Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Πέμπτη 3-11-2011 / 07.30 π.μ…… Αν το παιχνίδι δεν είναι στυμμένο…. Έσπειρε ανέμους και θέρισε θύελλες από τις Κάννες ο πολύ μικρός πρωθυπουργός μας , Ταπεινώθηκε από τους Μερκοζί οι οποίοι του υπαγόρευαν τη διατύπωση του ερωτήματος αλλα ακόμα και την ημερομηνία διεξαγωγής του Δημοψηφίσματος αν ποτέ γίνει… διότι κατά πάσα πιθανότητα από το Σάββατο δεν θα είναι πλέον πρωθυπουργός και οι εκλογές είναι προ των πυλών….

   
    
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Αν το παιχνίδι δεν είναι στυμμένο…. Έσπειρε ανέμους και θέρισε θύελλες από τις Κάννες  ο πολύ μικρός πρωθυπουργός μας , Ταπεινώθηκε από τους Μερκοζί οι οποίοι του υπαγόρευαν τη διατύπωση του ερωτήματος αλλα ακόμα και την ημερομηνία διεξαγωγής  του Δημοψηφίσματος αν ποτέ γίνει… διότι κατά πάσα πιθανότητα από το Σάββατο δεν θα είναι πλέον πρωθυπουργός και οι εκλογές είναι προ των πυλών….

Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης καλωσόρισε 10 νέους εθελοντές  και εθελόντριες  από την Γαλλία και την Τουρκία που ήρθαν για ένα μήνα, με σκοπό να υποστηρίξουν την λειτουργία και την οργάνωση του τμήματος περιβάλλοντος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου. Ο Δήμος φιλοξενεί επίσης Ευρωπαίους εθελοντές σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας για την υποστήριξη του Παιδικού Σταθμού Ξυλοκάστρου, του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και του Γραφείου Πληροφόρησης Νέων του Δήμου.

Το  Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κιάτου στα πλαίσια της ενημέρωσης των εργαζομένων του νομού μας, σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει αύριο στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιάτου με θέμα: Μνημόνιο  - Συνταξιοδοτικά και Εργασιακά δικαιώματα. Ομιλητής ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος, καθηγητής Εργατικού Δικαίου, Τον κ. Μητρόπουλο θα πλαισιώνουν συνεργάτες, οι οποίοι θα απαντήσουν σε ερωτήματα των παρευρισκομένων, στο τέλος της ομιλίας, όπου θα ακολουθήσει συζήτηση.

Για λίγες μέρες ακόμα θα πρέπει να αποφεύγουμε τις βόλτες στον Πευκιά Ξυλοκάστρου, λόγω ψεκασμών που γίνονται από εδάφους για την καταπολέμηση της κάμπιας. Ο ψεκασμός γίνεται με βιολογικό φάρμακο (βάκιλος) και καλό θα ήταν να μην μπούμε για λίγες μέρες στο δάσος. Γίνεται  επέμβαση για τη μείωση του πληθυσμού της κάμπιας, που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλη ζημιά στα πεύκα. Υπομονή λοιπόν για λίγες μέρες

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας καλεί όλους την ΚΥΡΙΑΚΗ  στις 11 το πρωί  στο σπίτι του, στην ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟ (Θέση Θέατρο) σε συγκέντρωση συμπαράστασης για να παραμείνει «ανοικτή» η αγκαλιά του Χαμόγελο στην Αρχαία Κόρινθο. Στο σπίτι σήμερα μένουν συνολικά 44 παιδιά, ηλικίας από 4,5 έως 26 ετών και απασχολούνται 29 εργαζόμενοι

Την Κυριακή στις 11 το πρωί στην αίθουσα θεάτρου του Δημαρχείου Κιάτου, η παρουσίαση του Βιβλίου «ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΗΓΗΣΙΣ  ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ» του Σωτήρη Κοκωνάκη. Ομιλητές, Γιάννης Μπάρτζης συγγραφέας και Γιώργος Σταματόπουλος δημοσιογράφος – συγγραφέας. Στο βιβλίο που πρόσφατα  κυκλοφόρησε  από τις εκδόσεις ΙΣΘΜΙΟΝ, περιλαμβάνονται όλες οι Κορινθιακές  περιγραφές και αναφορές (μύθοι, ιστορία, περιγραφή πόλεων και μνημείων), που γίνονται από τον περιηγητή Παυσανία (2ος αιώνας μ.Χ.)

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Όμιλο ANTENNA συνεχίζουν τις φαντασμαγορικές παραστάσεις της παγκοσμίου φήμης όπερας της σεζόν 2011-2012  με το αριστούργημα  «SIEGFRIED» του RICHARD WAGNER που μεταδίδεται ζωντανά  από τη METROPOLITAN OPERA ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ το Σάββατο στις 7 το βραδύ στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, προβλέπεται η δυνατότητα να ρυθμίζονται και να εξοφλούνται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους Δήμους με εξαίρεση των προστίμων αυθαιρέτων κατασκευών. Για την υπαγωγή στην ρύθμιση αυτή απαιτείται αίτηση του οφειλέτη προς το Δήμο μέχρι 7/12/2011. Απαραίτητη προϋπόθεση για την υπαγωγή στη ρύθμιση είναι να έχει καταβληθεί το 30% της οφειλής

Από το δήμο Σικυωνίων συστάθηκε το νέο ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ», του οποίου ένας από τους στόχους είναι η οργάνωση και λειτουργία τμημάτων εκπαίδευσης που αφορούν τις ειδικότητες : Χορός, Θέατρο, Μουσική, Αθλητισμός κι Εικαστικά Όσοι διαθέτουν τα τυπικά προσόντα και ενδιαφέρονται να παραδώσουν σχετικά μαθήματα, καλούνται να καταθέσουν βιογραφικό τους σημείωμα στο Δήμο Σικυωνίων (Γραφείο 3) μέχρι τις 30-11-2011. Πληροφορίες : 27420-20326 κα. Αναγνωστοπούλου
++++++++++

Παραμονή  η όχι της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, θα είναι το ερώτημα του δημοψηφίσματος  που θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα στις 4 Δεκεμβρίου, δήλωσε από τις Κάννες ο Γιώργος Παπανδρέου.

Αποστάσεις Βενιζελου από το δημοψήφισμα, δηλώνει πως η θέση της Ελλάδος μέσα στο ευρώ είναι μια ιστορική κατάκτηση της χώρας,  που δεν μπορεί να τεθεί υπό  αμφισβήτηση

Έκπληκτη δηλώνει η Νέα Δημοκρατία για τα όσα προέκυψαν από τις δηλώσεις στις Κάννες, o εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι παραπληροφόρησε του ξένους ηγέτες συμπληρώνοντας ότι «ο κ. Παπανδρέου είναι επικίνδυνος και πρέπει να φύγει.»

Η 6η δόση προς την Ελλάδα μπορεί να δοθεί μόνο εάν η χώρα κυρώσει το σύνολο των αποφάσεων της 27ης Οκτωβρίου, διεμήνυσαν Μέρκελ και Σαρκοζί.

Μετά το δημοψήφισμα η συζήτηση για την εκταμίευση της 6ης δόσης από το ΔΝΤ

Η Ελληνική κυβέρνηση διαθέτει αρκετά μετρητά για να καλύψει τις ανάγκες μέχρι το Δεκέμβριο, δηλώνει Έλληνας αξιωματούχος σε διεθνές πρακτορείο.

Η κρίση χρέους στην Ευρώπη επηρεάζει την Αμερικανική οικονομία, τονίζει ο  επικεφαλής  της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας  των ΗΠΑ

Χωριστές συναντήσεις με Μέρκελ και Σαρκοζί θα έχει σήμερα ο Μπάρακ Ομπάμα.

Νέα έκτακτη σύνοδος κορυφής στις Κάννες σήμερα το πρωί μεταξύ Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας και Ισπανίας, συμφωνα με το Ρόιτερ.

Τη διαφωνία του για το δημοψήφισμα εξέφρασε στη Βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Να καταψηφίσουν την κυβέρνηση κάλεσαν τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ,  ΝΔ και ΛΑΟΣ. Μαζική συμμετοχή και όχι στο δημοψήφισμα, ζήτησαν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ.

Μειώσεις μισθών κατά 11% σε  3 χρόνια, περιλαμβάνει η επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση εργασίας που υπεγράφει μεταξύ εργαζόμενων και διοίκησης του ΟΤΕ

Έτοιμη για νέες κινητοποιήσεις η ΓΣΕΕ, συλλαλητήριο σήμερα στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος της ΑΔΕΔΥ,  στο Σύνταγμα του ΣΥΡΙΖΑ

Σε απεργία αποφάσισαν να κατέβουν οι εργαζόμενοι στην «Ελευθεροτυπία». Απλήρωτοι από τον Αύγουστο

Σε πανελλαδική απεργία προχωρούν οι δικηγόροι σήμερα και αύριο.

Αρχές του 2012 πιάνει δουλειά ο μετροπόντικας για Κορυδαλλό και Πειραιά. Επέκτασης της γραμμής 3

Οι  μισοί Γερμανοί δεν θέλουν τρίτη θητεία Μέρκελ στην καγκελαρία. Επικρίνουν τη διαχείριση της κρίσης

Ανεπιφύλακτα δεκτό από τη Συρία το σχέδιο του Αραβικού Συνδέσμου για την ειρήνευση. Συμφωνία να αρχίσει εθνικός διάλογος

Δεν θα επιτραπεί η άφιξη στολίσκου με βοήθεια για τη Γάζα, επιμένει το Ισραήλ. «Θα πάρουμε κάθε μέτρο»

Θέλουμε να δούμε περισσότερα από τη Γερμανία λέει ο Ερντογάν στη Μέρκελ. Στην ειδική σχέση επιμένει η καγκελάριος

Υπεγράφει το μνημόνιο συνεργασίας για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μεταξύ του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Σαουδάραβα πρίγκιπα Αλ Σαούντ.

Τοπικές νεφώσεις με  Βορειοανατολικούς  ανέμους   4   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου