Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Τετάρτη 23-11-2011 / 07.30 π.μ…… Με πρωτοβουλία της «Ανοιχτής Συνέλευσης Πλατείας Περιβολάκια Κορίνθου» σήμερα στις 11 το πρωί, συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντία στα ΧΑΡΑΤΣΙΑ στη ΔΕΗ Κορίνθου και όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση «MNHMONIO ΠΕΡΑΣΑΝ. ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΕΡΑΣΑΝ. ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΑΣΑΝ. …Ε ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ – ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ τη συγκέντρωση στηρίζει και θα πάρει μέρος ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας και αναφέρει. «Δεν πληρώνουμε την κρίση! Δεν πληρώνουμε το χαράτσι! ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ»……

      
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Με πρωτοβουλία της «Ανοιχτής Συνέλευσης Πλατείας Περιβολάκια Κορίνθου» σήμερα στις 11 το πρωί, συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντία στα ΧΑΡΑΤΣΙΑ στη ΔΕΗ Κορίνθου και όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση «MNHMONIO ΠΕΡΑΣΑΝ. ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΕΡΑΣΑΝ. ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΑΣΑΝ. …Ε ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ – ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ τη συγκέντρωση στηρίζει και  θα πάρει μέρος ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας και αναφέρει. «Δεν πληρώνουμε την κρίση! Δεν πληρώνουμε το χαράτσι!  ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ»

Το Εργαστήριο Λιμενικών Έργων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, πραγματοποιεί στην Αθήνα στο Ευγενίδειο Ίδρυμα, 21 με 24 Νοεμβρίου, το «5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διαχείρισης και Βελτίωσης Παράκτιων Ζωνών». Μεταξύ των θεμάτων που θα παρουσιαστούν είναι και η διάβρωση των ακτών του Κορινθιακού Κόλπου από το Λέχαιο μέχρι το Δερβένι και μέχρι τα όρια της Κορινθίας με την Αχαΐα.

Άρχισαν τα όργανα… Με μοναδικό θέμα στην ημερησία διάταξη «Ενημέρωση περί της μη εισκόμισης από τον ανάδοχο του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΦΡΑΝΤΖΗ» των υπόλοιπων υλικών της θεματοφυλακής του  1ου  λογαριασμού και λήψη απόφασης σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν» συνεδριάζει αύριο στις 2 το μεσημέρι, σε ειδική συνεδρίαση  η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Με 14 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις  5 το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων

Το Σάββατο στις 10 το πρωί η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, το Εργαστήριο Λιμενικών Έργων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης διοργανώνουν εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας στο Δερβένι Κορινθίας. Στη δράση θα συνδράμει και ο ραδιοφωνικός σταθμός Ηλέκτρα Fm 98,8 και το σημείο συνάντησης είναι το Τουριστικό Περίπτερο στην παραλία του Δερβενίου Καλούνται οι εθελοντικές οργανώσεις, οι πολίτες, αλλά και οι φορείς να σταθούν αρωγοί και να συνδράμουν στη σοβαρή αυτή προσπάθεια.

Το Σάββατο στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου, o Δήμος Σικυωνίων τιμά την Επέτειο της Εθνικής Αντίστασης. Στην Εκδήλωση θα παρευρεθεί, θα ομιλήσει και θα συνομιλήσει με τους συμπολίτες ο Μανώλης Γλέζος. Στο δεύτερο μέρος θα παρουσιαστεί το έργο του Heiner Muller «Οράτιος», σε μετάφραση Ελένης Βαροπούλου, που είναι μία δραματοποιημένη παραβολή για την ιστορία της βίας. Είσοδος Ελεύθερη.
++++++++++

Με συγκέντρωση έξω από το κτίριο της οδού Μεσογείων απάντησε η ΓΕΝΟΠ στην εισαγγελική εντολή, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα εγκαταλείψει το Κέντρο Διακοπής Ρεύματος παρά το τελεσίγραφο της Δικαιοσύνης. Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ κ. Ν. Φωτόπουλος δήλωσε ότι η κατάληψη θα συνεχιστεί.

Για σειρά προκλήσεων που πρέπει να αντιμετωπιστούν από την Ελλάδα και άλλους ηγέτες της Ευρωζώνης,  έκανε λόγο ο Λουκάς Παπαδήμος, μετά  τη συνάντηση του με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Τελεσίγραφο Γιουνγκέρ στους αρχηγούς των πολίτικων κομμάτων στην Ελλάδα, για τις ενυπόγραφες διαβεβαιώσεις έως την ερχόμενη Τρίτη, ημέρα κατά την οποία συνεδριάζει το Γιούρωγκρουπ για την εκταμίευση της 6ης δόσης.

Απαραίτητη προϋπόθεση η υπογραφή Σαμαρά, επιμένουν Βερολίνο και Βρυξέλες, στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ολλανδός υπουργός οικονομικών

Δεν έχει υποβληθεί κάποιο έγγραφο αίτημα στον κ. Σαμαρά, σχολίασε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ευρεία εκλογική αντί-μνημονιακή συνεργασία επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Νέος συνασπισμό εξουσίας»

Ο κινεζικός οίκος αξιολόγησης Dagong υποβάθμισε από «CCC» σε «C» τη βαθμίδα στην οποία αξιολογεί ότι βρίσκεται το αξιόχρεο της Ελλάδας. «η Ελλάδα έχει απολέσει το αξιόχρεο και πρέπει να ετοιμάζεται να αναδιαρθρώσει, σε εκτεταμένο ποσοστό, το δημόσιο χρέος της».

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ρύθμισης για την εφεδρεία των εργαζομένων στα μέσα μεταφοράς, μετά τη συνάντηση Βενιζέλου-Βορίδη

Εισαγγελική κλήση στον Γιάννη Καπελέρη για καταγγελίες περί ανείσπρακτων προστίμων, η υπόθεση αφορά λαθρεμπόριο καυσίμων

Συμβουλές για την κρίση χρέους στην ευρωζώνη θα δώσει ο Ομπάμα σε Ρομπάι - Μπαρόζο, Συνάντηση στην Ουάσιγκτον

Τεστ αντοχής για 6 τράπεζες σχεδιάζει η Αμερικανική Κεντρική Τράπεζα

Προεδρικές εκλογές το α'εξάμηνο του 2012 υπόσχεται τώρα ο στρατός στην Αίγυπτο, υποχωρεί στα αιτήματα των διαδηλωτών

Νέο κύμα συλλήψεων Κούρδων ακτιβιστών στην Τουρκία. Δικηγόροι στο στόχαστρο

Σε επίσημη επίσκεψη στη Βρετανία ο Αμπντουλάχ Γκιουλ, συνάντηση με βασίλισσα και Κάμερον

Σεισμός 6,2 Ρίχτερ σημειώθηκε στη Βολιβία, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο των ΗΠΑ (USGS). Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται περίπου 184 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά της πόλης Σάντα Ανα, στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Νεφώσεις με  Νοτιοανατολικούς, Ανατολικούς ανέμους  4 - 5   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου