Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Τρίτη 15-11-2011 / 07.30 π.μ…… Το καυτό ζήτημα του τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ κυριάρχησε στη μαραθώνια συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ και των προέδρων και των μελών των Εκτελεστικών Επιτροπών και Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων της χώρας χθες. Το θέμα τέθηκε από πολλούς δημάρχους ώστε να αναζητηθούν τρόποι κοινής αντίδρασης, ενώ εκφράστηκε και το «κίνημα» των «δημάρχων δεν πληρώνω», που συνεχώς μεγαλώνει, μετά την πρωτοβουλία του δημάρχου Νέας Ιωνίας Νίκου Γκότση. Ανάλογη απόφαση ελείφθει χθές κατά πλειοψηφία στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, μετά από θέμα που έθεσαν 120 περίπου πολίτες και συζητήθηκε με το κατεπείγον. Σχετική ενημέρωση θα γίνει με συνελεύσεις πολιτών και ανακοινώσεις για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, όπως πληρωμή του λογαριασμού της ΔΕΗ σε ΑΤΜ και κατάθεση των αποδείξεων στις υπηρεσίες του Δήμου……

    
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Το καυτό ζήτημα του τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ κυριάρχησε στη μαραθώνια συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ και των προέδρων και των μελών των Εκτελεστικών Επιτροπών και Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων της χώρας χθες. Το θέμα τέθηκε από πολλούς δημάρχους ώστε να αναζητηθούν τρόποι κοινής αντίδρασης, ενώ εκφράστηκε και το «κίνημα» των «δημάρχων δεν πληρώνω», που συνεχώς μεγαλώνει, μετά την πρωτοβουλία του δημάρχου Νέας Ιωνίας Νίκου Γκότση. Ανάλογη απόφαση ελείφθει   χθές κατά πλειοψηφία στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, μετά από θέμα που έθεσαν 120 περίπου πολίτες και συζητήθηκε με το κατεπείγον. Σχετική ενημέρωση θα γίνει με συνελεύσεις πολιτών και ανακοινώσεις για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, όπως πληρωμή του λογαριασμού της ΔΕΗ σε ΑΤΜ και κατάθεση των αποδείξεων στις υπηρεσίες του Δήμου.

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο μεταξύ των 39 θεμάτων και το θέμα των κατασκευών των καταστημάτων επί της παραλιακής,  θέμα το όποιο μετά από πολύωρη συζήτηση τελικός ανεβλήθη για προσεχή Συνεδρίαση, αφού πραγματοποιηθούν περεταίρω διαβουλεύσεις μεταξύ των ενδιαφερομένων.

Ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό σχετικά με  τις «Απολύσεις στην εταιρεία FULGOR Α.Ε.» κατέθεσε ο Βουλευτής του Νομού κ. Άγγελος Μανωλάκης. Μεταξύ άλλων αναφέρει. «Τι μέτρα προτίθεστε να λάβετε προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην εταιρεία FULGOR A.E. και να αποκατασταθεί η λειτουργία της με βάση τα συμφωνηθέντα»

Με 7 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει την Πέμπτη στις 2 το μεσημέρι η «Οικονομική Επιτροπή του  Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης» 
++++++++++

Προτεραιότητα της κυβέρνησης  οι ενέργειες που οδηγούν στην εκταμίευση της 6ης δόσης, το αργότερο στις 15 Δεκεμβρίου, δηλώνει στη Βουλή ο Λουκάς Παπαδήμος, είπε πως η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς, καθώς το έργο της, είναι δυσανάλογο με τη χρονική της διάρκεια.

Κατηγορηματικά αντίθετος ο Αντώνης Σαμαράς στις έγγραφες δεσμεύσεις που ζητούν οι εταίροι για την υλοποίηση των αποφάσεων του Οκτωβρίου

«Κατ' αρχήν» και όχι οριστική η συμφωνία για την ημερομηνία εκλογών, φέρεται να είπε ο Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη σύσκεψη που είχε με τους υπουργούς της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Νέα δημοπρασία εντόκων γραμματίων σήμερα.

Ήρθε η ώρα η Ευρώπη  να περάσει  σε πολιτική ένωση, τονίζει η Γερμανίδα Καγκελάριος. Αύριο θα ανακοινωθεί η νέα κυβέρνηση στην Ιταλία υπό τον Μάριο Μόντι.

Εκτός Κ.Ο της ΝΔ ο Σωτήρης Χατζιγάκης, μετά τις δηλώσεις του, περί ακροδεξιών σταγονιδίων στο κόμμα. Ανοιχτό το ενδεχόμενο διαγραφής του Πάνου Καμένου.

Αναβρασμός στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ λόγο της διαφαινόμενης πρόθεσης του κ. Παπανδρέου να παραμείνει στην ηγεσία.

Σε 2 τμήματα θα κατατεθεί στη Βουλή το φορολογικό  νομοσχέδιο

3ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι της ΑΔΕΔΥ για εργασιακή εφεδρεία και μειώσεις μισθών.

Σε επιφυλακή από σήμερα και οι εισαγγελείς για τις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου, για αντιμετώπιση τυχόν επεισοδίων, ενώ θα κινητοποιηθούν 7000 αστυνομικοί

Στο ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ θα κριθεί τον Μάρτιο η συνταγματικότητα της μεταρρύθμισης του Μπάρακ Ομπάμα  για την υγεία.

Σε κλοιό διπλωματικών πιέσεων η Συρία, ζητούν ακόμα και την αποχώρηση Άσαντ

Άλλοι 23 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως απειλούνται από τη φτώχεια, φοβάται το ΔΝΤ, από πιθανά «σοκ» στις τιμές εμπορευμάτων

Ακόμα ένα ηλεκτρονικό σκουλήκι εντοπίστηκε σε συστήματα του Ιράν, Μετά το Stuxnet, το Duqu

1-0 ηττήθηκε η Εθνική Ελλάδος Ελπίδων, από τη Βοσνία και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για το 2013

Τοπικές νεφώσεις, με χαμηλές θερμοκρασίες και Βόρειους,  Βορειοανατολικούς  ανέμους  5   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου