Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Παρασκευή 25-11-2011 / 07.30 π.μ…… Ο Εμπορικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου καλεί όλους τους επιτηδευματίες της περιοχής σε συνέλευση που θα γίνει τη Δευτέρα στις 6:30 το απόγευμα στο Κέντρο Νεότητας με θέμα: «ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ & ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» Η γενικευμένη οικονομική κρίση που χτυπά όλα τα νοικοκυριά έχει επιφέρει τεράστιο πλήγμα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Είναι καιρός να ανοίξει η συζήτηση ώστε να δρομολογηθούν ενέργειες και δράσεις για τη βελτίωση της σχέσης καταναλωτή - τοπικής επιχείρησης και να δημιουργηθούν ισχυρότεροι δεσμοί αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη……

       
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Ο Εμπορικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου καλεί όλους τους επιτηδευματίες της περιοχής σε συνέλευση που θα γίνει τη Δευτέρα στις 6:30 το απόγευμα  στο Κέντρο Νεότητας με θέμα: «ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ & ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» Η γενικευμένη οικονομική κρίση που χτυπά όλα τα νοικοκυριά έχει επιφέρει τεράστιο πλήγμα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Είναι καιρός να ανοίξει η συζήτηση ώστε να δρομολογηθούν ενέργειες και δράσεις για τη βελτίωση της σχέσης καταναλωτή - τοπικής επιχείρησης και να δημιουργηθούν ισχυρότεροι δεσμοί αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία.  Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη.

Με 6 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει απόψε  στις 7μιση το βράδυ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης

Με ερώτηση του ευρωβουλευτή Μιχάλη Τρεμόπουλου, τίθενται υπόψη της Κομισιόν οι δραματικές συνθήκες που διαπιστώθηκαν σε επιτόπια επίσκεψη στα Εξαμήλια Κορινθίας, κλιμακίου των Οικολόγων Πράσινων στις αρχές Σεπτεμβρίου, με το ερώτημα αν τα δεδομένα αυτά είναι συμβατά με το άρθρο 153 της Συνθήκης Λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (που αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού) αλλά και με την υποχρέωση κάθε χώρας μέλους να αναπτύξει τη δική της Εθνική Στρατηγική Ένταξης για τους Ρομά.

Αύριο στις 10 το πρωί η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, το Εργαστήριο Λιμενικών Έργων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης διοργανώνουν εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας στο Δερβένι Κορινθίας. Στη δράση θα συνδράμει και ο ραδιοφωνικός σταθμός Ηλέκτρα Fm 98,8 και το σημείο συνάντησης είναι το Τουριστικό Περίπτερο στην παραλία του Δερβενίου Καλούνται οι εθελοντικές οργανώσεις, οι πολίτες, αλλά και οι φορείς να σταθούν αρωγοί και να συνδράμουν στη σοβαρή αυτή προσπάθεια.

Αύριο στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου, o Δήμος Σικυωνίων τιμά την Επέτειο της Εθνικής Αντίστασης. Στην Εκδήλωση θα παρευρεθεί, θα ομιλήσει και θα συνομιλήσει με τους συμπολίτες ο Μανώλης Γλέζος. Στο δεύτερο μέρος θα παρουσιαστεί το έργο του Heiner Muller «Οράτιος», σε μετάφραση Ελένης Βαροπούλου, που είναι μία δραματοποιημένη παραβολή για την ιστορία της βίας. Είσοδος Ελεύθερη.

Αύριο στις 5μιση το απόγευμα στο Επιμελητηρίου Κορίνθιας στην Κόρινθο, ο  «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ    ΝΟΜΟΥ  ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ» διοργανώνει, επιμορφωτική και ενημερωτική συνάντηση  με θέμα, «Επιμορφωτική συνάντηση Φιλολόγων για τη Νεοελληνική Λογοτεχνία της Α΄  Λυκείου σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα». Είσοδος Ελεύθερη.
++++++++++

Το κατά κεφαλήν εισόδημα των Ελλήνων έχει υποστεί μέχρι  στιγμής τριπλάσια μείωση σε σχέση με το αντίστοιχο της Ισπανίας και διπλάσια από αυτό της Πορτογαλίας και Ιρλανδίας, επισημαίνει στο Γερμανικό τύπο, ο επικεφαλής της ομάδας  κρούσης Χόστ Ράχενμπαχ

Δεν έχει δικαίωμα η ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα σε κανέναν πολίτη που δεν πληρώνει το φόρο αλλά πληρώνει το ηλεκτρικό ρεύμα. Αυτό απαντάει ο Γερμανός Επίτροπος κ.  Oettinger αρμόδιος για θέματα ενέργειας στον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Χουντή.

Παραβαίνει το Σύνταγμα και τα δικαιώματα των πολιτών, τονίζει και η συνήγορος του πολίτη Καλλιόπη Σπανού

Υπό διαμόρφωση είναι συμφωνα με το υπουργείο των οικονομικών η νέα  εγκύκλιος  για το τέλος ακινήτων.

Για τις 30 Νοεμβρίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης των 15 συλληφθέντων που κατέλαβαν το κτίριο της ΔΕΗ.

Σε μειώσεις έως 35% στους μισθούς των εργαζομένων σε εισηγμένες ΔΕΚΟ, Αγροτική και Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προχώρα το υπουργείο οικονομικών.

Καλωσορίζει το ΔΝΤ την απόφαση της ΝΔ να στηρίξει τους στόχους και τις  πολιτικές του πακέτου σταθερότητας.

Θετική θα είναι η αξιολόγηση του Γιούρωγκρουπ την Τρίτη για την εκταμίευση  της 6ης δόσης, εκτιμά ο Λουκάς Παπαδήμος,  το μεσημέρι συναντάτε με το Γιώργο Καρατζαφέρη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ταγίπ Ερντογάν είχε ο πρωθυπουργός Ενίσχυση των διμερών σχέσεων

Ελεύθερος με εγγύηση 200 000 ευρώ ο Μοναχός Αρσένιος για την υπόθεση της Μονής  Βατοπεδίου

Λίγες εβδομάδες ζωής δίνει στο ευρώ ο Economist αν δεν ληφθούν τολμηρές αποφάσεις. «Ήρθε στ' αλήθεια το τέλος;»

Ηχηρή «ψήφος εμπιστοσύνης» από Σαρκοζί-Μέρκελ στον Μάριο Μόντι. «Στηρίζουμε την Ιταλία»

«Μάθημα» δημοκρατίας επιχειρεί να δώσει η Άγκυρα στην ΕΕ με αιχμές για τις κυβερνήσεις τεχνοκρατών. Κριτική εξ Ανατολών

Στις 5 Δεκεμβρίου η απόφαση της Χάγης για τη Συνταγματική Ονομασία της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.

Δεν θα επιδοτήσει προγράμματα για τα επόμενα 2 χρόνια το Παγκόσμιο Ταμείο για την καταπολέμηση του Ειτς, εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης 

Εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης στην Αίγυπτο, έλαβε ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Καμάλ Γκανζούλι

Με κυρώσεις απειλεί τη Συρία ο Αραβικός Σύνδεσμος αν δεν αποδεχτεί παρατηρητές, βαθαίνει το ρήγμα

Νεφώσεις, τοπικές βροχές  με Βορειανατολικούς ανέμους  4 - 5   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου