Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Δευτέρα 21-11-2011 / 07.30 π.μ…… Με πρωτοβουλία της «Συμπολιτείας Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης» Ξεκίνησαν λαϊκές συνελεύσεις στις τοπικές κοινότητες με θέμα το χαράτσι των ακινήτων. Μετά τη συνέλευση στο Παναρίτι, όπου ο δημοτικός σύμβουλος της Συμπολιτείας Ανδρέας Ζάρρος και στελέχη της, ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για την πρόσφατη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, να στηρίξει νομικά και ηθικά όλους τους δημότες που δεν θα πληρώσουν τον άδικο αυτό φόρο, ενημερωτικά έντυπα μοιράστηκαν και στην τοπική κοινότητα Στυλίων, ενώ ανάλογη συνέλευση πραγματοποιήθηκε χθες με επιτυχία και στην τοπική κοινότητα Συκιάς……..

    
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Με πρωτοβουλία της «Συμπολιτείας Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης» Ξεκίνησαν λαϊκές συνελεύσεις στις τοπικές κοινότητες με θέμα το χαράτσι των ακινήτων. Μετά τη συνέλευση στο Παναρίτι, όπου ο δημοτικός σύμβουλος της Συμπολιτείας Ανδρέας Ζάρρος και στελέχη της, ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για την πρόσφατη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, να στηρίξει νομικά και ηθικά όλους τους δημότες που δεν θα πληρώσουν τον άδικο αυτό φόρο, ενημερωτικά έντυπα μοιράστηκαν και στην τοπική κοινότητα Στυλίων, ενώ ανάλογη συνέλευση πραγματοποιήθηκε  χθες με επιτυχία και στην τοπική κοινότητα Συκιάς.

Σήμερα στις 6μιση το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Κιάτου θα πραγματοποιηθεί  Λαϊκή Συνέλευση όπου θα καθοριστεί το πρόγραμμα δράσης της Λαϊκής Επιτροπής Κιάτου, ενώ σε ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Σικυωνίων, αναφέρεται χαρακτηριστικά. «Στα σπίτια μας άρχισαν να φθάνουν τα επαίσχυντα χαράτσια μέσω της ΔΕΗ. Και μας λένε ότι αν δεν το πληρώσουμε θα μας κόψουν το ρεύμα, θα προχωρήσουν σε κατασχέσεις. Ακόμα ένας εκβιασμός. Ταυτόχρονα οι μισθοί μας μετά και την εφαρμογή του Ν. 4024/2011 μετατρέπονται σε μισθούς πείνας και εξαθλίωσης.».

Σήμερα στις 5μιση  το απόγευμα συνεδριάζει στο «Αποστολοπούλειο Κέντρο Τρίπολης» Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.  Θα προηγηθεί στις 3 το απόγευμα ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα « Ο Θεσμός της αιρετής Περιφέρειας και ο ρόλος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου – Ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας»

Με 14 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει την Τετάρτη στις  5 το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων

Το Σάββατο στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου, Ο Δήμος Σικυωνίων τιμά την Επέτειο της Εθνικής Αντίστασης. Στην Εκδήλωση θα παρευρεθεί, θα ομιλήσει και θα συνομιλήσει με τους συμπολίτες ο Μανώλης Γλέζος. Στο δεύτερο μέρος θα παρουσιαστεί το έργο του Heiner Muller «Οράτιος», σε μετάφραση Ελένης Βαροπούλου, που είναι μία δραματοποιημένη παραβολή για την ιστορία της βίας. Είσοδος Ελεύθερη.
++++++++++

Η διευθέτηση του  θέματος των ενυπόγραφων δεσμεύσεων για την εκταμίευση της 6ης δόσης, στις οποίες επιμένουν οι εταίροι και οι πιστωτές της χώρας, θα αποτελέσει ένα από τα πρώτα στοιχήματα του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, στο πρώτο του Ευρωπαϊκό ταξίδι με τη νέα του ιδιότητα, σήμερα και αύριο σε Βρυξέλες και Λουξεμβούργο.

Θα κάνω αυτό που πρέπει για να καταβληθεί η 6η δόση, δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ξεκινά σήμερα στην αρμόδια επιτροπή οικονομικών της Βουλής η συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2012. Ο νέος  προϋπολογισμός περιλαμβάνει επιπλέον φόρους, ύψους 3.6 δισεκ. ευρώ.

Το Κέντρο Έκδοσης Εντολών διακοπής ρεύματος  της ΔΕΗ στην οδό Μεσογείων, έχουν καταλάβει Συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ, νωρίτερα η ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι, αναστέλλει προσωρινά τη διακοπή ηλεκτροδότησης, σε όσους καταναλωτές δεν πλήρωσαν το τέλος ακινήτων.

24ωρη προειδοποιητική απεργία πραγματοποιούν σήμερα οι Φαρμακοποιοί Αθήνας και Πειραιά.

Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ από τις 12 έως τις 4 αύριο, Κινητοποίηση κατά περικοπών και εφεδρείας

Σαρανταοκτάωρη απεργία από σήμερα στην «Ελευθεροτυπία». Αίτημα η καταβολή δεδουλευμένων

Τουλάχιστον 12 είναι οι νεκροί από τις νέες αιματηρές συγκρούσεις στην πλατεία Ταχρίρ   του Καίρου, ξεπερνούν τους 1000 οι τραυματίες.

Επιμένει σε εκλογές ο Άσαντ στη Συρία,  παρά τις πιέσεις από το εσωτερικό και τη διεθνή κοινότητα. Κλιμακώνεται η εμφύλια σύγκρουση

Νίκη του Λαϊκού κόμματος στις βουλευτικές εκλογές στην Ισπανία. Τα έξιτ πόλ δίνουν την απόλυτη πλειοψηφία με 43.5% και δεύτεροι οι Σοσιαλιστές με 30%

Μόντι έως το 2013 στηρίζει ο Μπερλουσκόνι και «ετοιμάζει» τον Αλφάνο, δεν δίνει όμως «λευκή επιταγή»

Έτοιμη για περισσότερη συνεργασία με τη Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας, δηλώνει η Ιρανική κυβέρνηση, στην  περίπτωση που η υπηρεσία εξισορροπήσει τη θέση της έναντι του Ιράν.

Αίθριος καιρός, με  Βορειοανατολικούς, Ανατολικούς  ανέμους  2 - 3   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου