Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Τρίτη 22-11-2011 / 07.30 π.μ…… Ξεσηκωμός σε όλη την Κορινθία απ΄ άκρη σ΄ άκρη για τα ΧΑΡΑΤΣΙΑ. Μετά το Ξυλόκαστρο και το Κιάτο σκυτάλη στην Κόρινθο με πρωτοβουλία της «Ανοιχτής Συνέλευσης Πλατείας Περιβολάκια Κορίνθου» που αναφέρει σε ανακοίνωση της. «Ξεκινήσαμε μία «εκστρατεία διαμαρτυρίας» κατά της ΔΕΗ. Το τέλος ακινήτων είναι απλά ένα χαράτσι που δεν έχει καμία σχέση με προσφερόμενες υπηρεσίες, αφού τα ποσά που συλλέγονται απ’ αυτό πηγαίνουν κατευθείαν στις τσέπες των ντόπιων και ξένων τοκογλύφων. Πρόκειται για ένα χαράτσι που είναι άδικο και Αντισυνταγματικό. Μαζική αντίσταση ενάντια στο χαράτσι. MNHMONIO ΠΕΡΑΣΑΝ. ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΕΡΑΣΑΝ. ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΑΣΑΝ. …Ε ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΤΕΤΑΡΤΗ 23/11 στις 11π.μ. στη ΔΕΗ Κορίνθου. ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ – ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»……..

      
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Ξεσηκωμός σε όλη την Κορινθία απ΄ άκρη σ΄ άκρη για τα ΧΑΡΑΤΣΙΑ. Μετά το Ξυλόκαστρο και το Κιάτο  σκυτάλη στην Κόρινθο με πρωτοβουλία της «Ανοιχτής Συνέλευσης Πλατείας Περιβολάκια Κορίνθου» που αναφέρει σε ανακοίνωση της. «Ξεκινήσαμε μία «εκστρατεία διαμαρτυρίας» κατά της ΔΕΗ. Το τέλος ακινήτων είναι απλά ένα χαράτσι που δεν έχει καμία σχέση με προσφερόμενες υπηρεσίες, αφού τα ποσά που συλλέγονται απ’ αυτό πηγαίνουν κατευθείαν στις τσέπες των ντόπιων και ξένων τοκογλύφων. Πρόκειται για ένα χαράτσι που είναι άδικο και Αντισυνταγματικό. Μαζική αντίσταση ενάντια στο χαράτσι. MNHMONIO ΠΕΡΑΣΑΝ. ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΕΡΑΣΑΝ. ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΑΣΑΝ. …Ε ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΤΕΤΑΡΤΗ 23/11 στις 11π.μ. στη ΔΕΗ Κορίνθου. ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ – ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

Στην αυριανή συγκέντρωση θα πάρει μέρος και ο ΣΥΡΙΖΑ, που αναφέρει μεταξύ άλλων. «Ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας στηρίζει και συμμετέχει στις ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. Παλεύει με τις κοινωνικές συλλογικότητες, τα εργατικά συνδικάτα, τους επιστημονικούς συλλόγους, τους νομικούς φορείς, ώστε να αποσυρθεί το χαράτσι στην κατοικία. Ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας συμμετέχει στο κάλεσμα της Ανοιχτής Συνέλευσης Πολιτών «Περιβολάκια» Κορίνθου, για διαμαρτυρία στη ΔΕΗ Κορίνθου, αύριο στις 11:00 το πρωί. Δεν πληρώνουμε την κρίση! Δεν πληρώνουμε το χαράτσι!  ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ»

Άρχισαν τα όργανα… Με μοναδικό θέμα στην ημερησία διάταξη «Ενημέρωση περί της μη εισκόμισης από τον ανάδοχο του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΦΡΑΝΤΖΗ» των υπόλοιπων υλικών της θεματοφυλακής του  1ου  λογαριασμού και λήψη απόφασης σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν» συνεδριάζει την Πέμπτη σε ειδική συνεδρίαση  η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Με 14 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις  5 το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων

Το Σάββατο στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου, Ο Δήμος Σικυωνίων τιμά την Επέτειο της Εθνικής Αντίστασης. Στην Εκδήλωση θα παρευρεθεί, θα ομιλήσει και θα συνομιλήσει με τους συμπολίτες ο Μανώλης Γλέζος. Στο δεύτερο μέρος θα παρουσιαστεί το έργο του Heiner Muller «Οράτιος», σε μετάφραση Ελένης Βαροπούλου, που είναι μία δραματοποιημένη παραβολή για την ιστορία της βίας. Είσοδος Ελεύθερη.
++++++++++

Η κυβέρνηση θα παράσχει τις έγγραφες εγγυήσεις που ζητούν ΔΝΤ και Κομισιόν, επεσήμανε ο Λουκάς Παπαδήμος από τις Βρυξέλες. Εναπόκειται πρόσθεσε, στους αρχηγούς των κομμάτων, με ποιο τρόπο θα το πράξουν.

Σήμερα ο πρωθυπουργός συναντάτε με τους επικεφαλείς του Γιούρωγκρουπ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Συγχαρητήριο τηλεφώνημα Ομπάμα σε Παπαδήμο.

Έκκληση προς όλους τους πολιτικούς ηγέτες στην  Ελλάδα, να στηρίξουν πλήρως τα μέτρα λιτότητας της χώρας, απεύθυνε ο πρόεδρος της Ε.Ε 

Στη δημοσιότητα έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς την επιστολή που απέστειλε στους ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Επισημαίνει ότι η ΝΔ υποστηρίζει πλήρως τους στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής, ενώ μνημονεύει την απόφαση των πολιτικών αρχηγών υπό των Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Σε διπλασιασμό της εγγυοδοσίας του Ελληνικού Δημοσίου προς τις Τράπεζες, από τα 30 σε 60 δισεκ. προχωρά το υπουργείο οικονομικών.

Στο κόκκινο χθες τα διεθνή χρηματιστήρια, μετά την προειδοποίηση του οίκου Μούντις, περί επικείμενης υποβάθμισης της Γαλλίας και απώλεια της αξιολόγησης 3Α

Εξαιρούνται του τέλους ακινήτων όσοι έχουν αναπηρία 80% και άνω, συμπεριλαμβανομένων και όσων έχουν μόνιμη μηχανική υποστήριξη στο σπίτι.

Το Κυπριακό και το ενεργειακό στην ατζέντα των επαφών του Σταύρου Δήμα στην Κύπρο. Επίσημη επίσκεψη

Στάση εργασίας σήμερα 12-4 σε ΜΕΤΡΟ, Ηλεκτρικό και Τραμ. Στάση εργασίας από τις 12 έως τη λήξη του ωραρίου έχει εξαγγείλει και η ΠΟΕ ΟΤΑ

Κατεπείγουσα έρευνα για την κατάληψη της ΓΕΝΟΠ ζητά ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, μετά τη μηνυτήρια αναφορά της ΔΕΗ

Συνελήφθει ο μεγαλομέτοχος του Αλτερ, Κώστας Γιαννίκος για χρέη προς το δημόσιο

Δύο συλλήψεις στη Δυτική Αττική για λαθρεμπορία καυσίμων και εικονικά τιμολόγια. Σημαντική ζημιά του Δημοσίου

Το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο της Αιγύπτου δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση της κυβέρνησης της χώρας.

Να εντείνει τις πιέσεις για να ανατραπεί ο Μπασάρ Αλ Άσαντ, επιχειρεί ο Βρετανός υπουργός εξωτερικών, ο όποιος είχε επαφές με στελέχη της Συριακής Αντιπολίτευσης.

Άκαρπη απέβη άλλη μία εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στο Βέλγιο. Αδιέξοδο επί 17 μήνες

Αδιέξοδο στην επιτροπή του αμερικανικού Κογκρέσου για το έλλειμμα. Εκπνέει η προθεσμία.

Νεφώσεις με  Νοτιοανατολικούς, Ανατολικούς ανέμους  3 - 4   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου