Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Πέμπτη 24-11-2011 / 07.30 π.μ…… Το 4ο οικονομικό ΡΑΙΧ προελαύνει στη χώρα. Ταπείνωσαν και τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος απεδέχθη την πλήρη υποταγή στα κελεύσματα των τοκογλύφων, υπογράφοντας την επιστολή που του υπέδειξαν, ενώ η Μηντιακή προπαγάνδα προσπαθεί να μας πείσει για τον καλό Παπαδήμο και την αναγκαία απομάκρυνση των εκλογών τις 19ης Φεβρουαρίου. Μόνο φως πλέον στο βάθος του τούνελ η Αριστερά που παραμένει αντιμνημονιακή και η αντίδραση μας και ανυπακοή…..

      
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Το 4ο  οικονομικό ΡΑΙΧ προελαύνει στη χώρα. Ταπείνωσαν και τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος απεδέχθη την πλήρη υποταγή στα κελεύσματα των τοκογλύφων, υπογράφοντας την επιστολή που του υπέδειξαν, ενώ η Μηντιακή προπαγάνδα προσπαθεί να μας πείσει για τον καλό Παπαδήμο και την αναγκαία απομάκρυνση των εκλογών τις 19ης Φεβρουαρίου. Μόνο φως πλέον στο βάθος του τούνελ η Αριστερά που παραμένει αντιμνημονιακή και η αντίδραση μας και ανυπακοή…..

Άρχισαν τα όργανα… Με μοναδικό θέμα στην ημερησία διάταξη «Ενημέρωση περί της μη εισκόμισης από τον ανάδοχο του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΦΡΑΝΤΖΗ» των υπόλοιπων υλικών της θεματοφυλακής του  1ου  λογαριασμού και λήψη απόφασης σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν» συνεδριάζει σήμερα στις 2 το μεσημέρι, σε ειδική συνεδρίαση  η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Με 6 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει αύριο στις 7μιση το βράδυ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης

Το Εργαστήριο Λιμενικών Έργων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, πραγματοποιεί στην Αθήνα στο Ευγενίδειο Ίδρυμα, 21 με 24 Νοεμβρίου, το «5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διαχείρισης και Βελτίωσης Παράκτιων Ζωνών». Μεταξύ των θεμάτων που θα παρουσιαστούν είναι και η διάβρωση των ακτών του Κορινθιακού Κόλπου από το Λέχαιο μέχρι το Δερβένι και μέχρι τα όρια της Κορινθίας με την Αχαΐα.

Το Σάββατο στις 10 το πρωί η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, το Εργαστήριο Λιμενικών Έργων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης διοργανώνουν εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας στο Δερβένι Κορινθίας. Στη δράση θα συνδράμει και ο ραδιοφωνικός σταθμός Ηλέκτρα Fm 98,8 και το σημείο συνάντησης είναι το Τουριστικό Περίπτερο στην παραλία του Δερβενίου Καλούνται οι εθελοντικές οργανώσεις, οι πολίτες, αλλά και οι φορείς να σταθούν αρωγοί και να συνδράμουν στη σοβαρή αυτή προσπάθεια.

Το Σάββατο στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου, o Δήμος Σικυωνίων τιμά την Επέτειο της Εθνικής Αντίστασης. Στην Εκδήλωση θα παρευρεθεί, θα ομιλήσει και θα συνομιλήσει με τους συμπολίτες ο Μανώλης Γλέζος. Στο δεύτερο μέρος θα παρουσιαστεί το έργο του Heiner Muller «Οράτιος», σε μετάφραση Ελένης Βαροπούλου, που είναι μία δραματοποιημένη παραβολή για την ιστορία της βίας. Είσοδος Ελεύθερη.

Το Σάββατο στις 5μιση το απόγευμα στο Επιμελητηρίου Κορίνθιας στην Κόρινθο, ο  «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ    ΝΟΜΟΥ  ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ» διοργανώνει, επιμορφωτική και ενημερωτική συνάντηση  με θέμα, «Επιμορφωτική συνάντηση Φιλολόγων για τη Νεοελληνική Λογοτεχνία της Α΄  Λυκείου σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα». Είσοδος Ελεύθερη.
++++++++++

Απεμπλοκή διαφαίνεται στην υπόθεση εκταμίευσης της 6ης δόσης, μετά την επιστολή Σαμαρά σε Γιούρωγκρουπ, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Θετική η πρώτη αντίδραση του Βερολίνου.

Η επιστολή θα συζητηθεί στο Γιούρωγκρουπ της ερχόμενης Τρίτης, δήλωσε ο επικεφαλής του, Ζάν Κλώντ Γιουνγκέρ

Ναι στην έκδοση Ευρωομολόγου υπό όρους, λεει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Νέα ολιγομελή σύνθεση της Ευρωζώνης χωρίς την Ελλάδα για να ξεπεραστεί η κρίση χρέους, προβλέπουν οικονομολόγοι, συμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει το πρακτορείο Ρόιτερ 

Στο ύψος ρεκόρ των 80 δισεκ. ευρώ, έφτασε στα τέλη Οκτωβρίου η απόσυρση των καταθέσεων στις Ελληνικές Τράπεζες, συμφωνα με την έκθεση Προβόπουλου

Συνεδριάζει το μεσημέρι το υπουργικό συμβούλιο με θέμα τον προϋπολογισμό.

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την τακτοποίηση των  ληξιπρόθεσμων οφειλών, μεγαλοοφειλετών του δημοσίου.

Στο ΣτΕ προσφεύγει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, για το ζήτημα της απελευθέρωσης  του ωραρίου των Φαρμακείων. 

Τρίωρη στάση εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών της Αττικής σήμερα από 11.30 π.μ. έως 2.30 μ.μ

Για μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων χασίς με νταλίκα από το εξωτερικό, συνελήφθηκαν 3 άνδρες, εκ των οποίων ένας γνωστός ηθοποιός.

Νέα δέσμη μέτρων ύψους 15 δισ. ευρώ ετοιμάζει η κυβέρνηση Μόντι στην Ιταλία. Συναντά Μέρκελ-Σαρκοζί σήμερα

Στο 3Α διατηρεί της πιστοληπτική ικανότητα των ΗΠΑ η Μούντις. Με απώλειες έκλεισε η Γουόλ Στρίτ

Δυστύχημα με 4 νεκρούς σε ανθρακωρυχείο στο Μεξικό.

Επίσημη συγγνώμη από Ερντογάν για τη σφαγή των Κούρδων τη δεκαετία '30. Ιστορική πρώτη απολογία...

Απαντήσεις ζητούν οι διαδηλωτές για την κατάχρηση χημικών στην πλατεία Ταχρίρ. Καταγγελίες για χρήση αερίου νεύρων. Αναβολή των εκλογών της 28ης Νοέμβριου προτείνει ο υπουργός των εσωτερικών, συμφωνα με το Αλ Ζαζίρα

Συμφωνία για μεταβίβαση της εξουσίας υπέγραψε ο πρόεδρος της Υεμένης, μετά από πολύμηνες διαδηλώσεις

Με 1-0 νίκησε ο Ολυμπιακός τη Μαρσέιγ για το Τσαμπιονς Λίνγκ. 2-1  επικράτησε η ΑΕΚ του Λεβαδειακού στον εξ αναβολής αγώνα για τη Σουπερλίγκ.

Νεφώσεις, τοπικές βροχές  με Βορειανατολικούς ανέμους  5 - 6   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου