Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Πέμπτη 5-5-2011 / 7.30 π.μ …… Σήμερα στις 12 το μεσημέρι μπροστά από τα γραφεία του ΟΑΕΕ στη Κόρινθο, το Κοινωνικό Φόρουμ Κορινθίας θα δώσει Συνέντευξη Τύπου στα Μ.Μ.Ε. του Νομού…..



ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο διαδίκτυο… http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.

Σημερα  στις 12 το μεσημέρι μπροστά από τα γραφεία του ΟΑΕΕ στη Κόρινθο, το Κοινωνικό Φόρουμ Κορινθίας  θα δώσει Συνέντευξη Τύπου στα  Μ.Μ.Ε. του Νομού με θέμα  «Παρουσίαση των πρωτοβουλιών που θα ακολουθήσουν σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετοί αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες εξ αιτίας της  αδυναμίας καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών τους στον ΟΑΕΕ.»

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, η Τοπική Κοινότητα Ρεθίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ρεθίου ‘’ Ο Άγιος Χαράλαμπος’’ και ο σύλλογος Προστασίας του Δάσους ‘’Κυλλήνιος Άδωνις’’ σας προσκαλούν στον καθαρισμό του ποταμού ‘’Φόνισσα΄΄ την Κυριακή στις 8:30 το πρωι, σημείο συνάντησης η πλατεία του χωριού. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας

Με 5 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις 7 το απόγευμα το Δ.Σ του Δήμου Βέλου Βόχας στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Ζευγολατιό, θα ακολουθήσει στις 8 το βραδυ ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα « Έγκριση απογραφής περιουσίας Δήμου Βέλου Βόχας – Ισολογισμός Έναρξης 01-01-2011»

Η πρωτοβουλία πολιτών «Στην Κόρινθο με ποδήλατο» σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο 2o Χαριστικό Παζάρι! το Σάββατο, στο αίθριο της δημοτικής αγοράς στην Κόρινθο από τις 12 το μεσημέρι  ως τις 4 το απόγευμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου,  το πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι» που αφόρα και ανέργους,  θα λειτουργήσει εκ νέου στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υποβολή αιτήσεων έως τις  20 Μαΐου στα ΚΕΠ. Πληροφορίες για το Ξυλόκαστρο στο 2743 0 29 308 κα Βλασοπούλου και για την Ευρωστίνη  2743 0 30121 κα. Αλεξοπούλου

H Πρωτοβουλία πολιτών «στην Κόρινθο με ποδήλατο» την Κυριακή συμμετέχει  στην  ετήσια  Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία. Συγκέντρωση στις 11.30 το πρωί στα ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ. Ενημέρωση σχετικά με θέματα ασφάλειας κατά τη χρήση του ποδηλάτου στην πόλη, εκκίνηση στις 12.00 μμ με πορεία στους δρόμους της πόλης και συνέχεια (με όσους/ες αντέχουν!)  εξόρμηση προς την παραλία Άσσου.        
++++++

Την κατάργηση των τελών υπέρ τρίτων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και τη μείωση του Σπατόσημου τους χειμερινούς μήνες στο αεροδρόμιο, ανακοινώσε ο πρωθυπουργός, μιλώντας στο συνέδριο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Δεν υπήρχαν διαπραγματεύσεις και καμία συμφωνία για οικονομική βοήθεια μεταξύ την Ελληνικής κυβέρνησης και του ΔΝΤ, πριν από την επίσημη αίτηση της Ελλάδας για οικονομική βοήθεια στα τέλη Απρίλιου του 2010, σημειώνει ανακοίνωση του Ταμείου. Σύμφωνα με πληροφορίες η  ανακοίνωση εκδόθηκε μετά από πιέσεις της Ελληνικής κυβέρνησης

Την αντιδραση του κλιμακίου της τρόικας προκάλεσε η αύξηση κατά 700 εκ. ευρώ του κονδυλίου του ΙΚΑ προς τον ΟΑΕΔ για τα προγράμματα ανεργίας.

Χωρίς να καταλήξουν σε συμφωνία ολοκληρώθηκε χθες βραδυ νέα συνάντηση της υπουργού περιβάλλοντος με τους  εκπροσώπους του Δήμου Λαυρεωτικής για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Κερατέα.

«Εκπτώσεις ή απευθύνομαι στο εξωτερικό», το μήνυμα Λοβέρδου στους προμηθευτές

Τέλος στα περί καταβολής αναδρομικών σε συνταξιούχους βουλευτές,  βάζει το υπουργείο οικονομικών με ανακοίνωση του.

Σημερα η κηδεία του Λάκη Σάντα, σε λαϊκό προσκύνημα η σορός, Μεσίστια η σημαία στην Ακρόπολη 

Με χρήση χημικών διάλυσε η Αστυνομία μέρος οπαδών του Ηρακλή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου έκαψαν κάδους απορριμμάτων και κατέστρεψαν φωτεινούς σηματοδότες, μετά την απόφαση για υποβιβασμό της ομάδας.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα αποφάσισε να μην εγκρίνει τη δημοσίευση φωτογραφιών του νεκρού Οσάμα μπιν Λάντεν. Η επίθεση κατά του μπιν Λάντεν, ο οποίος ήταν άοπλος, εγείρει ερωτήματα για το αν οι ΗΠΑ ξεπέρασαν τα όρια αναλαμβάνοντας τον ρόλο του αστυνομικού, του δικαστή και του εκτελεστή.

Επίθεση με χειροβομβίδα και πυροβόλα όπλα δέχτηκαν αστυνομικοί που συνόδευαν τον Τούρκο πρωθυπουργό.

Βροχερός καιρος με  Βορειοδυτικούς, Βορειοανατολικούς  ανέμους  4    μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου