Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Πέμπτη 10-11-2011 / 07.30 π.μ…… Μετά το θέατρο του παραλόγου ήρθε η φαρσοκωμωδία και η γελοιότητα, με τη συμμετοχή και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τελικά όπως όλα δείχνουν θα καταλήξουν στην εντολή Μερκοζί για πρωθυπουργό Παπαδήμο, Ξευτιλίζοντας και γελοιοποιώντας στην κυριολεξία όλο το πολιτικό σύστημα, με τις κολοτούμπες που θα ακολουθήσουν για υπογραφές, ημερομηνίες εκλογών κλπ.. Φέρνουν ένα Τραπεζίτη για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των τραπεζών και των τοκογλύφων, φέρνουν έναν ακόμα Σωτήρα… Φτάνει πια δεν θέλουμε άλλο ΣΩΣΙΜΟ… Ώρα για Αντίδραση και Αντίσταση….


    
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Μετά το θέατρο του παραλόγου ήρθε η φαρσοκωμωδία και η γελοιότητα, με τη συμμετοχή και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τελικά όπως όλα δείχνουν θα καταλήξουν στην εντολή Μερκοζί για πρωθυπουργό Παπαδήμο, Ξευτιλίζοντας και γελοιοποιώντας στην κυριολεξία όλο το πολιτικό σύστημα, με τις κολοτούμπες  που θα ακολουθήσουν για υπογραφές, ημερομηνίες εκλογών κλπ.. Φέρνουν ένα Τραπεζίτη για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των τραπεζών και των τοκογλύφων, φέρνουν έναν ακόμα Σωτήρα… Φτάνει πια δεν θέλουμε άλλο ΣΩΣΙΜΟ… Ώρα για Αντίδραση και Αντίσταση….

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με την πρωτοβουλία StartUpGreece του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και το Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας  Επιχειρηματικότητας, διοργανώνουν το Σάββατο στις 4 το απόγευμα,  ημερίδα με θέμα «Γυναίκα & Επιχειρηματικότητα: Προοπτικές Ανάπτυξης»

Την Κυρωτική στις 10 και μισή το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίων Θεοδώρων οι Οικολόγοι Πράσινοι με την υποστήριξη του Πράσινου Ινστιτούτου τεκμηρίωσης και επιμόρφωσης, διοργανώνουν  Ημερίδα με θέμα «Σουσάκι Άγιοι Θεόδωροι. Η οικολογική προοπτική»

Σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, προβλέπεται η δυνατότητα να ρυθμίζονται και να εξοφλούνται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους Δήμους με εξαίρεση των προστίμων αυθαιρέτων κατασκευών. Για την υπαγωγή στην ρύθμιση αυτή απαιτείται αίτηση του οφειλέτη προς το Δήμο μέχρι 7/12/2011. Απαραίτητη προϋπόθεση για την υπαγωγή στη ρύθμιση είναι να έχει καταβληθεί το 30% της οφειλής

Από το δήμο Σικυωνίων συστάθηκε το νέο ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ», του οποίου ένας από τους στόχους είναι η οργάνωση και λειτουργία τμημάτων εκπαίδευσης που αφορούν τις ειδικότητες : Χορός, Θέατρο, Μουσική, Αθλητισμός κι Εικαστικά. Όσοι διαθέτουν τα τυπικά προσόντα και ενδιαφέρονται να παραδώσουν σχετικά μαθήματα, καλούνται να καταθέσουν βιογραφικό τους σημείωμα στο Δήμο Σικυωνίων (Γραφείο 3) μέχρι τις 30-11-2011. Πληροφορίες : 27420-20326 κα. Αναγνωστοπούλου
++++++++++

Νέα συνάντηση υπό τον Κάρολο Παπούλια στις 10 το πρωί του Γιώργου Παπανδρέου, Αντώνη Σαμαρά και  Γιώργου Καρατζαφέρη, μετά το χθεσινό  αδιέξοδο για την επιλογή του νέου  πρωθυπουργού και τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Η επιλογή Πετσάλνικου ως  πρωθυπουργού της νέας κυβέρνησης ναυάγησε καθώς στο εσωτερικό και των 2 μεγάλων κομμάτων υπήρξε σφοδρή αντίδραση.

Επανήλθε η λύση Παπαδήμου, ο οποίος φέρεται να έθεσε 3 όρους σε επικοινωνία του με τον πρωθυπουργό τις πρώτες πρωινές ώρες

Δεν έχω πρόβλημα με τα πρόσωπα, ξεκαθαρίζει ο Αντώνης Σαμαράς. Δεν θέλει να γίνει «μέρος του προβλήματος»

«Άθλιο παζάρι» καταγγέλλει το ΚΚΕ και ζητά άμεσα εκλογές. «Μόνο υπηρεσιακή κυβέρνηση»

Εκλογές ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ ως «μόνη επιλογή προστασίας από τον εκφυλισμό της δημοκρατίας» «Να αναλάβει την ευθύνη του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας»

Παπανδρέου και Σαμαράς «γελοιοποιούν τους θεσμούς», λέει η Δημοκρατική Συμμαχία. «Ο λαός απαιτεί εκλογές εδώ και τώρα» λέει ο Γιάννης Δημαράς

Για χάος και φιάσκο στην Ελλάδα κάνουν λόγο οι ανταποκριτές των ξένων Μέσων Ενημέρωσης.

Την έκδοση του Μάκη Ψωμιάδη αναμένουν οι Ελληνικές αρχές, μετά  τη σύλληψη του στα Σκόπια.

Άμεσα νέα κυβέρνηση ή κάλπες, δηλώνει ο πρόεδρος της Ιταλίας. Επιχειρεί να καθησυχάσει.

Χιλιάδες φοιτητές διαδήλωσαν στο Λονδίνο υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Πορεία στο Σίτι

Τουλάχιστον 3 νεκροί από τη νέα σεισμική δόνηση ισχύος 5,7 βαθμών Ρίχτερ  Νότια της πόλης Βαν στην Ανατολική Τουρκία. Κατέρρευσε ένα ξενοδοχείο και 21 ακόμα κτίρια.

Συναντήσεις με το Ρώσο και τον Κινέζο πρόεδρο θα έχει ο Ομπάμα, στο περιθώριο οικονομικού φόρουμ

Η διεθνής κοινότητα να εμποδίσει το Ιράν ζητά επιτατικά το Ισραήλ.

Νεφώσεις με  Δυικούς, Βορειοανατολικούς  ανέμους  2 - 4   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου