται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους Δήμους με εξαίρεση των προστίμων αυθαιρέτων κατασκευών. Για την υπαγωγή στην ρύθμιση αυτή απαιτείται αίτηση του οφειλέτη προς το Δήμο μέχρι 7/12/2011. Απαραίτητη προϋπόθεση για την υπαγωγή στη ρύθμιση είναι να έχει καταβληθεί το 30% της οφειλής

Από το δήμο Σικυωνίων συστάθηκε το νέο ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ», του οποίου ένας από τους στόχους είναι η οργάνωση και λειτουργία τμημάτων εκπαίδευσης που αφορούν τις ειδικότητες : Χορός, Θέατρο, Μουσική, Αθλητισμός κι Εικαστικά Όσοι διαθέτουν τα τυπικά προσόντα και ενδιαφέρονται να παραδώσουν σχετικά μαθήματα, καλούνται να καταθέσουν βιογραφικό τους σημείωμα στο Δήμο Σικυωνίων (Γραφείο 3) μέχρι τις 30-11-2011. Πληροφορίες : 27420-20326 κα. Αναγνωστοπούλου
++++++++++

Εν αναμονή της ανακοίνωσης του ονόματος του πρωθυπουργού, ενώ συνεχίζονται οι πυρετώδεις διεργασίες και  για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, νέα ονόματα πολιτικών προσώπων έπεσαν χθες  το βραδυ στο τραπέζι των συζητήσεων, μετά την άρνηση Βενιζέλου να αποδεχτεί  την υποψηφιότητα του Λουκά Παπαδήμου

Συζητήθηκε το όνομα του σημερινού προέδρου της Βουλής  και του πρώην προέδρου Απόστολου Κακλαμάνη, ο κ. Πετσάλνικος διέψευσε, ότι θα είναι υποψήφιος, άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόσωπο μη πολιτικό.

Νωρίς το πρωί  ο κ. Παπανδρέου θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της  δημοκρατίας, θα συνεδριάσει κατόπιν το Συμβούλιο των  Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια και θα γίνει η ανακοίνωση  του ονόματος του νέου πρωθυπουργού, καθώς και η σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Επιμένουν οι Βρυξέλες  στις γραπτές δεσμεύσεις από Παπανδρέου και Σαμαρά για την εκταμίευση και της 6ης δόσης. Προηγήθηκε η δήλωση Σαμαρά, ο οποίος εμμένει στην παροχή προφορικών δεσμεύσεων, θέτοντας ζήτημα Εθνικής αξιοπρεπείας.

Πιέσεις και στην Κύπρο. Νέα μέτρα για τη μείωση του ελλείμματος προαναγγέλλει η Λευκωσία

Μεγάλες οι ποσότητες φυσικού αερίου στο Οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ. Επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις.

Την πρόθεση του να παραιτηθεί, μόλις εγκρίνει η Βουλή  τις  αναγκαίες  μεταρρυθμίσεις, γνωστοποίησε ο Σύλβιο Μπερλουσκόνι στον πρόεδρο της Ιταλίας.

Το Ιράν επί χρόνια εργαζόταν πάνω στο σχεδιασμό πυρηνικών όπλων, τονίζει η ΙΑΕΑ «Κάποιες δραστηριότητες συνεχίζονται»

Στα τρία το Συμβούλιο Ασφαλείας για την υποψηφιότητα της Παλαιστινιακής Αρχής, επιμένουν οι ΗΠΑ στο βέτο

«Ο πόλεμος δεν είναι πικ νικ» λέει το Ισραήλ για τα περί επίθεσης στο Ιράν, αναμένοντας την έκθεση της ΙΑΕΑ.

Ξεπερνούν τους 3.500 οι νεκροί της καταστολής στη Συρία. Νέα επίθεση στη Χάμα

Νεφώσεις, τοπικες βροχές με  Ανατολικους, Νοτιοανατολικούς  ανέμους       1 - 3   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου