Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Δευτέρα 28-11-2011 / 07.30 π.μ…… Το 4ο οικονομικό ΡΑΙΧ προ των πυλών σε ολόκληρη την Ευρώπη, αρχής γεννωμένης από την Ευρωζώνη. Η μόνη διαφορά αυτή τη φορά, ο Άξονας θα διευρυνθεί και με την Γαλλία. Έτσι Γερμανία Γαλλία και Ιταλία, με τον Βαλτό Τεχνοκράτη πρωθυπουργό, συμφώνησαν να κάνουν μια Ευρωζώνη με άβουλες Κυβερνήσεις που θα υποταχτούν πλήρως στα Κελεύσματα του νέου άξονα υπό την φυσική αρχηγία της Άγγελλα Μέρκελ με τις Χιτλερικές αντιλήψεις και πειθαρχίες. Δυστυχώς η χώρα μας έχει ήδη δηλώσει προ πολλού την πλήρη υποταγή της, με τον κατ εντολή πρωθυπουργό Παπαδήμο και την τριανδρία που με τις εξευτελιστικές επιστολές και υπογραφές τους έχουν δηλώσει υποταγή, στους Μερκοζί και σια…. Μόνη ελπίδα πλέον το ξύπνημα και η αντίδραση των Λαών της Ευρώπης, που όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει…… Στη χώρα μας ο κόμπος έχει ήδη φτάσει στο χτένι…….

       
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Το 4ο οικονομικό ΡΑΙΧ προ των πυλών σε ολόκληρη την Ευρώπη, αρχής γεννωμένης από την Ευρωζώνη.  Η μόνη  διαφορά αυτή τη φορά,  ο Άξονας θα διευρυνθεί και με την Γαλλία. Έτσι Γερμανία Γαλλία και Ιταλία, με τον Βαλτό Τεχνοκράτη πρωθυπουργό, συμφώνησαν να κάνουν μια Ευρωζώνη με άβουλες Κυβερνήσεις που θα υποταχτούν πλήρως στα Κελεύσματα του νέου άξονα υπό την φυσική αρχηγία της Άγγελλα Μέρκελ με τις Χιτλερικές αντιλήψεις και πειθαρχίες. Δυστυχώς η χώρα μας έχει ήδη δηλώσει προ πολλού την πλήρη υποταγή της, με τον κατ εντολή πρωθυπουργό Παπαδήμο και την τριανδρία που με τις εξευτελιστικές επιστολές και υπογραφές τους έχουν δηλώσει  υποταγή, στους Μερκοζί και σια….  Μόνη ελπίδα πλέον το ξύπνημα και η αντίδραση των Λαών της Ευρώπης, που όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει…… Στη χώρα μας ο κόμπος έχει ήδη φτάσει στο χτένι…

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου καλεί όλους τους επιτηδευματίες της περιοχής σε συνέλευση σήμερα στις 6:30 το απόγευμα  στο Κέντρο Νεότητας με θέμα: «ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ & ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» Η γενικευμένη οικονομική κρίση που χτυπά όλα τα νοικοκυριά έχει επιφέρει τεράστιο πλήγμα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Είναι καιρός να ανοίξει η συζήτηση ώστε να δρομολογηθούν ενέργειες και δράσεις για τη βελτίωση της σχέσης καταναλωτή - τοπικής επιχείρησης και να δημιουργηθούν ισχυρότεροι δεσμοί αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία.  Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη.

Με 22 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει μεθαύριο Τετάρτη στις  7  το βράδυ στην αίθουσα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ, το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Την Πέμπτη στις 5μιση το απόγευμα στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η  Ξυλοκάστρου, τα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου παζαριού  του Κ.Α.Π.Η. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή όλες τις εργάσιμες μέρες του Δεκεμβρίου, πρωί 10:00 - 12:00 και απόγευμα Δευτέρα και Παρασκευή 16:00 - 19:00. Τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά μουσικών οργάνων για την ορχήστρα ποικίλης Μουσικής της Φιλαρμονικής Ξυλοκάστρου..

Το 2ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ  Κορινθίας, υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων, αποτελεί γεγονός. Από τις 03-10 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου μπορείτε να παρακολουθήστε την δημιουργία των νέων ταλέντων της παγκόσμιας κινηματογραφικής σκηνής Ελληνικές και ξενόγλωσσες ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους θα εμφανιστούν για πρώτη φορά, με συμμετοχή ταινιών του ανεξάρτητου κινηματογράφου και ταινίες για παιδιά, ενώ θα παρουσιάσουν την δουλειά τους και πρωτοεμφανιζόμενοι σκηνοθέτες. Οι συμμετοχές σε αυτό το Φεστιβάλ θα είναι πολλές και από 50 διαφορετικές χώρες. Η έμπνευση και το πάθος είναι απαραίτητα στοιχεία για κάθε ταινία που θα δώσει τον αγώνα της και θα διεκδικήσει  τον Χρυσό Πήγασο.

Το Κέντρο Νέων Κορινθίας διοργανώνει "Παζάρι Αλληλεγγύης", με μεταχειρισμένα αντικείμενα και τρόφιμα. Το Παζάρι θα λειτουργήσει στον χώρο του Κέντρου Νέων Κορινθίας στην Κόρινθο, 5  με 19 Δεκεμβρίου. Όποιος θέλει να προσφέρει μεταχειρισμένα αντικείμενα, ρούχα σε καλή κατάσταση, βιβλία, cd και τρόφιμα μπορεί να επικοινωνήσει με το Κέντρο Νέων Κορινθίας στο europa@knk.gr
+++++++++

Στην επιβολή αυστηρού δημοσιονομικού πλαισίου για την Ευρωζώνη, προσανατολίζεται ακόμα και εντός της Εβδομάδας η Γερμανία, που από κοινού με τη Γαλλία, είναι αποφασισμένες να προωθήσουν το νέο σύμφωνο, το συντομότερο δυνατό.

Οι χώρες της Ευρωζώνης θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια Ένωση σταθερότητας για να διασφαλίσουν τη βαθύτερη δημοσιονομική Ενοποίηση, σχετικά γρήγορα, δήλωσε ο Γερμανός υπουργός οικονομικών, Βόλκαν Σόιμπλε.

Αύριο ο νέος κρίσιμος γύρος διαπραγματεύσεων για το κούρεμα των Ελληνικών ομολόγων, μεταξύ εκπροσώπων του δημοσίου και των ξένων και των εγχώριων τραπεζών

Λάθη στην πολίτικη που ασκήθηκε, όσο ήταν πρωθυπουργός παραδέχεται στο Γερμανικό περιοδικό Σπίγκελ ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος ωστόσο, υπεραμύνεται των μεταρρυθμίσεων που  έγιναν.

Εισιτήριο εξόδου από σήμερα  για 16.000 δημοσίους υπαλλήλους, το πρώτο κύμα εφεδρείας

24ωρη απεργία πραγματοποιούν σήμερα από τις 6 το πρωί, τα Σωματεία εργαζομένων στους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς.

Αιχμηρή απάντηση Παπουτσή στις βολές του Θόδωρου Πάγκαλου. Νέο εσωκομματικό μέτωπο

Παρέμβαση Αβραμόπουλου για το περιστατικό στη Σχολή Ευελπίδων, στο πειθαρχικό ο πρωταίτιος

Περιορισμένη πολιτική παρουσία στον εορτασμό για την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου. Επέτειος χωρίς επισήμους, που να τολμήσουν να παρουσιαστούν.

Σε πέντε μήνες θα έχει κατασκευασθεί ο φράχτης στον Έβρο, δήλωσε ο Μανώλης Όθωνας. «Σε λίγες εβδομάδες αρχίζει το έργο»

Συνελήφθη άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από την Παλαιά Βουλή.  Άδεια η σακούλα με τα «εκρηκτικά»

Εκλογές-ορόσημο από σήμερα στην Αίγυπτο εν μέσω προειδοποιήσεων του στρατού. Κατάμεστη η πλατεία Ταχρίρ

Κυρώσεις επέβαλε στο καθεστώς της Συρίας ο Αραβικός Σύνδεσμος. Αδιάκοπη αιματοχυσία

Στον αρχηγό της αντιπολίτευσης η εντολή για μεταβατική κυβέρνηση στην Υεμένη. Προεδρικές εκλογές το Φεβρουάριο

Με προειδοποιήσεις στη Δύση «μπήκε» επίσημα στην προεδρική κούρσα ο Πούτιν, μιλά για «πληρωμένους Ιούδες»

Η Γαλλική κυβέρνηση και ο Όμιλος των ξενοδοχείων  Σοφιτέλ, διαψεύδουν, ότι, ενεπλάκησαν τον περασμένο Μάιο σε σκευωρία σε βάρος του Ντομινίκ Στρός Σκάν 

Σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις τα τελευταία χρόνια στην Α1 Μπάσκετ, η Καβάλα νίκησε με 79 – 70 τον Παναθηναϊκό.

Αίθριος καιρός   με Νοτιοδυτικούς, Νοτιοανατολικούς ανέμους  1 - 2   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου