Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Τετάρτη 16-11-2011 / 07.30 π.μ…… Απόψε στις 7.30 το βραδύ., θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Σπάρτης η τρίτη ανοιχτή συνάντηση της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΛΑΚΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. Στην επιτροπή αυτή, συμμετέχει διαρκώς αυξανόμενος αριθμός πολιτών της Σπάρτης, καθώς και φορείς όπως η Συντονιστική Επιτροπή Πρωτοβάθμιων Σωματείων ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Λακωνίας και το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Λακωνίας,…..

    
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Απόψε στις 7.30 το βραδύ., θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Σπάρτης η τρίτη ανοιχτή συνάντηση της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΛΑΚΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. Στην  επιτροπή αυτή, συμμετέχει διαρκώς αυξανόμενος αριθμός πολιτών της Σπάρτης, καθώς και φορείς όπως η Συντονιστική Επιτροπή Πρωτοβάθμιων Σωματείων ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, η  Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Λακωνίας και το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ  Λακωνίας,.

Με 7 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις 2 το μεσημέρι η «Οικονομική Επιτροπή του  Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης» 

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑANTENNA συνεχίζουν τις πετυχημένες παραστάσεις της παγκοσμίου φήμης όπερας με το εντυπωσιακό έργο «Satyagraha» του Philip Glass που μεταδίδεται ζωντανά  από τη METROPOLITAN OPERA ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ, το Σάββατο στις 19 Νοεμβρίου και  ώρα 19:55 στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.
++++++++++

Με την ψηφοφορία ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα η συζήτηση για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση

Εκβιασμός έναντι του λαού η απειλή εκδίωξης από το ευρώ, λέει η Αλέκα Παπαρήγα. «Δεν μας εξέπληξε η συνεργασία»

«Πώς θα πετύχετε με την ίδια αποτυχημένη πολιτική;»? ρωτά ο Αλέξης Τσίπρας. «Υπάρχει εναλλακτικός δρόμος»

Θα στηρίξουμε με ψήφο εμπιστοσύνης την κυβέρνηση, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη. «Όχι σε μικροκομματικά παιχνίδια»

Υπουργικό συμβούλιο αύριο για τον προϋπολογισμό, την Παρασκευή θα κατατεθεί στο Κοινοβούλιο

Αρχίζουν σήμερα στη Φρανκφούρτη οι διαπραγματεύσεις Ελλάδας  Τρόικας και ιδιωτών επενδυτών, για το κούρεμα του Ελληνικού χρέους.

Συνθήκες ντόμινο με τα υψηλά επιτόκια χθες στην Ευρώπη, εκτός από την Ιταλία και την Ισπανία στο στόχαστρο η Γαλλία, ενώ σφίγγει η μέγγενη για Αυστρία και Βέλγιο.

Πιο τολμηρά βήματα για την αντιμετώπιση της κρίσης στην Ευρωζώνη, ζήτησε ο Μπάρακ Ομπάμα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθές το βράδυ, με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Για προβλήματα στην καταβολή των συντάξεων στο τέλος Δεκεμβρίου, εάν δεν εκταμιευτεί η 6η δόση, προειδοποιούν ΙΚΑ και ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών 

Μπαράζ  συλλήψεων για φοροδιαφυγή και μη καταβολή ΦΠΑ, αναμένεται τις επόμενες μέρες

6.2  ρίχτερ αναστάτωσαν τη νύχτα την ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Παπούα στην Ανατολική Ινδονησία. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα η ζημιές.

Επίσκεψη στην Αυστραλία πραγματοποιεί από σήμερα ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Σήμερα η παρουσίαση της νέας ιταλικής κυβέρνησης από τον Μόντι, σχεδόν έτοιμη η λίστα των υπουργών

Δεκάδες κρούσματα χολέρας σε προσφυγικό καταυλισμό στη Κένυα. Επιτείνεται η ανθρωπιστική καταστροφή

«Η Συρία απέρριψε την τελευταία ευκαιρία που της δόθηκε» προειδοποιεί η Τουρκία. Ρήξη ανάμεσα στους πρώην συμμάχους

Σε αναζήτηση νέων χώρων αλλά και νομικής κάλυψης οι διαδηλωτές στη Νέα Υόρκη. Υπερασπίστηκε την έξωση ο δήμαρχος

Τοπικές νεφώσεις, με  Βορειοανατολικούς  ανέμους  3 - 4   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου