Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Δευτέρα 7-11-2011 / 07.30 π.μ…… Η εντολή του 4ου Ράιχ εξετελέστει, η συμφωνία για κυβέρνηση προστασίας Δανειστών και Τοκογλύφων επετεύχθη. Αναμένεται εντός της ημέρας η ανακοίνωση των ονομάτων, αφού και αυτά πάρουν την έγκριση του διευθυντηρίου των Βρυξελών και του Βερολίνου. Ο εξευτελισμός της χώρας επετεύχθη και οι δυσκολότερες και πιο μαύρες μέρες έρχονται για τον Λαό. Στην ανακοίνωση της Προεδρίας δεν φαίνεται πουθενά ημερομηνία εκλογών, που αυτό σημαίνει ότι θα την απομακρύνουν όσο γίνεται, μια και θα βλέπουν τα ποσοστά και των 2 κομμάτων να μειώνονται από την μια μέρα στην άλλη…. Μόνη λύση πλέον για τον Λαό.. Αντίσταση και Αντίδραση…..

    
    
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Η εντολή του 4ου Ράιχ εξετελέστει, η συμφωνία για κυβέρνηση προστασίας Δανειστών και Τοκογλύφων επετεύχθη. Αναμένεται εντός της ημέρας η ανακοίνωση των ονομάτων, αφού και αυτά πάρουν την έγκριση του διευθυντηρίου των Βρυξελών και του Βερολίνου. Ο εξευτελισμός της χώρας επετεύχθη και οι δυσκολότερες και πιο μαύρες μέρες έρχονται για τον Λαό. Στην ανακοίνωση της Προεδρίας δεν φαίνεται πουθενά ημερομηνία εκλογών, που αυτό σημαίνει ότι θα την απομακρύνουν όσο γίνεται, μια και  θα βλέπουν τα ποσοστά και των 2  κομμάτων να μειώνονται από την μια μέρα στην άλλη…. Μόνη λύση πλέον για τον Λαό.. Αντίσταση και Αντίδραση…..

Στην περιοχή Αλμύρα των Αγίων Θεοδώρων πριν από τα διυλιστήρια και πάνω από την Εθνική οδό σε παρακείμενο αγρό διαπιστώθηκε από τη δημοτική αρχή, εναπόθεση βιομηχανικών αποβλήτων από αγνώστους. Ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης ενημέρωσε το Α.Τ. Αγίων Θεοδώρων, τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Δέδε, τους επιθεωρητές περιβάλλοντος και το τμήμα περιβάλλοντος της περιφερειακής ενότητας Κορινθίας το οποίο διενήργησε επιτόπιο έλεγχο. Στη συνέχεια υπεβλήθη μήνυση κατ’ αγνώστων, ενώ  η υπόθεση ερευνάται εργαστηριακά από τις Δημοτικές αρχές και έχουν επιληφθεί του θέματος οι αστυνομικές και περιφερειακές αρχές.

Με 13 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις  5 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων και την Τετάρτη στις 11 το πρωί με μοναδικό θέμα  «Συνεδρίαση της Επιτροπής Απογραφής για την ολοκλήρωση της διαδικασίας Απογραφής των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων του Δήμου»

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με την πρωτοβουλία StartUpGreece του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και το Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας  Επιχειρηματικότητας, διοργανώνουν το Σάββατο στις 4 το απόγευμα,  ημερίδα με θέμα «Γυναίκα & Επιχειρηματικότητα: Προοπτικές Ανάπτυξης»

Σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, προβλέπεται η δυνατότητα να ρυθμίζονται και να εξοφλούνται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους Δήμους με εξαίρεση των προστίμων αυθαιρέτων κατασκευών. Για την υπαγωγή στην ρύθμιση αυτή απαιτείται αίτηση του οφειλέτη προς το Δήμο μέχρι 7/12/2011. Απαραίτητη προϋπόθεση για την υπαγωγή στη ρύθμιση είναι να έχει καταβληθεί το 30% της οφειλής

Από το δήμο Σικυωνίων συστάθηκε το νέο ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ», του οποίου ένας από τους στόχους είναι η οργάνωση και λειτουργία τμημάτων εκπαίδευσης που αφορούν τις ειδικότητες : Χορός, Θέατρο, Μουσική, Αθλητισμός κι Εικαστικά Όσοι διαθέτουν τα τυπικά προσόντα και ενδιαφέρονται να παραδώσουν σχετικά μαθήματα, καλούνται να καταθέσουν βιογραφικό τους σημείωμα στο Δήμο Σικυωνίων (Γραφείο 3) μέχρι τις 30-11-2011. Πληροφορίες : 27420-20326 κα. Αναγνωστοπούλου
++++++++++

Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει γνωστό το όνομα του νέου πρωθυπουργού καθώς και η σύνθεση του νέου υπουργικού συμβουλίου,  μετά τη συμφωνία για συγκρότηση νέας κυβέρνησης, στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι  2 αρχηγοί συμφώνησαν ότι, νέος πρωθυπουργός θα είναι ο Λουκάς Παπαδήμος, πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως έγινε γνωστό αργά χθες το βράδυ από την Προεδρία, δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά, καθώς δεν θα προσέλθουν σ αυτή η Αλέκα Παπαρήγα και ο Αλέξης Τσίπρας.

Σύσκεψη οικονομικών επιτελείων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αργά το βράδυ  στην Αντιπροεδρία,  εν όψει Eurogroup στο όποιο θα λάβει μέρος σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Χωρίς νομιμοποίηση η νέα κυβέρνηση, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αντίδραση μετά τη συμφωνία

Μέτρα λιτότητας ανακοινώνει σήμερα στους Γάλλους η κυβέρνηση Σαρκοζί

Εβδομάδα των «παθών» αρχίζει για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και την Ιταλία. Αβέβαιη η ψήφος εμπιστοσύνης

Νεκροί και καταστροφές από σφοδρή κακοκαιρία στην Ιταλία και τη Γαλλία, Σε κατάσταση σοκ η Γένοβα

Ένα δυστύχημα με λεωφορείο σε δημοφιλές παραθαλάσσιο θέρετρο της Αιγύπτου, κοντά στην Ερυθρά Θάλασσα είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 11 Ούγγρων τουριστών και τον τραυματισμό 27.

Οι συριακές δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν τουλάχιστον 13 πολίτες σε στρατιωτική επίθεση που πραγματοποίησαν κατά των αντικυβερνητικών διαδηλωτών

Εκτός λειτουργίας δικτυακοί τόποι του Ισραήλ έπειτα από απειλές των Anonymous. Χτύπημα στο στρατό και τη Μοσάντ

Στην κορυφή της βαθμολογίας ο Παναθηναϊκός που νίκησε την ΑΕΚ με 3-2, Ξάνθη Κέρκυρα 1-0, Αστέρας Τρίπολης ΠΑΟΚ 1-0  και Εργοτέλης Παναιτωλικός 0-0

Αραιή συννεφιά με  Βορειοανατολικούς  ανέμους  4 - 5   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου