Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Παρασκευή 18-11-2011 / 07.30 π.μ…… Το σωματείο εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Σικυωνίων τάσσεται ενάντια στο ΧΑΡΑΤΣΙ για τα ακίνητα και αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση. «Στα σπίτια μας άρχισαν να φθάνουν τα επαίσχυντα χαράτσια μέσω της ΔΕΗ. Και μας λένε ότι αν δεν το πληρώσουμε θα μας κόψουν το ρεύμα, θα προχωρήσουν σε κατασχέσεις. Ακόμα ένας εκβιασμός. Ταυτόχρονα οι μισθοί μας μετά και την εφαρμογή του Ν. 4024/2011 μετατρέπονται σε μισθούς πείνας και εξαθλίωσης. Αν σήμερα υποκύψουμε και δεχτούμε αδιαμαρτύρητα ότι μας επιβάλουν, είναι βέβαιο ότι αύριο θα έρθουν ακόμα πιο σκληρά μέτρα, θα μας επιβάλουν μεγαλύτερες θυσίες. Την Δευτέρα 21/11/2011 στις 18:30 στο Εργατικό Κέντρο Κιάτου συμμετέχουμε στη Λαϊκή Συνέλευση όπου θα καθοριστεί το πρόγραμμα δράσης της Λαϊκής Επιτροπής Κιάτου. Καλούμε όλα τα σωματεία , συλλόγους και φορείς να πάρουν ανάλογες αποφάσεις δράσης ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ και οποιοδήποτε αντιλαϊκό μέτρο….


    
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Το σωματείο εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Σικυωνίων τάσσεται ενάντια στο ΧΑΡΑΤΣΙ για τα ακίνητα και αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση. «Στα σπίτια μας άρχισαν να φθάνουν τα επαίσχυντα χαράτσια μέσω της ΔΕΗ. Και μας λένε ότι αν δεν το πληρώσουμε θα μας κόψουν το ρεύμα, θα προχωρήσουν σε κατασχέσεις. Ακόμα ένας εκβιασμός. Ταυτόχρονα οι μισθοί μας μετά και την εφαρμογή του Ν. 4024/2011 μετατρέπονται σε μισθούς πείνας και εξαθλίωσης. Αν σήμερα υποκύψουμε και δεχτούμε αδιαμαρτύρητα ότι μας επιβάλουν, είναι βέβαιο ότι αύριο θα έρθουν ακόμα πιο σκληρά μέτρα, θα μας επιβάλουν μεγαλύτερες θυσίες. Την Δευτέρα 21/11/2011 στις 18:30 στο Εργατικό Κέντρο Κιάτου συμμετέχουμε στη Λαϊκή Συνέλευση όπου θα καθοριστεί το πρόγραμμα δράσης της Λαϊκής Επιτροπής Κιάτου. Καλούμε όλα τα σωματεία , συλλόγους και φορείς να πάρουν ανάλογες αποφάσεις δράσης ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ και οποιοδήποτε αντιλαϊκό μέτρο.

Απόψε στις 7 μ.μ. στο Sikyon Coast Hotel & Resort. στο Ξυλόκαστρο Η 1η ετήσια Ημερίδα με θέμα την Τουριστική Ανάπτυξη Κορινθίας (Τ.Α.Κ.), Η Ημερίδα τελεί υπό την στήριξη της, 1ης αιρετής, Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Επιμελητηρίου Κορινθίας και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου. Την εκδήλωση συντονίζει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου, κος Λάμπρος Μπούκλης και Σκοπός είναι η μόχλευση όλων των εμπλεκομένων φορέων, των τουριστικών και συναφών επιχειρήσεων, οι οποίοι θα συντάξουν και θα υλοποιήσουν με την συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τους Δήμους και τα Επιμελητήρια, ένα στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης του τουρισμού στο πλαίσιο της Εθνικής Τουριστικής Πολιτικής

Αύριο στις 8μιση το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο στο Κιάτο, ο Δήμος Σικυωνίων, διοργανώνει «Αφιέρωμα στη μνήμη του Πολυτεχνείου». Εισηγητές, Δημήτρης  Παπαχρήστος, Μιχάλης Χαραλαμπίδης και Αντώνης Μπίνος, θα ακολουθήσει Μουσικό Πρόγραμμα με «Τραγούδια της Εξέγερσης»

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Όμιλο ANTENNA συνεχίζουν τις πετυχημένες παραστάσεις της παγκοσμίου φήμης όπερας με το εντυπωσιακό έργο «Satyagraha» του Philip Glass που μεταδίδεται ζωντανά  από τη METROPOLITAN OPERA ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ  αύριο   στις  19:55 στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.
++++++++++

Στην άμεση είσπραξη 6-8 δισεκ. ευρώ από τις  φορολογικές οφειλές στην Ελλάδα, επικεντρώνεται η πρώτη τριμηνιαία έκθεση της ομάδας κρούσης της Κομισιόν.

Στην Αθήνα φτάνουν σήμερα οι επικεφαλείς της Τρόικας, επί τάπητος και ο προϋπολογισμός που κατατίθεται το μεσημέρι στο Κοινοβούλιο. Το πρωί συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο

Άμεση κρητική του προέδρου της Ε.Ε σε Μέρκελ και Σαρκοζί, ανέφερε ότι τα κράτη δεν θα πρέπει να αποτελούν τη μόνη αρχή λήψης αποφάσεων στους κόλπους της Ευρωζώνης

Ποινή φυλάκισης 3 ετών σε 69χρονο μεγαλοοφειλέτη του δημοσίου στη Θεσσαλονίκη.

Διορθώσεις και διευκολύνσεις για την καταβολή του τέλους  ακινήτων, ανακοίνωσε το υπουργείο οικονομικών. 

Δεκάδες τραυματίες, 13  συλλήψεις και 90 προσαγωγές στα επεισόδια μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο στην Αθήνα. Ένταση επίσης σε Πάτρα, Λάρισα, Κέρκυρα και Θεσσαλονίκη.  Διμοιρίες των ΜΑΤ μπήκαν χθες το απόγευμα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο 

Προπηλακισμοί κατά του Στέφανου Τζουμάκα στην Κέρκυρα, επεισόδια στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Σημαντικό προβάδισμα  13.5 μονάδες στη Νέα Δημοκρατία, έναντι του ΠΑΣΟΚ, εμφανίζει μέτρηση της  εταιρείας VPRC για το περιοδικό Επίκαιρα. Τα δύο μεγάλα κόμματα, όμως, αθροίζουν ποσοστό μόλις πάνω από το 50%.

Σε μεταμόσχευση νεφρού θα υποβληθεί ο Γιώργος Σουφλιάς, σύμφωνα με δημοσίευμα

Ανοίγει αύριο για την κυκλοφορία η κοιλάδα των Τεμπών. Νωρίτερα από ό,τι είχε οριστεί

Στο Μπαλί της Ινδονησίας για διαβουλεύσεις με ηγέτες της Ρωσίας και της Ασίας βρίσκεται ο Μπάρακ Ομπάμα

Ψήφο εμπιστοσύνης από την Γερουσία πήρε η κυβέρνηση του Μάριο Μόντι. Υπέρ η συντριπτική πλειοψηφία

Διαδηλώσεις στην Ισπανία κατά των περικοπών στην Παιδεία, λίγο πριν από τις εκλογές

Αποστολή στο Ιράν για να καθησυχαστεί η διεθνής κοινότητα, προτείνει η ΙΑΕΑ,  μετά την ανησυχητική έκθεση

Τοπικές νεφώσεις, με  Βορειοανατολικούς  ανέμους  3 - 4   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου