Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Τρίτη 1-11-2011 / 07.30 π.μ…… Από σήμερα και για λίγες μέρες θα πρέπει να αποφεύγουμε τις βόλτες στον Πευκιά Ξυλοκάστρου, λόγω ψεκασμών που θα γίνουν από εδάφους για την καταπολέμηση της κάμπιας. Ο ψεκασμός θα γίνει με βιολογικό φάρμακο (βάκιλος) και καλό θα ήταν να μην μπούμε για λίγες μέρες στο δάσος. Θα γίνει επέμβαση για τη μείωση του πληθυσμού της κάμπιας, που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλη ζημιά στα πεύκα. Υπομονή λοιπόν για λίγες μέρες........

   
    
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Από σήμερα και για λίγες μέρες θα πρέπει να αποφεύγουμε τις βόλτες στον Πευκιά Ξυλοκάστρου, λόγω ψεκασμών που θα γίνουν από εδάφους για την καταπολέμηση της κάμπιας. Ο ψεκασμός θα γίνει με βιολογικό φάρμακο (βάκιλος) και καλό θα ήταν να μην μπούμε για λίγες μέρες στο δάσος. Θα γίνει επέμβαση για τη μείωση του πληθυσμού της κάμπιας, που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλη ζημιά στα πεύκα. Υπομονή λοιπόν για λίγες μέρες...

Το  Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κιάτου στα πλαίσια της ενημέρωσης των εργαζομένων του νομού μας, σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Παρασκευή στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιάτου με θέμα: Μνημόνιο  - Συνταξιοδοτικά και Εργασιακά δικαιώματα. Ομιλητής ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος, καθηγητής Εργατικού Δικαίου, Τον κ. Μητρόπουλο θα πλαισιώνουν συνεργάτες, οι οποίοι θα απαντήσουν σε ερωτήματα των παρευρισκομένων, στο τέλος της ομιλίας, όπου θα ακολουθήσει συζήτηση.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας καλεί όλους την προσεχή ΚΥΡΙΑΚΗ  στις 11 το πρωί  στο σπίτι του, στην ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟ (Θέση Θέατρο) σε συγκέντρωση συμπαράστασης για να παραμείνει «ανοικτή» η αγκαλιά του Χαμόγελο στην Αρχαία Κόρινθο. Στο σπίτι σήμερα μένουν συνολικά 44 παιδιά, ηλικίας από 4,5 έως 26 ετών και απασχολούνται 29 εργαζόμενοι

Την Κυριακή στις 11 το πρωί στην αίθουσα θεάτρου του Δημαρχείου Κιάτου, η παρουσίαση του Βιβλίου «ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΗΓΗΣΙΣ  ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ» του Σωτήρη Κοκωνάκη. Ομιλητές, Γιάννης Μπάρτζης συγγραφέας και Γιώργος Σταματόπουλος δημοσιογράφος – συγγραφέας. Στο βιβλίο που πρόσφατα  κυκλοφόρησε  από τις εκδόσεις ΙΣΘΜΙΟΝ, περιλαμβάνονται όλες οι Κορινθιακές  περιγραφές και αναφορές (μύθοι, ιστορία, περιγραφή πόλεων και μνημείων), που γίνονται από τον περιηγητή Παυσανία (2ος αιώνας μ.Χ.)

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Όμιλο ANTENNA συνεχίζουν τις φαντασμαγορικές παραστάσεις της παγκοσμίου φήμης όπερας της σεζόν 2011-2012  με το αριστούργημα  «SIEGFRIED» του RICHARD WAGNER που μεταδίδεται ζωντανά  από τη METROPOLITAN OPERA ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ το Σάββατο στις 7 το βραδύ στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, προβλέπεται η δυνατότητα να ρυθμίζονται και να εξοφλούνται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους Δήμους με εξαίρεση των προστίμων αυθαιρέτων κατασκευών. Για την υπαγωγή στην ρύθμιση αυτή απαιτείται αίτηση του οφειλέτη προς το Δήμο μέχρι 7/12/2011. Απαραίτητη προϋπόθεση για την υπαγωγή στη ρύθμιση είναι να έχει καταβληθεί το 30% της οφειλής

Από το δήμο Σικυωνίων συστάθηκε το νέο ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ», του οποίου ένας από τους στόχους είναι η οργάνωση και λειτουργία τμημάτων εκπαίδευσης που αφορούν τις ειδικότητες : Χορός, Θέατρο, Μουσική, Αθλητισμός κι Εικαστικά Όσοι διαθέτουν τα τυπικά προσόντα και ενδιαφέρονται να παραδώσουν σχετικά μαθήματα, καλούνται να καταθέσουν βιογραφικό τους σημείωμα στο Δήμο Σικυωνίων (Γραφείο 3) μέχρι τις 30-11-2011. Πληροφορίες : 27420-20326 κα. Αναγνωστοπούλου
++++++++++

Αύριο θα αρχίσει η συζήτηση στη Βουλή για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης  στην κυβέρνηση, μετά από το σχετικό αίτημα του πρωθυπουργού.

Θα παρευρεθεί τελικά στη συζήτηση  και την ψηφοφορία ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ η ΝΔ. Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής η φανερή ονομαστική ψηφοφορία. 

Για τον Ιανουάριο, προσδιόρισε ο Χάρης Καστανίδης το δημοψήφισμα για τη Νέα Δανειακή συμφωνία που εξήγγειλε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Έντονα αντέδρασαν  όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης στις πρωθυπουργικές εξαγγελίες, ζητώντας εκλογές.

Δεκτός   από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα γίνει σήμερα το πρωί ο Αντώνης Σαμαράς.

Για αιφνιδιασμό των Ευρωπαίων από τις εξαγγελίες Παπανδρέου, κάνουν λόγο τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.

Βρυξέλες και Βερολίνο αρνούνται να σχολιάσουν, εν αναμονή επίσημης ενημέρωσης από την Αθήνα

Με σημαντική πτώση πάνω από 2% έκλεισε η Γουόλ Στριτ

Κόβουν τις πιστώσεις στα ταμεία που χρεωστάνε, από σήμερα οι Φαρμακοποιοί.

Έως τις 15 Νοεμβρίου οι λίστες με τους υπαλλήλους που θα τεθούν σε εφεδρεία η προσυνταξιακή διαθεσιμότητα

Το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων δεν μπορεί να δέχεται εξόφληση των λογαριασμών της ΔΕΗ, χωρίς το ειδικό τέλος ακινήτων, έκρινε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

Σε ισχύ από σήμερα το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ.

Κανονικά θα εκτελούνται σήμερα τα τοπικά δρομολόγια  του Προαστιακού, Αεροδρόμιο Νερατζιώτισα.

Διεθνής αναγνώριση για την Παλαιστίνη με την κατάκτηση έδρας στην UNESCO. Διπλωματική ήττα για Ισραήλ και ΗΠΑ

Δεν καταβάλουν τη συνδρομή τους. Διακόπτουν οι ΗΠΑ την χρηματοδότηση στην Unesco λόγω της ένταξης της Παλαιστίνης

Τερματίστηκε και επίσημα η επιχείρηση του ΝΑΤΟ στη Λιβύη. «Επιτυχημένο κεφάλαιο» λεει η Συμμαχία

Συνάντηση με τον Κινέζο πρόεδρο θα έχει ο Σαρκοζί αύριο, ενόψει της G20

Νεφώσεις  με  Βορειοανατολικούς  ανέμους   3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου