Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Τετάρτη 30-11-2011 / 07.30 π.μ…… Με 22 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει απόψε στις 7 το βράδυ στην αίθουσα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ, το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης…….

         
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Με 22 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει απόψε  στις  7  το βράδυ στην αίθουσα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ, το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Αύριο στις 5μιση το απόγευμα στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η  Ξυλοκάστρου, τα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου παζαριού  του Κ.Α.Π.Η. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή όλες τις εργάσιμες μέρες του Δεκεμβρίου, πρωί 10:00 - 12:00 και απόγευμα Δευτέρα και Παρασκευή 16:00 - 19:00. Τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά μουσικών οργάνων για την ορχήστρα ποικίλης Μουσικής της Φιλαρμονικής Ξυλοκάστρου..

Με 8 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει την Παρασκευή  στις 2 το μεσημέρι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Το 2ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ  Κορινθίας, υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων, αποτελεί γεγονός. Από τις 03-10 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου μπορείτε να παρακολουθήστε την δημιουργία των νέων ταλέντων της παγκόσμιας κινηματογραφικής σκηνής Ελληνικές και ξενόγλωσσες ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους θα εμφανιστούν για πρώτη φορά, με συμμετοχή ταινιών του ανεξάρτητου κινηματογράφου και ταινίες για παιδιά, ενώ θα παρουσιάσουν την δουλειά τους και πρωτοεμφανιζόμενοι σκηνοθέτες. Οι συμμετοχές σε αυτό το Φεστιβάλ θα είναι πολλές και από 50 διαφορετικές χώρες. Η έμπνευση και το πάθος είναι απαραίτητα στοιχεία για κάθε ταινία που θα δώσει τον αγώνα της και θα διεκδικήσει  τον Χρυσό Πήγασο.

Το Κέντρο Νέων Κορινθίας διοργανώνει "Παζάρι Αλληλεγγύης", με μεταχειρισμένα αντικείμενα και τρόφιμα. Το Παζάρι θα λειτουργήσει στον χώρο του Κέντρου Νέων Κορινθίας στην Κόρινθο, 5  με 19 Δεκεμβρίου. Όποιος θέλει να προσφέρει μεταχειρισμένα αντικείμενα, ρούχα σε καλή κατάσταση, βιβλία, cd και τρόφιμα μπορεί να επικοινωνήσει με το Κέντρο Νέων Κορινθίας στο europa@knk.gr

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑNTENNA συνεχίζουν τις πετυχημένες παραστάσεις της παγκοσμίου φήμης όπερας με τη συγκλονιστική μπαρόκ όπερα του George Frideric Handel «Rodelinda» με την βραβευμένη με Grammy διάσημη Αμερικανίδα υψίφωνο Renee Fleming που μεταδίδεται ζωντανά  από τη METROPOLITAN OPERA ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ το Σάββατο στις 7μιση το βράδυ στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.
+++++++++

Παραλύει αύριο ο ιδιωτικός και δημόσιος τομέας λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα μέτρα λιτότητας. Η απεργιακή συγκέντρωση στις 11:00 π.μ. στο Πεδίον του Άρεως. Στην απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα, τις ΔΕΚΟ και τους οργανισμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι δικαστικοί υπάλληλοι, οι τραπεζικοί υπάλληλοι, οι ναυτεργάτες και η ΟΜΕ-ΟΤΕ.

Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, Τα τρόλεϊ 8:00 το πρωί με  8:00 το βράδυ. Το Μετρό θα κινηθεί κανονικά, ενώ οι εργαζόμενοι σε Τραμ και ΗΣΑΠ θα αποφασίσουν σήμερα. Ακινητοποιημένοι οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού, τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια

Την ανησυχία τους ότι τους επόμενους μήνες μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους εκφράζουν το 63% των Ελλήνων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Ευρωβαρόμετρου

Νέα δικαίωση για το χαράτσι μέσω ΔΕΗ, από το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου αυτή τη φορά, το οποίο εξέδωσε προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύει να κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι 55χρονης

Ενέκρινε το Γιούρωγκρουπ την εκταμίευση της 6ης δόσης προς την Ελλάδα ύψους 8 δισεκ. ευρώ. Την επόμενη Δευτέρα θα συνεδριάσει το ΔΝΤ

Στο 6% θα κυμανθεί η ύφεση το 2011, στο 9% το έλλειμμα, προβλέπει η ενδιάμεση έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος.

Διαψεύδει το ΔΝΤ τα περί επαφών με Ιταλία και Πορτογαλία για το ενδεχόμενο να τους χορηγήσει δάνεια με ειδικές συμβάσεις.

Καμπανάκι του ΔΝΤ για την Κύπρο, ζητά «φιλόδοξη δημοσιονομική προσαρμογή»

9 δις χρωστά το Δημόσιο στον Ιδιωτικό τομέα, το ίδιο υπολογίζει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του, στα 6.5 δις.

Συνεδριάζει σήμερα η Κυβερνητική Επιτροπή με θέμα το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου οικονομικών.

Να μπλοκάρει διαγωνισμούς που χαρακτηρίζει αναξιόπιστους στο χώρο της διαφήμισης, επιχειρεί η ΝΔ.

Εισαγγελική έρευνα για τα δάνεια που έχουν λάβει τα δύο μεγάλα κόμματα, Εγγύηση οι μελλοντικές επιχορηγήσεις

Σεισμός 5.9 βαθμών σημειώθηκε στη νήσο Λουσόν των Φιλιππινων, ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ.

Σεισμός 4.9 ρίχτερ νωρίτερα και στην  Ανατολική  Τουρκία, δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής περισσότερες πληροφορίες. 

6 Αμερικανικές Τράπεζες υποβάθμισε ο οίκος αξιολόγησης SSMP, βάση νέων κριτηρίων.

Καθ οδών προς τη Χάγη ο πρώην πρόεδρος της Ακτής Ελεφαντοστού, μετά την έκδοση διεθνούς εντάλματος  σε βάρος του από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.

Όξυνση στις σχέσεις Βρετανίας-Ιράν μετά την εισβολή στην πρεσβεία στη Τεχεράνη, έληξε η κατάληψη χωρίς ομήρους

Στη Συρία, εν μέσω της έντασης, θα βρεθεί την άνοιξη ρωσικό αεροπλανοφόρο,  «Σε προγραμματισμένη αποστολή»

Νεφώσεις με Βορειοανατολικούς ανέμους  3 - 5   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου