Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Δευτέρα 14-11-2011 / 07.30 π.μ…… Μετά το καπέλο Παπαδήμου, όρχησε η μαύρη προπαγάνδα και η τρομοκρατία από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ κανάλια και εφημερίδες, με στημένες δημοσκοπήσεις, που ακόμη και μεταξύ τους έχουν διαφορές μέχρι και 25 μονάδες, ενώ η τρομοκρατία συνεχίζεται, για πτώχευση έξοδο από το ευρώ κτλ. Παράλληλα προσπαθούν να μας πείσουν για την δήθεν αναγκαιότητα να παραμείνει αυτή η παράνομη κυβέρνηση, πέραν τις 19 Φεβρουαρίου…….


    
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Μετά το καπέλο Παπαδήμου, όρχησε η μαύρη προπαγάνδα και η τρομοκρατία από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ κανάλια και εφημερίδες, με στημένες δημοσκοπήσεις, που ακόμη και μεταξύ τους έχουν διαφορές μέχρι και 25 μονάδες, ενώ η τρομοκρατία συνεχίζεται, για πτώχευση έξοδο από το ευρώ κτλ. Παράλληλα προσπαθούν να μας πείσουν για την δήθεν αναγκαιότητα να παραμείνει αυτή η παράνομη κυβέρνηση, πέραν τις 19 Φεβρουαρίου…. 

Με 39 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει απόψε στις  7  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Στις πρόσφατες αρχαιρεσίες για το Δ.Σ των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Σικυώνος- Ξυλοκάστρου, η πρωτοεμφανισθείσα,  ανεξάρτητη ομάδα,  «Αντί…Δράση», μια ομάδα έξω και πέρα από κομματικές ομπρέλες, απέσπασε τη 2η θέση με 98 ψήφους - 3 έδρες, πρώτη η Δ.Α.Κ.Ε. που πρόσκειται στη ΝΔ με 105 ψήφους - 3 έδρες και  τελευταία η Π.Α.Σ.Κ που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ με  44 ψήφους - 1 έδρα

Ανοιχτή συζήτηση ενημέρωση για το θέμα, «του χαρατσιού των ακινήτων μέσω ΔΕΗ και τρόπους συλλογικής αντιμετώπισης», πραγματοποίησε χθες   στο Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου η  «Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης».

Στην τελετή της υπογραφής της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την ισότητα των φύλων στις τοπικές κοινωνίες, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μουσείο της Ακρόπολης,  πήρε μέρος  και ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Αντώνης Κλαδούχος, ο οποίος  υπέγραψε την χάρτα εκπροσωπώντας τον Δήμο, μεταξύ των 146 Δήμων που συνυπέγραψαν.

Με 7 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις  5 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας ανοίγοντας συνεχώς νέες προοπτικές για όλους τους επιχειρηματίες της Κορινθίας και στα πλαίσια της δράσης <<Προωθούμε τα Κορινθιακά Προϊόντα – Καταναλώνουμε ότι Παράγουμε>> δημιούργησε  μια Ηλεκτρονική Αγορά με υποδομές e-shop. Για αυτό διοργανώνει εκδήλωση εργασίας,  σήμερα στις 6μιση το απόγευμα, με θέμα,  «Πώληση τοπικών προϊόντων στο Internet και αναζήτηση Επιχειρηματικών και Φορολογιστικών Συμβουλών μέσα από την Επιμελητηριακή Δράση On line Σύμβουλος του Επιχειρηματία» Πληροφορίες, τηλ. 2741 0 24 464 κα. Πανούση
++++++++++

Με την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων από τον Λουκά Παπαδήμο, αρχίζει σήμερα το απόγευμα στη Βουλή, η τριήμερη διαδικασία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα  κυβέρνηση.

Τη θέση του ότι, η συμμετοχή της ΝΔ στην κυβέρνηση δεν σημαίνει ότι συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ, θα επαναλάβει ο Αντώνης Σαμαράς στη σημερινή συνεδρίαση της Κ.Ο του κόμματος.

Την προσήλωση του στις προϋποθέσεις που είχε θέσει όσον αφορά την εφαρμοζόμενη πολιτική, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σε σκέψη  με τα κυβερνητικά στελέχη,  του κόμματος του. 

Την εκλογική και οργανωτική ετοιμότητα του ΚΚΕ, ώστε η κυβέρνηση Παπαδήμου να μη πάρει ούτε ανάσα και να πέσει μια ώρα νωρίτερα, υπογράμμισε σε ομιλία της στο Σπόρτινγκ η Αλέκα Παπαρήγα

Οι ενωτικοί αγώνες του Λαού  και η ανατροπή της       μνημονιακής πολιτικής, αποτελούν την μόνη εγγύηση για την αποφυγή της ολοκλήρωσης της χρεοκοπίας της χώρας, τονίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΝ

Την αντίθεση της στη διακοπή της ηλεκτροδότησης στα άτομα με χαμηλό εισόδημα, που δεν πληρώνουν την εισφορά στα ακίνητα, επαναλαμβάνει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ 

Φορτηγό με 700 κιλά κάνναβη προσέκρουσε σε πινακίδα της Αθηνών-Πατρών. Τρελή πορεία

Εργαστήριο κατασκευής πλαστών χαρτονομισμάτων στην Κρήτη εντόπισε  η αστυνομία. Στα ίχνη κυκλώματος παραχαρακτών

Addio Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αυλαία σε 17 χρόνια εξουσίας στην Ιταλία, ο Καβαλιέρε έπεσε από το άλογο

Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης έλαβε ο πρώην επίτροπος Μάριο Μόντι από τον πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο χθες το βράδυ, πριν «ξυπνήσουν» οι αγορές

Αεροπορική επιδρομή του Ισραηλινού στρατού,  βόρεια της Γάζας, είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός Παλαιστινίου και τον τραυματισμό άλλων τριών.

Στο «κόκκινο» η διπλωματική πίεση στη Συρία μετά τις επιθέσεις σε πρεσβείες. Χιλιάδες υποστηρικτές του Άσαντ διαδηλώνουν κατά των διπλωματικών κυρώσεων στη Συρία.

Νεφώσεις, τοπικές βροχές με Βορειοανατολικούς,  Βόρειους   ανέμους   6   μποφόρ και χαμηλές  θερμοκρασίες, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου